YOman 109 Napisano Octobar 11, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan A šta da rade oni koji su već kupili ono što su želeli? Pa nishta...kao i ja,chekaju sledeci model da izadje! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Octobar 12, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan JAMAHA 850 TDM SVEMOGUCA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srka 2 Napisano Octobar 12, 2007 In memoriam, 87 postova Lokacija: Novi Sad-Indjija Prijavi odgovor kao problematičan e da zaboravih... moja trenutno najveca zelja(al sam nezasti)... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Octobar 12, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan A šta da rade oni koji su već kupili ono što su želeli? Pa nishta...kao i ja,chekaju sledeci model da izadje! ;D E ako stvarno ponovo kupiš tu lominu od stroma razočaraćeš me. Ako su pare problem reci,imaš prijatelje da ti pomognu,ne pitam te kad ćeš da vratiš samo kupi neki ljudski motor da možeš da se voziš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 12, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan A šta da rade oni koji su već kupili ono što su želeli? Pa nishta...kao i ja,chekaju sledeci model da izadje! ;D E ako stvarno ponovo kupiš tu lominu od stroma razočaraćeš me. Ako su pare problem reci,imaš prijatelje da ti pomognu,ne pitam te kad ćeš da vratiš samo kupi neki ljudski motor da možeš da se voziš. daj meni pare,kupit cu ja GS-a,ali nemoj me pitati kada cu ti vratiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Octobar 12, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Suzuki sto ga je Srka okacio izgleda mnogo opako - k'o mitraljez! Koji je ovo model? Nisam ga vidjao ovde u SAD. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 12, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Suzuki sto ga je Srka okacio izgleda mnogo opako - k'o mitraljez! Koji je ovo model? Nisam ga vidjao ovde u SAD. B-King(naked Hayabusa) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Octobar 12, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Stari dobri Goldwing. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Octobar 12, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan MZ 1000 S - ''only fast German is a good German'' (korporativna propagandna poruka) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Octobar 12, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan [tt]Našao sam još slika da balavim...[/tt] I tako ja jednom zaspao i sanjao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Octobar 12, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan A šta da rade oni koji su već kupili ono što su želeli? Pa nishta...kao i ja,chekaju sledeci model da izadje! ;D E ako stvarno ponovo kupiš tu lominu od stroma razočaraćeš me. Ako su pare problem reci,imaš prijatelje da ti pomognu,ne pitam te kad ćeš da vratiš samo kupi neki ljudski motor da možeš da se voziš. daj meni pare,kupit cu ja GS-a,ali nemoj me pitati kada cu ti vratiti Brate ja sam tebe držao za pametnog momka ne razočaravaj me molim te. A po pitanju ovih stromaša na forumu javno se izvinjavam za pljuvanje po pomenutom modelu i ako treba samobanovaću se kolko god bude potrebno,ali mišljenje ne menjam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 12, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan znaci...nista od GS-a... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 12, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan A po pitanju ovih stromaša na forumu javno se izvinjavam za pljuvanje po pomenutom modelu i ako treba samobanovaću se kolko god bude potrebno,ali mišljenje ne menjam. Uroshe,od tebe je i ovo za sada dovoljno...radicemo dalje na tome,si? Eto,Urke ide u Evroatlanske integracuje! ;D Ko je na redu,dalje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Octobar 12, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Kurac sam ti ja za jevropu,mada odmeko sam malo zadnjih godina,ali još se ne dam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Octobar 12, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Za mene i Ivanu ( Ata )... Naravno,zadržao bih i "dvanaesticu" [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Octobar 13, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Za moje godine nisam imao GW 1500 i voleo bi to da kupim.Ali kako da uradim a da ostavim i dalje oba BMW-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjacar 1 Napisano Octobar 13, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan to su moje dve zelje, ako imam pravo na dve naravno ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Octobar 13, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan to su moje dve zelje, ako imam pravo na dve naravno ;D ;D ;D Ja reko "no limit" u startu! Dakle, pustite mašti na volju i raspalite sa tim slikama! Ovde ima i nekih motora za koje nisam ni znao da postoje! Možete da stavite i top 100 što se mene tiče! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ata 0 Napisano Octobar 13, 2007 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam Obelikse... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 13, 2007 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi bile dovoljne i ove dve "krsine". ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 13, 2007 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjacar 1 Napisano Octobar 14, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ok evo i sledecih miljenika :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srka 2 Napisano Octobar 14, 2007 In memoriam, 87 postova Lokacija: Novi Sad-Indjija Prijavi odgovor kao problematičan A i ovo bi moglo da padne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Octobar 14, 2007 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam video temu odma sam posao da nadjem kakvu sliku KTM Adventure 990 ali neko je bio brzi( mada mi je lepsi u narandzastoj ili onoj plavoj varijanti,jos sa metalnim koferima, uf..) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Octobar 14, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Stari dobri Goldwing. Samo za Akija, jedna slicica Yellow Wolf-a, verovatno najboljeg vozaca Goldwinga u Americi: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...