Grnca 1418 Napisano Februar 26, 2012 Vinyl rider, 838 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo bih ako neko ima obrtomer za četvorotaknog jednocilindraša, ako je sat polupan nema veze interesuje me makar i iznutrica elektronika. Imam ja jedan obrtomer koji sam uzeo za probu za 3-4-6 cilindara koji mi neodgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 26, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo bih ako neko ima obrtomer za četvorotaknog jednocilindraša, ako je sat polupan nema veze interesuje me makar i iznutrica elektronika. Imam ja jedan obrtomer koji sam uzeo za probu za 3-4-6 cilindara koji mi neodgovara. Imam od TDM 850 3VD mislim da ce da odgovara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1418 Napisano Februar 26, 2012 Vinyl rider, 838 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Si siguran , ja nisam i neznam koliko ima cilindara TDM a cini mi se dva. Provericu. Jel ima slikica, cena ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1418 Napisano Februar 26, 2012 Vinyl rider, 838 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Paralelni blizanac , ajde da probamo i njegovu obrtaljku, vec sam ospice dobio od trazenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 26, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Paralelni blizanac , ajde da probamo i njegovu obrtaljku, vec sam ospice dobio od trazenja. Da jedna bobina,a cena 15 e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...