Black Adder 223 Napisano April 20, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi se rado pridružio, ali čiča mora da radi, pa ako vas put nanese preko Rakovice, svrnite na kafu i sokić Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15567 Napisano April 21, 2012 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pa da pocnemo sa spiskom za nedelju 1. Satelis 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano April 21, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Satelis 2. X Max 3. Dachman88 ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano April 21, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan 1. Satelis 2. X Max 3. Dachman88 4. SharkY 5. a gde idemo...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano April 21, 2012 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ako vam nije daleko, pozivam vas sutra na kafu. Naime, planiram na sutra skoknem do vikendice u selu Vlaska kod Mladenovca. Mozemo se naci na autokomandi u 9h da bi za malo vise od sata stigli do Vlaske. Posle mozete do Kosmaja ili Arandjelovca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano April 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan Ako vam nije daleko, pozivam vas sutra na kafu. Naime, planiram na sutra skoknem do vikendice u selu Vlaska kod Mladenovca. Mozemo se naci na autokomandi u 9h da bi za malo vise od sata stigli do Vlaske. Posle mozete do Kosmaja ili Arandjelovca... Sale moracemo mi da napravimo neki skup u Vlaskoj ja i ovako obecao buducoj tasti da cu doci sa 10-tak motora u dvoriste. :-) U svakom slucaju uzivajte u voznji a ja bogami trcim na maratonu ove ned. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano April 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Danas nece niko da se vozi? Steta ne iskoristiti ovakvo vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano April 21, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Ja hoću i mogu i danas kaži gde i kada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano April 21, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Ako vam nije daleko, pozivam vas sutra na kafu. Naime, planiram na sutra skoknem do vikendice u selu Vlaska kod Mladenovca. Mozemo se naci na autokomandi u 9h da bi za malo vise od sata stigli do Vlaske. Posle mozete do Kosmaja ili Arandjelovca... Ja sam za...Satelis, X Max, Dachman88...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano April 21, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Moze ova ruta do okoline mladenovca (samo da nije nekih 50km od mladenovca) taman bi mogli da svratimo i do tresnje a? Eto neka bude moj predlog za usput. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano April 21, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Krenuli smo od "mini maxi voznje",al vidim ja da pretendujemo na organizovanje omanjeg moto skupa. S' obzirom da imam da ucim za ponedeljak, a bice lep dan sutra za voznju, mislim da cu morati knjigu da razocaram. Tako da sam za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 21, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Sale ništa bez tebe , znači AK u 9h 1. Satelis 2. X Max 3. Dachman88 4. SharkY 5. SuperPOP Ajmo Culle, ajmo Zeko, bata Djuxy :moto3: Rohirim navijamo za tebe bato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano April 21, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Krenuli smo od "mini maxi voznje",al vidim ja da pretendujemo na organizovanje omanjeg moto skupa. S' obzirom da imam da ucim za ponedeljak, a bice lep dan sutra za voznju, mislim da cu morati knjigu da razocaram. Tako da sam za to,to idemo! to,to idemo!.... :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano April 21, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan I dogovorite se da neko ponese foto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano April 21, 2012 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ce mi trebati VELIKA dzezva 1. Satelis 2. X Max 3. Dachman88 4. SharkY 5. SuperPOP 6. Sasha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15567 Napisano April 21, 2012 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako vam nije daleko, pozivam vas sutra na kafu. Naime, planiram na sutra skoknem do vikendice u selu Vlaska kod Mladenovca. Mozemo se naci na autokomandi u 9h da bi za malo vise od sata stigli do Vlaske. Posle mozete do Kosmaja ili Arandjelovca... U potpunosti se slazem, sto se mene tice moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano April 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Danas, NicolaS, thebelgradeboy, SharkY i ja, lepo se prodjirali do Tresnje i nazad. Uploaded with ImageShack.us Sutra nazalost ne mogu.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano April 21, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko neki plan oko puta, sem sto se nalazimo u 9:00h na AK? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano April 21, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se sutra bando! Ako sam dobro skapirao...9h, AK, Jugopetrol pumpa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 21, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Plan je da se vozi celo prepodne :jee:kuda ??? Koga briga , samo gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 21, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan prvo kod Sashe i Vesne..ps: imam info da ce tamo biti neki opasan rostilj...i...ponesite radna odela......ili stare trenerke....i nadam se da ste vicni košenju i vodoinstalaterskim radovima... ja predlazem da posle se vratimo do kosmaja, pa onim sjajnim putem ka arandjelovcu i topoli, pa negde prezalogajimo usput, pa nazad preko mladenovca ka beogradu......mislim da je ona deonica puta od kosmaja do arandjelovca savrsena i da je ne smemo propustiti!---187km ukupno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 21, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Satelis 2. X Max 3. Dachman88 4. SharkY 5. SuperPOP 6. Sasha 7. Zeka Peka i drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4654 Napisano April 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5985 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Zekane zajebunio ti se spisak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 21, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ma ne znam sta se to desava, stalno se to meni desi....dal me zeza chrome.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 22, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Oblačno, sivo .... odlično barem neće biti vrućina :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...