nemanjacar 1 Napisano Octobar 14, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo u naradzastoj ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Octobar 14, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan San br. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 453 Napisano Octobar 14, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam video temu odma sam posao da nadjem kakvu sliku KTM Adventure 990 ali neko je bio brzi( mada mi je lepsi u narandzastoj ili onoj plavoj varijanti,jos sa metalnim koferima, uf..) Ajd da gi vidimo! Šta se stidiš?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Octobar 14, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Ja reko "no limit" u startu! Dakle, pustite mašti na volju i raspalite sa tim slikama! Ovde ima i nekih motora za koje nisam ni znao da postoje! Možete da stavite i top 100 što se mene tiče! E pa ako je tako, onda kad bih dobio 100 miliona dolara na loto-u, kupio bih kucu sa garazom vecom od kuce, i u njoj bi se nasli: Moj BMW F650GS, koji je najbolji motor u istoriji covecanstva i najbolji motor u svemiru. ;D Moj BMW R1200GS-Adventure takodje zadrzavam, za putovanja po svetu. Za trkacku stazu uzeo bih BMW R1200S... ...iako bi se on protiv Japanaca i Italijana zestoko namucio, al' bas me briga, meni se svidja. Za pustinjske trke uzeo bih KTM 450 EXC... ...a on moze i za vikend voznje po sumamam i gorama. Za izlaske uvece u grad uzeo bih Harley Davidson XL 1200N Nightster... ...mislim da ne moram da objasnjavam zasto. Zatim bih uzeo legendarni Triumph Bonneville... ...jer kad neko izgovori rec "motor", meni ova slika padne na pamet. Savrsen izgled/proporcije klasicnog motocikla. U recniku bi pod "motocikl" trebalo da stoji ova fotografija. I na kraju - MZ ETZ 251... ... jer sam o njemu vecito sanjao kao klinac, al' ga nikad nisam imao jer dok sam ziveo u Srbiji sebi motor nisam mogao da priustim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Octobar 14, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Octobar 15, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Octobar 15, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Stari dobri Goldwing. Samo za Akija, jedna slicica Yellow Wolf-a, verovatno najboljeg vozaca Goldwinga u Americi: Hvala Motoholiche,zuti Goldwing je bash extra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Octobar 15, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan E pa evo...kad bih bas imao para i kada bi me bilo briga za odrzavanje, isplativost...onda Husaberg FS650c. Realnija varijanta (mada jos uvek nedostizan san ), bi bio novi KTM 690 SMC. Inace, neko je postovao novog Duke-a, ali to je bio prototip, ovako ce izgledati za 2008-mu (3-ca slika...lep motor, ali kratka suspenzija za moj ukus). E, to...i neki motokros 4t od 250-450cc, i neki motoric za putovanje i kuliranje sa devojcicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TRIKES-M-D 1 Napisano Octobar 15, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: ITALIJA(Dragovac-Pozarevac) Motocikl: VN 800 Prijavi odgovor kao problematičan ja bih ovako nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Octobar 15, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan ja bih ovako nesto. Imaš li C,D i E kategorije ? ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjacar 1 Napisano Octobar 15, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja bih ovako nesto. ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D dobar izbor ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TRIKES-M-D 1 Napisano Octobar 15, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: ITALIJA(Dragovac-Pozarevac) Motocikl: VN 800 Prijavi odgovor kao problematičan ja bih ovako nesto. Imam sve kategorije,ali mifali mnogo para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flstf 2 Napisano Octobar 15, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi zeleo?? pa , jedino da me sluzi jako jako dugo, da mogu da odvojim jos 12000 e. da ga uradim po svom ukusu. ali i bez toga on je moj ostvaren san, posle njega....mozda nesto sto bi me odvezlo na mesec [/img] Aleksa vise voli japance trenutno vozi tori(tomos), [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Octobar 15, 2007 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Zelje su jedno,a stvarnost drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 16, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Zelje su jedno,a stvarnost drugo ALAL ti ova zadnja, majstore!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Octobar 16, 2007 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A poslusajte ovaj fajl na you tube: KTM LC4 smc 625 ENGINE Kako dobro turpija,aa?Kao helikopter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjacar 1 Napisano Octobar 16, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ovaj prvi bih voleo da imam, ali ovaj drugi mi je mnogo cudan ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 17, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki intruder 1800 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Octobar 17, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan ^ mislis suzuku AUTOBUS? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Octobar 19, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Od svih bajkoma najvise obozavam...SVOJ motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spencer 0 Napisano Octobar 25, 2007 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moja mašta je malo skromnija: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Octobar 25, 2007 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Na prvom mestu ovo slonche... ali bash ovo. Ne mogu da se setim koje god. beshe. Ovo za oko sveta. I za po gradu. Vulvolovac. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Octobar 26, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan KAD-TAD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Octobar 26, 2007 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmm....pa ja bi recimo voleo da imam ovako nesto ;D : http:// mislim na 1098 ne onaj iza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Octobar 26, 2007 Ducatista, 2909 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmm....pa ja bi recimo voleo da imam ovako nesto ;D : http:// mislim na 1098 ne onaj iza... Definitivno ne bi odbio ni taj iza. Sto se mene tice ja bi menjao moj samo za jedno slovo 998 u 998 R A ne bi se gadio ni na nesto od te marke super bike ili monster serije (sta da se radi - deformacija ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...