basista 20 Napisano Mart 8, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle-otisao! Kad pokusam da zaverglam-nista, samo se greje. Sta sad? Ima li gde da se kupi (koliko para) ili da probam da ga odnesem kod nekog elektricara da ga otvori? Koliko kosta vinklovanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1299 Napisano Mart 8, 2012 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan prvo otvori, moz su cetkice, moz su biksne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 593 Napisano Mart 8, 2012 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan A za koje vozilo ti treba alnaser?Marka,model i godiste.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 8, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ако електричар каже да је алнасер то што је покварено, можеш овде да га купиш - http://shop.motobike.rs/SKUTERI/4T-KINESKI-CROSS/ENDURO-50cc/Anlaser-kineski-Cross-Off-Road-China/prod_12911.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Mart 8, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Alnaser, mislš na onaj fudbalski klub iz Dubaia? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Mart 8, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Alnaser je riknuo, malo pre sam ga otvorio-jedna zica pukla i ona zastitna plastika oko zica kao da je stopljena. Verovatno sam ga danas pregrejao, jer mi nesto tesko pali u zadnje vreme. Ако електричар каже да је алнасер то што је покварено, можеш овде да га купиш - http://shop.motobike...prod_12911.html Druze, imas li jos koji sajt-nema ovde mog modela. Hvala. ATV 110cc 4T vazdusara-LIFAN. Ovako to izgleda Slika 1 Slika 2 A da, koliko kosta vinklovanje istog i jel se to preporucuje, mislim koliko ce da traje posle toga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 8, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Па и не очекуј да ти пише: "Алнасер за Лифан 110...", нити ми се чини да свака кинеска фабрика производи којекакве ситнарије по само сопственим модификацијама. Ја бих рекао да је велика шанса да ти тај алнасер одговара. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Mart 8, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to si u pravu, necu ga naci pod tim imenom. Ја бих рекао да је велика шанса да ти тај алнасер одговара. Ovo te nisam razumeo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 8, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ајд' овако: ако га пазариш, много су веће шансе да ти одговара, од шанси да ти не одговара. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano Mart 8, 2012 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Alnaser, mislš na onaj fudbalski klub iz Dubaia? Meni se čini da je to aviokompanija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Mart 9, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, vidim ja da vi mene malo.... Alnaser ili anlaser-Svejedno je, svi znamo na sta sam mislio. Zorge: Mozda su svi oni isti, ali gledajuci slike ne bi rekao da ce svaki da mi odgovara zbog nacina kako se ovaj moj srafi-nisu svi isti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1299 Napisano Mart 9, 2012 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Pa skines tvoj, pa odes u prodavnicu i pogledas taj drugi, moze da se desi da je kuciste nesto drugacije, tj rapored srafovva ali da je srce isto tj da je rotor, zupcanici i ostalo isto te da samo prebacis u tvoje kuciste taj novi 99 procenata kineskih delova je univerzalno, treba ti samo malo volje da uporedis tvoj deo sa drugim koji nedjas i mozes se prijatno iznenaditi kako to pase Znas kao kad oteras auto kod majstora i treba ti neki levi deo-recimo pakuje plin ka golfa 1 ili 2 i majstor kaze nadji karburator od keca i nabudzi ti to da radi-e pa isto tako moz da se pribuzi i ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Mart 9, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan A koliko odprilike kosta vinklovanje istog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano Mart 10, 2012 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan oTprilike košta viKlovanje od 20 - 50E Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 10, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Басисто, ако то МЗ, одакле пише да си, није.... Мови Зеланд, испашће да је варијанта "узми-са-собом-старти део-па-иди-до-продавнице-у-Новом-Саду" још и најприхватљивија. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Mart 10, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan MZ - Mali Zvornik. Hvala svima na odgovorima i na lekciji iz pravopisa. Cu vidim ovih dana sta cu sa njim. Hvala jos jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 11, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan А да узмеш са собом алнасер и одеш до неког "Спринтовог сервиса" и провериш пасује ли алнасер од "Спринт Кроса" или неког другог модела? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Mart 11, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Mart 25, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan А да узмеш са собом алнасер и одеш до неког "Спринтовог сервиса" и провериш пасује ли алнасер од "Спринт Кроса" или неког другог модела? Svratio kod ovog u Loznici-nema. Kaze da mu donesem neke oznake ovog mog-serijski broj, koliko KW..., pa ce tek onda da pokusa dal moze negde da nabavi. A viklovanje, ovde kod mene, ovog mog 50e!!! Mnogo u P.M.! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 25, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ускоро ће Пољопривредни сајам, па иди да га обиђеш и успут купи и тај алнасер. А што не пита сервисера за стављање курбле? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Mart 25, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Hm, ni na kraj pameti mi nije bilo! Ma i on je neka seprtlja-nema nista na stanju, a kao ovlasteni serviser. Jedva je izlozio i 4-5 motora... Poljoprivredni sajam.... Hm, zanimljiv predlog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 25, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Не на сајму да га купиш, већ у продавници која је у истом граду... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Mart 25, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Da, da-razumeo sam te. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Mart 26, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis cenu novog, kad i ako ga nadjem da kupim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 26, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Спамер човек, не узбуђуј се. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...