bojanh 141 Napisano Mart 11, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam o kupovini ovog motora,pa je svaki savet dobrodosao. http://oglasnik.bjbikers.com/ads/gsx600f/ Potrebna ulaganja su kao sto oglas kaze,nov akumulator,sredjivanje karburatora i registracija + prenos. Najvise me brine sto motor trosi malo ulja,na 1000km oko 200-250gr potrosi. Da li je to normalno za ovaj motor ili su to prvi znaci da je motor malo nacet ? Da li se moze voziti tako uz stalno dolivanje i sta bi mogao biti kvar,karike,gumice ventila i koliko para da se otkloni kvar ? Plocice,lanac i lancanici bi trebalo da su u dobrom stanju,ali nisam isao licno da vidim motor,jer me najvise buni ovo trosenje ulja,da mi ne rikne masina pa da moram raditi kompletnu generalnu koja nije nimalo jeftina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Mart 11, 2012 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo liči na venčanicu bez uvrede vlasniku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Mart 11, 2012 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Prestelovati karburatore jer se pomerilo paljenje... hahahaha Sto se tice potrosnje ulja, njemu je masina uljara tako da je normalno da malo trosi ulja, narocito ako se ostrije vozi! To uopste nije znak da nije nesto u redu sa masinom.Moze da bude vencanica ali i ne mora. Nista dok ga ne vidis uzivo i vidis sta sve treba uraditi i da stavis na papir to... Moj savet, dobra kupovina ako je stanje kao sto je opisano u oglasu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 141 Napisano Mart 11, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se moze ubaciti agregat od starijih modela GSX-F 750 i od novijih 600/750 modela ili su potrebne neke izmene na ramu ? I kako idu cene agregata,jel oko 200-300e kompletan agregat u dobrom stanju ili jos skuplje ? Znam da ovaj motor nije lepog izgleda i da ga mnogi ne vole jer ima uzasne linije oklopa i rama,ali ja za bolji nemam pare,a 80ks mi je sasvim dovoljno da se ponekad provozam po gradu. I ako imate jos neki savet,sta bi valjalo pogledati prilikom pregleda,slobodno vi pisite,osim ako me neko ne preduhitri pa kupi motor pre mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12714 Napisano Mart 11, 2012 Ne silazi, 7367 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Malo je bezobrazno reci nesto konkretno jer nisam video/cuo motocikl uzivo ali kreni od toga da star vec 22 godine, 90te se davno prosle. Zavisi od vlasnika, ali ako je ono standardno u srba, ''ma samo vozi'', ocekuj verovatno reviziju kocionog sistema, ispregledati el. instalaciju, servis viljuske, lezajeva, pa ono standardno, gume, lanac lancinici... Pitanje je ko je i sta sipao od ulja, da li je ikada promenjen antifriz... Meni je recimo jako cudno i zabrinjavacuje da na vecini motocikala vidim lose gume i da se to stalno menja nekim polovnim za par hiljada km. Generalno mislim da vecina i ne vodi puno racuna o odrzavanju. No dobro to je vec druga tema, hocu reci da taj motor ako ne budes bio obazriv moze puno da te kosta i da te dovede u takvu situaciju da nikada neces moci da ga vozis poptuno ispravnog. Strpi se malo, odvajaj parice sa strane i pojavice se nesto fino za pristupacnu cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Mart 11, 2012 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da u ovoj prici nema mesta za antifriz 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Mart 12, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ako te izgled ne brine, da je ruzhan jes ko da ga je stampedo pregazio... zapravo motor je vazdushara sa uljnim hladnjakom. vazdushare znaju da troshkaraju ulje ali recimo moj gsxf ne pije ni kap, tako da je moguche da su mozhda gumice ventila. kad ga upalis i provozash znachesh, ako dimi plavkasto bezhi (karike) u suprotnom verovatno gumice ventila (i to koshta ali manje), mada ako je sipano gusto ulje chisto da znash oche da mu podigne radnu temp malo vishe i da oche da proguta koju kap (to nisam znao dok mi majstor nije rekao).. od mashina mu pashu stari gsxr, mislim da mu pashu shraf na shraf svi gsxf 600 i 750 agregati do 2003-04 god, neki 1100f i bandit ne znam koji agregat. imash spisak i detaljna objashnjena o zameni agregata na katriders.com za 200-300E teshko kod nas agregat da ulovish za njega, ipak je ovo svrbija. 