cleaner 3 Napisano Mart 2, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Trenutno bez motora ali ne jos dugo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Ja jesam nov od danas ali zeleo bi da dam svoj mali doprinos, tako sto bih Vas pozvao na druženje, sutra u Šabcu, u Hard Rock cafe-u, bice veliki broj bajkera (Čivije, Čopersi...), nastupace Prazan Prostor i Kraljevski Apartman. ps.nadam se da admini ovo nece obrisati, i ako grešim svaka sugestija je dobro došla 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 2, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan malo je neposteno sto nisi napisao ni ko organizuje, ni da se placa ulaz...skoro nista...pomenuo si neke klubove ciji ce clanovi biti samo posetioci. LM svirku organizuju verovatno kao i sve zadnje "moto bratsvo tattoo Denis" Ulaz je 250 din pocetak oko 22h Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Mart 4, 2012 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan cista komercijala i nista drugo svi se foliraju kao neka zimska druzenja a u stvari samo drpanje para 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cleaner 3 Napisano Mart 5, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Trenutno bez motora ali ne jos dugo Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ja se izvinjavam ali nisam bio potpuno obavesten jer i ja sam isao kao gost ali potpuno ste u pravu. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Mart 5, 2012 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ja se izvinjavam ali nisam bio potpuno obavesten jer i ja sam isao kao gost ali potpuno ste u pravu. Zbog toga smo i zamolili da ko nije siguran i nije organizator da ne otvara temu da posle ne bude zabune. Ide pod kljuc. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...