basista 20 Napisano Mart 26, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Danas slucajno nazovem nekog lika, okolina KV, ima neke quad-ove na prodaju. I slucajno uz pricu, pitam ga dal slucajno nema anlaser za mene. Posaljem mu sliku, kaze na nekom putu je, zove me veceras-najverovatnije da ima. Cena-20e!!! Bas me obradovao, i jos nemogu da verujem da cu dobiti NOV anlaser za smesne pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano April 11, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Pravilno se kaze alnaser! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5848 Napisano April 11, 2012 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pravilno se kaze alnaser! Jesi li baš siguran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano April 11, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Tako se kaze na srpskom jeziku a sad za Egipat neznam, kod njih alnaser sigurno nesto drugo znaci... ali prihvatam sto se u dijelovima drzave govori drugacije u zavisnosti od govora ali kad neko nekoga ispravlja i ja se bunim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5848 Napisano April 11, 2012 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Naša reč "anlaser" dolazi od nemačke reči "anlassen", koja znači pokrenuti, okretati, zavrteti Alnaser može biti samo ime neke arapske firme Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 12, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Danas slucajno nazovem nekog lika, okolina KV, ima neke quad-ove na prodaju. I slucajno uz pricu, pitam ga dal slucajno nema anlaser za mene. Posaljem mu sliku, kaze na nekom putu je, zove me veceras-najverovatnije da ima. Cena-20e!!! Bas me obradovao, i jos nemogu da verujem da cu dobiti NOV anlaser za smesne pare. Пу, сунце му, како ово нисам видео раније? Је ли, је л' се тај Краљевчанин бакће и са деловима? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano April 12, 2012 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Danas slucajno nazovem nekog lika, okolina KV, ima neke quad-ove na prodaju. I slucajno uz pricu, pitam ga dal slucajno nema anlaser za mene. Posaljem mu sliku, kaze na nekom putu je, zove me veceras-najverovatnije da ima. Cena-20e!!! Bas me obradovao, i jos nemogu da verujem da cu dobiti NOV anlaser za smesne pare. Raduj se kad ga dobijes,ugradis i ustanovis da je ispravan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...