kimikongo 27 Napisano Mart 2, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 600 srad Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto pise u naslovu,treba mi mikro prekidac za prednju kocnicu za suzuki srad. Nemam sliku ali pretpostavljam da vecina zna o cemu se radi,to je mali deo koji se srafi odmah ispod rucice prednje kocnice i ima na sebi mali kockasti dzek sa dve buksnice koji se takodje kaci odmah ispod rucice. Verovatno pase i sa ostalih suzukijevih modela koji su do 2000 godine proizvedeni. Deo jeste mali ali mu je funkcija da pali stop svetlo kada se stisne kocnica,pa mi je i bitan da me neko ne unesreci otpozadi. Ako neko ima pomenuti deo ili zna nekog ko ima tako nesto nek odgovori ovde ili na PP. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Mart 2, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto pise u naslovu,treba mi mikro prekidac za prednju kocnicu za suzuki srad. Nemam sliku ali pretpostavljam da vecina zna o cemu se radi,to je mali deo koji se srafi odmah ispod rucice prednje kocnice i ima na sebi mali kockasti dzek sa dve buksnice koji se takodje kaci odmah ispod rucice. Verovatno pase i sa ostalih suzukijevih modela koji su do 2000 godine proizvedeni. Deo jeste mali ali mu je funkcija da pali stop svetlo kada se stisne kocnica,pa mi je i bitan da me neko ne unesreci otpozadi. Ako neko ima pomenuti deo ili zna nekog ko ima tako nesto nek odgovori ovde ili na PP. Hvala unapred. Imam,10e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...