gixxer 388 Napisano Mart 6, 2012 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je marke Caferacer br 40 i nova je i nekoristena prodaje se jer je promasena velicina,od kvalitetne je koze debljine 1.2mm,ima ojacanja na ramenima i laktovima i dzepove za protektore na ramenima,laktovima i ledjima,ima2 spoljna dzepa i 1 unutrasnji,reflektujucu 3M traku i cibzar za zakopcavanje sa 2 opcije u zavisnosti da li ispod oblaciti nesto deblje ili tanje,duzina rukava64cm,cena je 60eu saljem na adresu -Nekoristene pantalone Probiker od cordura materijala,veoma kvalitetne,vadljiva zimska termo postava,tvrdi protektori na kolenima,dzepovi za iste na bokovima,ojacanja na kolenima i zadnjici,lufteri 2 kom,spoljni dzepovi 2 kom,veoma veliki raspon podesavanja sirine struka,broj je 54 ili XL ali su realno vece,duzina nogavice 115cm a iznutra 91cm ja sam 178 i dugacke su mi,cena je 60eu saljem na adresu Jaknu sam kupio supruzi a pantalone sebi ali na zalost i jakna i pantalone su velike i to je iskljucivo razlog prodaje -Tel:063-77-64-681 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 388 Napisano Mart 6, 2012 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone rezervisane za kolegu sa foruma Dorcolac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dacha654321 100 Napisano Mart 6, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F , 2001 god. Prijavi odgovor kao problematičan Ako Dorcolac odustane hocu ih ja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Mart 6, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Prosle sezone sam obradovao devoju istom jaknom. Kupio sam joj i komplet protektora (ramena, laktovi kicma) i to sve komplet je izaslo oko 160e ako se dobro secam! Jakna je odlicna, 'ova' moja je prezadovoljna Samo 'tedoh da dam mali review na ovaj oglas i da kazem da je cena ekstra povoljna! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 388 Napisano Mart 7, 2012 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone danas saljem kolegi Dorcolcu,jakna je jos aktuelna,ajmo muski obradujte svoju lepsu polovinu za Dan zena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 388 Napisano Mart 7, 2012 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Prodata je i jakna tako da moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...