djoledb 79 Napisano Januar 19, 2014 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Док гости не стигну ако може једно питање...снага од модела до модела са 150цц је... (нв,т5,лмл,а и пх)?! На огласима видим свашта,а на нету не налазим праве информације... Хвала и поздрав. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Januar 19, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan 6 KW = 8 HP djole za masine od 150 cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Januar 20, 2014 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Хвала на одговору, дакле друге вредности су музичке жеље као што сам и мислио. Не могу да разумем што стављају те вредности...,како ме то одбија и да погледам веспу иако изгледа ок... Поздрав. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1726 Napisano Januar 21, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ....nisu želje,prilikom postavljanja oglasa traži se snaga u Kw,tu se pravi greška i upisuje se snaga u Ks. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Januar 31, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Nastavlja se polako dalje.... Sve je spremno tj bacena je osnovna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Januar 31, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedna. Sutra podloga i u ponedeljak u boju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Februar 1, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Колико ти Веспи имаш? Може ли једна групна слика? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Februar 1, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Nemam puno,4 u voznom stanju i par u kutijama. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Februar 2, 2014 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marinero MNE 78 Napisano Februar 2, 2014 U prolazu, 94 postova Lokacija: Cetinje Motocikl: VESPA PX200 1988 BMW R1200GS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prije par dana imao cast da konacno upoznam Igora, da udjem u cuvenu jazbinu. Definitivno super majstor i dobar i skroman covjek, tako da sekunda nijesam zazalio sto je moja vespa cak sa Cetinja putovala da bi bila u takvom drustvu, A u jazbini ima svega, cak i nekih antikviteta nego da ne kvarim, mislim da ce Igor pisati o tome kad dodje vrijeme. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Februar 4, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Nastavlja se.... Podloga,jos jedna ruka trljanja vodenom i moze boja da legne.... Prvo odozdo... I na kraju finis farbanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Februar 4, 2014 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Je l se meni cini, ili ti je ovo omiljena boja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Februar 4, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan haha.... imas pice za to. Nije omiljena nego je ostalo viska od predhodne a steta je baciti.Malo dokupio i zavrsio tu pricu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Februar 5, 2014 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan To ce biti ono koje mi donesemo, kada dodjemo u organizovanu posetu, modernom muzeju klasicnih vespi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Februar 5, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Ide kuci.... neizostavna slika sa kevinog jorganceta... Neko me je pitao sta ima u jazbini... Ove dve su u garazi...Nema mesta vise Ima jos par po kutijama i coskovima koje nisam slikao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Februar 5, 2014 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Ciko, ciko, je l' su sve ove vespe tvoje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Februar 5, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Samo bela nije moja.Bela je od Marinera MNE sa foruma.Njemu trebaju neke sitne modifikacije i nece biti narandzasta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Februar 5, 2014 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав, Питам се која ли је осица срцу најмилија...? Е, колега Адлер беше бржи по питању боје да да коментар. Мислио сам да је у питању намеран избор боје, а не уштеда (времешним возилима чуче такве боје). П.С. Ако нека осица смета у гаражи могао бих да је причувам у соби... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Februar 5, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Najmilija je moja Jela(zelena),nekako najlepse i najsladje voznje su mi na njoj.Do dose ni jedna me nikad nije nigde izdala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Februar 5, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko one trose otprilike, nikad nisam imao prilike da je vozim Sent from my GT-I9001 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Februar 6, 2014 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Vala svaka cast, treba sve ovo registrovati, odrzavati, voziti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Februar 6, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan PX trosi od 2,5-4 litra na otvorenom zavisno os rezima voznje. Moj prosek na otvorenom je 3-3,2 pri brzini 80-90km/h. Gradska voznja je oko 4 opet sve zavisi Od stila voznje. To je prosek moj. GT vespa 4T trosi na otvorenom 2,5 do 80km/h, 3 lit do 100km/h i 3,5 na 120-130km/h. Po gradu je potrosnja 3,5-4. Ovo su moja iskustva sa dobro nastelovanim vespama i voznjama od 500 km pa navise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Februar 6, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Super kupio bih mozda jednu za BG..zanima me koliko kostaju u dobrom stanju i koliki su troskovi odrzavanja tipa servis, registracija i slicno? Sent from my GT-I9001 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Februar 6, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan PX nije zahtevna vespa sto se tice odrzavanja.Servis je smesna stavka. Zamena ulja u menjacu(400 din litar i imas za 3 menjanja). Svecica moze i nemora (ja je ne menjam tako cesto). Pranje filtera vazduha nitrom ili cistim benzinom. Po potrebi prestelovati karb. Produzenje registracije je 5700 din a prve sa novom tablicom oko 10000. E sad za koliko je novca naci to je sve lutrija trzista. Indijke su nesto jeftinije od PX. To su ti troskovi i stavke na servisu koje mozes sam da radis. 4T vespe su dosta skuplje za odrzavanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Februar 6, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Super, razmislicu jos malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...