Peki 1215 Napisano Februar 28, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Verovali ili ne iskrivio mi se šraf koji drži poklopac cajgera M4x45mm pa me zanima gde bih to mogao da nađem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 28, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Takav slabo gde ! ali pokusaj u nekim servisima cisto da ih pitas da li imaju takav....ja sam isao po servisima da bih nasao sraf od glave motora... Ovo je samo predlog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Februar 28, 2012 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Odes u Centar S ili Deltu, i zamolis da pogledaju po mikrofilmovima da li neki drugi model Honde ima takav sraf, ako ima, porucis. Cudi me da David Silver nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Februar 28, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni gledao kod njih. Večeras otvorimo sat da zamenimo satić za dnevnu kilometražu i jedva odvrnemo 1 šraf i provalimo da se iskrivio malo. Nije tragedija, može da se zavrne nazad ali bih ga ja zamenio za svaki slučaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6437 Napisano Februar 28, 2012 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Odes u Centar S ili Deltu, i zamolis da pogledaju po mikrofilmovima da li neki drugi model Honde ima takav sraf, ako ima, porucis. Cudi me da David Silver nema. Da poruci iz Honde SRAF ???? Sta sve necu da procitam ovde.... Svaka radionica ima kutiju u kojoj je gomila srafcica svih dimenzija i duzina, samo treba da odes kod nekog i potrazis. Ja sam gotovo siguran da u mojoj kutiji imam takav sraf, samo ne verujem bas da je crn. Ako dodje do toga da ga narucujes, potrazicu ga ja i poslacu ti. Mada bi ga ja cuknuo malo cekicem i ispravio ga, minut posla - pravis problem bez problema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Februar 28, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Odes u Centar S ili Deltu, i zamolis da pogledaju po mikrofilmovima da li neki drugi model Honde ima takav sraf, ako ima, porucis. Cudi me da David Silver nema. Da poruci iz Honde SRAF ???? Sta sve necu da procitam ovde.... Svaka radionica ima kutiju u kojoj je gomila srafcica svih dimenzija i duzina, samo treba da odes kod nekog i potrazis. Ja sam gotovo siguran da u mojoj kutiji imam takav sraf, samo ne verujem bas da je crn. Ako dodje do toga da ga narucujes, potrazicu ga ja i poslacu ti. Mada bi ga ja cuknuo malo cekicem i ispravio ga, minut posla - pravis problem bez problema. Probao Pedriić sa smrt-plešta al ga ne ispravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 28, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ja rekoh neka radionica A mozes cak i potraziti kod nekog komsije ako nemas kod sebe kuci par kutija sa srafovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6743 Napisano Februar 28, 2012 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ovako... Duja šraf kod Kalenića Gvožđara u Njegoševoj, preko puta opštine Vračar Siniša sajladžija (precizni mehaničar), verovatno ima takav šraf od nekog starog cajgera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Februar 29, 2012 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Stavi maticu, dve tri na njega da se ne ošteti navoj i što kaže Aca čekić u ruke i ispravi ga. Kakva je glava, inbus, krstak ? I ja skupljam te šrafiće gde god nađem pa da pretražim kutije ako ne pomaže ispravljanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Februar 29, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako... Duja šraf kod Kalenića Gvožđara u Njegoševoj, preko puta opštine Vračar Siniša sajladžija (precizni mehaničar), verovatno ima takav šraf od nekog starog cajgera Hvala Mišo @ Jasminko: Šraf je krstak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 29, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što rekoh već negde, nema šta nema. http://www.acroni.co.rs/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6437 Napisano Februar 29, 2012 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze da se ispravi klestima, mora cekic i udri Sto kaze jasminko samo zavij neku maticu da ne ostetis navoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Februar 29, 2012 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Odes u Centar S ili Deltu, i zamolis da pogledaju po mikrofilmovima da li neki drugi model Honde ima takav sraf, ako ima, porucis. Cudi me da David Silver nema. Da poruci iz Honde SRAF ???? Sta sve necu da procitam ovde.... Svaka radionica ima kutiju u kojoj je gomila srafcica svih dimenzija i duzina, samo treba da odes kod nekog i potrazis. Ja sam gotovo siguran da u mojoj kutiji imam takav sraf, samo ne verujem bas da je crn. Ako dodje do toga da ga narucujes, potrazicu ga ja i poslacu ti. Mada bi ga ja cuknuo malo cekicem i ispravio ga, minut posla - pravis problem bez problema. Sta se ti iscudjavas? Vidis, kad sam trazio srafcice za poklopce od chantri za kocnice i za kvacilo (crne, krstaste) preturio sam Beograd naopako i mogao sam samo da nadjem bele. Bele nisam hteo, jer su fabricki crni, a i meni se svidjaju crni. Porucio iz Amerike, stigli i stvar resena. Nismo svi isti, neko trpa sta stigne na motor, neko pak voli fabricko stanje i estetiku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Februar 29, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što rekoh već negde, nema šta nema. http://www.acroni.co.rs/ sad sam zvao, ovo nemaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Februar 29, 2012 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u svakoj prodavnici okova za nameštaj (m4 je standardni navoj za sve ruckice vrata, fioka,... a dužina 45mm je za lica fioka), samo što su beli ili žućkasti. Krstasta glava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Februar 29, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja bi' to zavario. Ili uzmes super lepak i zalepis cajgere... koji ce ti srafovi, to ionako ne sluzi nicemu :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...