Jump to content

Moto Zajednica

Gde kupiti šraf zacajger

Recommended Posts

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Verovali ili ne iskrivio mi se šraf koji drži poklopac cajgera M4x45mm pa me zanima gde bih to mogao da nađem

raf.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1083 postova
  • Motocikl: zx6r

Takav slabo gde !

ali pokusaj u nekim servisima cisto da ih pitas da li imaju takav....ja sam isao po servisima da bih nasao sraf od glave motora...

Ovo je samo predlog :)

• Svrati ponekad, 392 postova
  • Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :(

Odes u Centar S ili Deltu, i zamolis da pogledaju po mikrofilmovima da li neki drugi model Honde ima takav sraf, ako ima, porucis. Cudi me da David Silver nema. 1jezik.gif

Nisam ni gledao kod njih.

Večeras otvorimo sat da zamenimo satić za dnevnu kilometražu i jedva odvrnemo 1 šraf i provalimo da se iskrivio malo. Nije tragedija, može da se zavrne nazad ali bih ga ja zamenio za svaki slučaj

• Enduraš, 6399 postova
  • Motocikl: CRF300L

Odes u Centar S ili Deltu, i zamolis da pogledaju po mikrofilmovima da li neki drugi model Honde ima takav sraf, ako ima, porucis. Cudi me da David Silver nema. 1jezik.gif

Da poruci iz Honde SRAF ???? Sta sve necu da procitam ovde.... Svaka radionica ima kutiju u kojoj je gomila srafcica svih dimenzija i duzina, samo treba da odes kod nekog i potrazis. Ja sam gotovo siguran da u mojoj kutiji imam takav sraf, samo ne verujem bas da je crn. Ako dodje do toga da ga narucujes, potrazicu ga ja i poslacu ti.

Mada bi ga ja cuknuo malo cekicem i ispravio ga, minut posla - pravis problem bez problema.

• Podržavam 1

Da poruci iz Honde SRAF ???? Sta sve necu da procitam ovde.... Svaka radionica ima kutiju u kojoj je gomila srafcica svih dimenzija i duzina, samo treba da odes kod nekog i potrazis. Ja sam gotovo siguran da u mojoj kutiji imam takav sraf, samo ne verujem bas da je crn. Ako dodje do toga da ga narucujes, potrazicu ga ja i poslacu ti.

Mada bi ga ja cuknuo malo cekicem i ispravio ga, minut posla - pravis problem bez problema.

Probao Pedriić sa smrt-plešta al ga ne ispravi :lol:

• Drug član, 3053 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Ovako...

Duja šraf kod Kalenića

Gvožđara u Njegoševoj, preko puta opštine Vračar

Siniša sajladžija (precizni mehaničar), verovatno ima takav šraf od nekog starog cajgera

• I N S T R U K T O R, 1209 postova
  • Motocikl: R 1200 R

Stavi maticu, dve tri na njega da se ne ošteti navoj i što kaže Aca čekić u ruke i ispravi ga.

Kakva je glava, inbus, krstak ? I ja skupljam te šrafiće gde god nađem :) pa da pretražim kutije ako ne pomaže ispravljanje.

Ovako...

Duja šraf kod Kalenića

Gvožđara u Njegoševoj, preko puta opštine Vračar

Siniša sajladžija (precizni mehaničar), verovatno ima takav šraf od nekog starog cajgera

Hvala Mišo :zdravo:

@ Jasminko: Šraf je krstak

• Svrati ponekad, 392 postova
  • Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :(

Sta se ti iscudjavas? Vidis, kad sam trazio srafcice za poklopce od chantri za kocnice i za kvacilo (crne, krstaste) preturio sam Beograd naopako i mogao sam samo da nadjem bele. Bele nisam hteo, jer su fabricki crni, a i meni se svidjaju crni. Porucio iz Amerike, stigli i stvar resena. Nismo svi isti, neko trpa sta stigne na motor, neko pak voli fabricko stanje i estetiku. 0namigivanje.gif

• Podržavam 1

• čeka dobru titulu, 1377 postova
  • Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE

Imaš u svakoj prodavnici okova za nameštaj (m4 je standardni navoj za sve ruckice vrata, fioka,... a dužina 45mm je za lica fioka), samo što su beli ili žućkasti. Krstasta glava.

• hoochie coochie man, 1239 postova
  • Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81

Ma ja bi' to zavario. Ili uzmes super lepak i zalepis cajgere... koji ce ti srafovi, to ionako ne sluzi nicemu :P :P :P

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja