tommy.n 152 Napisano Mart 31, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam izd'o, mislio sam nista od puta, dugo ostao sinoc na netu, tek sad' se probudio, zvali me Culle i Zeka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 877 Napisano April 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2065 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Danas pala.Sedim kod kuce dosadno mi,lepo vreme i rekoh sebi spremaj se pa na voznju. Spremih se za dva minuta i sedoh na ljutu masinu,pravac ibarska do skretanja za zeleznik,onda spustanje do manstira Rakovica i pravac Avala.Od motela 1000 ruza do Podnozja Avale guzva i put blaga katastrofa.Penjanje uz Avalu ok ima rizle ali podnosljivo.Kod tornja pauza za cigaru malo suncanja.Slika nemam jer nisam poneo ni telefon(da me neko ne uznemiri) jbg.Od tornja se spustih do podnozja i razmisljam levo ili desno i naravno da sam odabrao kontra levo.Lagano do Suplje stene,tamo pauza i ondak lagano nazad ali celim avalskim do komande. Uzivancija, ovo mi je falilo jer ne mogu sa vama u Sremcicu (porodicne obaveze). Sledeci put poneti telefon bar zbog fotli i neko drustvance za . Pozdrav svima i gledamo se na nekoj skorijoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano April 12, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Evo sa Avale, kao da je Braca postavio... Ja radim za praznike a i zima, nista od voznje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 877 Napisano April 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2065 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan A gde zima.Divan dan danas za ponoviti nesto slicno kao juce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano April 16, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Evo da dodam ovde malu zajednicku avanturicu i voznjicu sa X Max-om sa Avale, ujedno smo obisli i Kosutnjak ali smo bili mnogo brzi pa nismo nista stigli da uhvatimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano April 16, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro sad sto se tice brzine, kako ko... Ja sam ne brz, nego prebrz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano April 16, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan ..................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano April 16, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan hahaahahha bas tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano April 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dachman88--Bracala odlican ti je skut ja vozim 500-ka ali za sledecu god imam u planu da uzmem ovaj nov,da te lepo sluzis i da ga lepo zisvoo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano April 16, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Hvala salerma ako resim da ga prodajem za koju god n udim ga prvo ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano April 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moze nije problem taman se menjamo ti predjes na vecu kubikazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano April 18, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan hahahahh :lol: taman mi je ova, nista ja tu neb' dir'o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15569 Napisano April 19, 2012 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mogla bi da padne voznja preko vikenda ima li raspolozenih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano April 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja jedina opcija što se mene tiče.....Ako nas uopšte vreme posluži, ja za razliku od Culleta kada sam prvi put pokisao na motoru nisam bio toliko srećan i još to pamtim... A jel ideš po mladu 29-og Satelisom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano April 20, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Ja se priključujem ako bude neka vožnja za vikend (subota, nedelja). Mislim da je bolje u nedelju jer za sutra najavljuju grmljavinu i pljuskove (ne znam u kojem delu dana...) .Mada ako bude potop kao juče ja se ubacim u 5mm neoprena (ronilačko odelo) i nema brige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Farmaceut_bg 107 Napisano April 20, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ja biK vol'o da vam se pridružim, ali najavljuju kišu do ponedeljka,a za laganini dnevne vožnje preko nedelje nemam prostora, vremenskog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano April 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Proverićemo prognozu sutra, ali mislim da ćemo imati bar 2, 3h suvog vremena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano April 20, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan 2-3h suvog vremena u subotu ili nedelju, ili generalno za vikend? http://www.hidmet.go...php?mp_id=13274 Ja se zaHeb´o! U subotu izgleda suvo a ne u nedelju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 20, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Ajte smišljajte i ja sam za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 877 Napisano April 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2065 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15569 Napisano April 20, 2012 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja jedina opcija što se mene tiče.....Ako nas uopšte vreme posluži, ja za razliku od Culleta kada sam prvi put pokisao na motoru nisam bio toliko srećan i još to pamtim... A jel ideš po mladu 29-og Satelisom ? Sad bas gledam prognozu i deluje mi da ce nedelja biti bolja opcija sto se tice voznje a za mladu isao bi Satelisom al snajka mrzi svaki oblik 2 tocka, pritom je trudna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano April 20, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari, i ja vam se prikljucujem za ovu kombinaciju u nedelju, (sutra radim ponovo,) na par sati prepodnevnih od 9-10 pa do .... 14h mogu ako odgovara i ako ispadne dogovor eto mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano April 20, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan I naravno javite koja je ruta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano April 20, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se apsolutno uklapam u Dachman88 pricu za nedelju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano April 20, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Sada je već kasno da se dogovaramo za sutra...možemo neki spisak da polako pravimo za nedelju? A ruta bi mogla da bude recimo do Smedereva na kafu...ili nešto drugo. Meni je svejedno ali nisam nešto kreativan pa mi SD palo na pamet (eto kao ima tvrđava tamo koju smo svi verovatno videli ) ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...