alexanto 4715 Napisano Januar 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi od tržišta na koje se plasira motor. Isto tako Piaggio modeli i Aprilia su za neka tržišta išli sa MAxxis gumama a na druga tržišta sa Michelin gumama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Januar 17, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, imam jedan predlog. Ako bi mogla ova tema da se preimenuje (samo da se obrise ovo 250), obzirom da se dosta prica I o Xciting 500, cisto da se ljudi ne bi zbunjivali kada zele da se posavetuju Xciting modelu uopste (pitanja tipa sta je bolje 250 ili 500, koliko koji trosi, da li ima razlike u odrzavnju itd.). Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Januar 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro sledi preimenovanje dobrog dela tema striktno prema nazivu modela. Takođe sledi i spajanje srodnih i dupliranih tema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Januar 17, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, lepo je biti deo ovako organizovane ekipe. Pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rile1 0 Napisano Januar 18, 2013 U prolazu, 8 postova Lokacija: beograd Motocikl: kzmco xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas je pao i kofer kappa k35l ,mozda sam pogresio sto nisam uzeo veci 46-52l ali je ovaj bio povoljan 5500 i nosac kofera za xcitinga jos 3000 dobio sam i plocu za velike kofere monokey. Mislim da sam dobro prosao.Jedva cekam da pocne sezona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rile1 0 Napisano Januar 18, 2013 U prolazu, 8 postova Lokacija: beograd Motocikl: kzmco xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koga interesuje da kupi gume sada su na akciji u KDM prednja i zadnja 95e pirelli diablo za xcitinga. Bar mi je tako reko prodavac u radnji. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Januar 29, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ako moze pomoc. Gde mogu pronaci poklopac koji ide na cajgere za xcitinga. Sent from my SmartTab10 using Tapatalk HD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Januar 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ako moze pomoc. Gde mogu pronaci poklopac koji ide na cajgere za xcitinga. Sent from my SmartTab10 using Tapatalk HD Javi mi se na 063/13-13-13-4. Znam ko bi mogao da ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan75 6 Napisano Februar 17, 2013 U prolazu, 16 postova Lokacija: batajnica Motocikl: liberty 125; Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko koji je kais u kvalitetu,na koliko km.je prtedvidjeno da se menja i koliko je novaca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Februar 17, 2013 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan original je 160e, mislim, aftermarket oko 60e, menja se kad se istanji ili ispuca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Februar 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko koji je kais u kvalitetu,na koliko km.je prtedvidjeno da se menja i koliko je novaca? Rece kolega u prethodnom postu za cenu koja je 160e, a po servisnom manuelu se menja na 20000km...iliti 27,9mm sirine! Imas dosta manuela po netu pa pogledaj sta pise, skini tvoj vidi u kakvom je stanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Februar 17, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja razmisljam da porucim delove iz neke od komsijskih zemalja, jel ima neko iskustva sa tom, kakve su cene itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Februar 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je jeftinije u Grckoj tako mi je rekao jedan serviser ovde u Ca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Februar 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Kais je original oko 140e a kvalitetniji afrermarket oko 80-90e. Ja sam menjao na Xcitingu prosle godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Ja razmisljam da porucim delove iz neke od komsijskih zemalja, jel ima neko iskustva sa tom, kakve su cene itd. Original je zaista malo skuplji, pogledaj sto kazu kolege iz Grcke, to sam i ja cuo, a inace sam porucio preko neta malossi kevlar bas cekam da stigne pa mogu da javim kakvi su prvi utisci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Februar 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja razmisljam da porucim delove iz neke od komsijskih zemalja, jel ima neko iskustva sa tom, kakve su cene itd. Original je zaista malo skuplji, pogledaj sto kazu kolege iz Grcke, to sam i ja cuo, a inace sam porucio preko neta malossi kevlar bas cekam da stigne pa mogu da javim kakvi su prvi utisci. Javi obavezno... a reci mi koja je cena njega?? Moze i na PP... Nego jel menjao od vas neko plocice, ja sam cekao za tu konbinu iz Grcke za njih medjutim ovaj nije mogao tad da ide pa ko zna kad ce! Jel menjao neko plocice i sta ste stavljli sem orginala ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Februar 22, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam narucio kais za moju hondu iz grcke, na netu naso online prodaja i kostao je 45e tamo, da stigne u srbiju 70e kostao , a u bg-u 100e gde god sam pitao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar BG 2 Napisano Mart 28, 2013 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima ...neki dan sam kupio xcitinga 500 i nadam se da cu uzivati u njemu kao i vi,jer do sad nisam imao iskustva sa ovom markom..pozz 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Mart 28, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rekoh (nisam video da si se vec zapljunuo ovde) turi neku fotku. I da lepo sluzi xciting. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Mart 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan E pa dobro dosao i da se lepo navozas sa motorom koji si pazario Imao sam par nekih radova na mom excitingu kad nadjem dokonog vremena postavicu ovde slike mozda nekom budu od koristi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rile1 0 Napisano Maj 6, 2013 U prolazu, 8 postova Lokacija: beograd Motocikl: kzmco xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima broj telefona gde mogu da kupim ili narucim kais za xcitinga 500 neka mi javi. 0648883867. Inace idem u Grcku 21 .5 pa ako mogu usput da ga kupim ili vama nesto da uzmem javite mi ako znate gde to moze da se uzme. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano Jun 11, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, zanima me da li negde moze da se popravi ili nabavi senzor za brzinometar? Zamenio sam ceo kabal ali izgleda da je greska u senzoru. Da li to moze da se popravlja ili mora nov, ako neko zna. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Jun 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Vidi kod Neše Medića u servis preko puta Sava Centra. On to može da ti reši sigurno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano Jun 12, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega da nemas slucajno njegov br Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Jun 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Imaš ga na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...