Andrej_Hotstepper 7000 Napisano Mart 8, 2012 Drug član, 2958 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Kao i svaki novi član, red je da se predstavim. Ja sam Andrej, student iz Novog Sada, koji ceo svoj život voli motore i kola i od skoro sam uspeo da sam sebi priuštim prvi motor jer roditelji nikad nisu imali razumevanja za moju ljubav. Tu sam da pre svega nešto naučim, zabavim se, i ako mogu nekom i pomognem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 110 Napisano Mart 8, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Mart 8, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao vrući stoperu! Na pravom si mestu A i makina ti je dobra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2634 Napisano Mart 8, 2012 Drug član, 1222 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Komsija dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Mart 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Mart 9, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Auuu al sam se ispalio nije stoper nego stepper. Sve jedno dobor došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Mart 9, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Student dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Mart 9, 2012 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Mart 10, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan shvaticeš i ti jednom svoje roditelje kada te sin ili kcer pitaju za motor. pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7000 Napisano Mart 11, 2012 Drug član, 2958 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dobrodošlici, nadam se da će mo se vremenom i lično upoznati, ne samo virtuelno! mile fazer, da ne bude zabune, nisam im ja to nikad zamerio, poznavajući sebe, ko zna zašto je to dobro što sam u priču motora ušao sa 23... ipak u glavi to nije isto što i 16 Ali nema veze, volim i biciklizam, i do tad sam padao, lomio se, pravio prekršaje, bežao patroli (neuspešno), išao na sudove i plaćao kazne... Tako da sam taj zanat ispekao i proživeo, ipak sam neku pouku u životu izvukao, i sad uživam u vožnji motora svestan opasnosti i daleko odgovorniji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano Mart 13, 2012 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
indjinma 85 Napisano Mart 15, 2012 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Mart 15, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao iz jednog od najlepših gradova(po meni) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markom. 2 Napisano Mart 15, 2012 U prolazu, 10 postova Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sl jastreb 4 Napisano Mart 15, 2012 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...