600E nije puno za ovakav tip motora (uljara je poznata kao neunishtiv agregat-ne bukvalno ali stvarno morash biti idiot za tako neshto) ali budi spreman da ulozhish neki kesh.. shto kazhe alekre chekaju te semerinzi vila, lezhajevi, gume, kochnione plochice i ulje, zamena ulja filtera ulje i vazduh, karbovi itd ima tu dosta al opet i ja sam skoro sve to odradio za novijeg. sedi i razmisli.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 957 Napisano Mart 12, 2012 Ol' dirty bastard, 610 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan ...da li je ikada promenjen antifriz... Ovom sigurno nikad nije promenjen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 141 Napisano Mart 12, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam na savetima,razmislicu jos o svemu ovome,ali nista dok se ne pogleda uzivo motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4909 Napisano Mart 12, 2012 Drug član, 1875 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma kazem vam ja ljudi samo slusaj strucnjaka, sto veci tekst to bolje saveti iskusnog samo supaju, a uz to je sve odsanjano par puta Sad u vezi motora, vidi ako vec nisi siguran kako je normalno da se ponasa takva masina, bolje je ipak povesti sa sobom nekog ko ih je video i dobrih i losih i rasturenih i radio na njima pa ce moci da proceni sta je zbog cega i kolika ulaganja mogu da te snadju Jedno je dobiti savet kako da prepoznas opste stvari koje vaze za svaki motor ili karakteristicne boljke tog modela ali za nesto je ipak presudan osecaj koji se stice iskustvom. Bar bih ja tako uradio(ili stisao pretlju pa sta bude) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 141 Napisano Mart 12, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno,nisam ni mislio da idem sam vec sa nekim boljim poznavaocem motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokic1 1 Napisano April 30, 2016 U prolazu, 65 postova Lokacija: beograd Motocikl: Gpz 500s-Cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje.Zanima me položaj sedenja na Gsx600f.Imam Gpz 500s,i nekako mi je mali.Moja visina je 184cm. Pa reko da čujem vaše mišljenje.I zaštita od vetra u odnosu na gpz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokic1 1 Napisano April 30, 2016 U prolazu, 65 postova Lokacija: beograd Motocikl: Gpz 500s-Cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan A što se tiče kormana,gpz ima super položaj,barem meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 512 Napisano April 30, 2016 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam 186 visine i duge ruke, ali nista nesmeta.Mislim da mozes da ga vozis.Sa fabrickim vizirom je losa zastita od vetra, pogotovo sa nasom visinom, ali mozes staviti poviseni vizir, sto ide skoro vertikalno na gornjem rubu.Ja sam uradio takav, i sad ne trese kacigu ni preko 200.Ranije mi na 140 je vec cimao glavu.Bas puno pomogne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10503 Napisano April 30, 2016 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje ti je da odes i lepo sednes i probas, pa kako ti sedne, mozemo mi da ti pricamo sta god, ali najbolje da probas, mada mislim da ces lepo da se smestis na njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokic1 1 Napisano April 30, 2016 U prolazu, 65 postova Lokacija: beograd Motocikl: Gpz 500s-Cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam drugari,vidim da već imam vašu podršku.Još nešto.Dvoumim se između gsx600f i n.p.r kawasaki kle,suzuki dr,pegaso.Hvala vam još jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 30, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan To su potpuno razlicite kategorije. Biraj sta ti vise odgovara na oko ili ako mozes probaj provozati najbolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokic1 1 Napisano Maj 1, 2016 U prolazu, 65 postova Lokacija: beograd Motocikl: Gpz 500s-Cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan Za sada gsxf,razlog novac.Enduro su dobre oko 1500€ a ovaj je oko 1000-1200€ Hvala na savetima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokic1 1 Napisano Maj 1, 2016 U prolazu, 65 postova Lokacija: beograd Motocikl: Gpz 500s-Cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...