Luchiano_sbc 5 Napisano Mart 10, 2012 U prolazu, 9 postova Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi, zavrsavam fotografiju na FPU i radim diplomski na temu bajkera, trka, skupova itd. u Srbiji... Sad, video sam kalendar kruznih trka za 2012 i neke cu definitivno ispratiti (sa fotografske tacke gledista) , ali me takodje interesuje kad pocinju cross trke i hoce li se odrzati neka do kraja maja.... neko kaze da pocinju na prolece, a neko kaze na jesen i nikako da nadjem nesto konkretno na netu, pa ako neko ima informacije koje bi mi pomogle bio bih mnogo zahvalan!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Mart 16, 2012 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ne znam koliko je tacno ali evo ti ovo http://62.240.12.59/kalendar/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Mart 16, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja cu ti pomoci kad krosisti nece . . . (nemoj ni da ih slikas) 21./22. April - Horgos 19./20. Maj - Pirot 09./10. Jun - Nis 23./24. Jun - Cacak 14./15. Juli - Globare 25./26. Avgust - Zupa 13./14. Oktobar - Brus 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Mart 16, 2012 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan a staze ZR ili Svetozar Miletic, to vise nema?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Mart 16, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ti napisao termine koji su zavedeni u "Kalendar Moto saveza Srbije". Upisane su jos dve trke u Feketicu, prva je pozivna a druga rezervna, tako da su pod znakom pitanja obe. Zato ih nisam ni pisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Mart 16, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Bolje slikaj (prati) novu Scooter Race Seriju ove godine, sigurno ce biti zanimljivo . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luchiano_sbc 5 Napisano Mart 16, 2012 U prolazu, 9 postova Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam koliko je tacno ali evo ti ovo http://62.240.12.59/kalendar/ Ja sam ti napisao termine koji su zavedeni u "Kalendar Moto saveza Srbije". Upisane su jos dve trke u Feketicu, prva je pozivna a druga rezervna, tako da su pod znakom pitanja obe. Zato ih nisam ni pisao. E hvala vam mnogo!!! Street triple, tebi pogotovo, "ubio si mi tri muve jednim udarcem" ... cross, skutere i conti gume (video sam ih preko tvog linka). Cujem da ih ljudi hvale, pa planiram da uzmem set za moju masinu... Hvala jos jednom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...