pantah 41 Napisano Octobar 5, 2007 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko nešto više o nesreći u Vršcu. Poginuo je vozač (prezivao se Sirotanović) i teško povređena suvozačica? Oboje iz pilotske škole. Na žalost momak je sin jedne naše koleginice iz šireg kolektiva, danas je bila sahrana a ja sam bio na putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Octobar 5, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam skroz zaboravio na to(jbg pocel skola) Ko je nekada bio na VS aerodrom bice u jasnije, njih dvoje su se na motoru(stvarno ne znam kom) isli od piste ka hotelu, i ko mosta su pali... Decko koji je nazalost poginuo, polomio je obe ruke i noge i pritom upao u vodu, iz koje ga niko nije mogao izvaditi(verovatno se udavio)...inace decko je imao 27 godina. iz beograda je, a ugovor o radu u pilotskoj akademiji potpisao je 01.10.07. Laka mu zemlja Devojka je jedna od ucenika iz Indije, septembra je dosla u Vrsac, a sa motora je pala na ledja i nalazi se u Urgentnom centru u BG-u Inace kako sam nezvanicno cuo, devojka je vozila, mada bas nisam siguran u to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Octobar 9, 2007 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Pokojni Sirotanovic,bio mi je komsija.Znao sam ga iz vidjenja.Par puta smo stali s motorima i pricali. Bio je dobar decko,lepo vaspitan.Voleo je motore.Ziveo na Banovom brdu kod bioskopa "Sumadija".Skoro je kupio yamahu fzr 1000,sa koje je pao.I poginuo. :'( Vozio je neke jawe.Prosle sezone gpz-a 550.Skoro je kupio tu yamahu.Na veliku zalost,s njom je zavrsio. Znam da nije "divljao". Neznam tacne detalje,kako je zavrsio.Mnogo mi je zao...neznam sta da vam kazem,a da se ne ponavljam. Bio je izuzetno fin decko. Druze,neka ti je laka zemlja. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Octobar 9, 2007 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Njegov rodjeni brat mi je bio klubski drug...sa hokeja.. Moje saucesce.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 22, 2007 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je... Laka mu zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TRIKES-M-D 1 Napisano Octobar 23, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: ITALIJA(Dragovac-Pozarevac) Motocikl: VN 800 Prijavi odgovor kao problematičan Zalost,laka mu crna zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lotus377 0 Napisano Octobar 24, 2007 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam skroz zaboravio na to(jbg pocel skola) Ko je nekada bio na VS aerodrom bice u jasnije, njih dvoje su se na motoru(stvarno ne znam kom) isli od piste ka hotelu, i ko mosta su pali... Decko koji je nazalost poginuo, polomio je obe ruke i noge i pritom upao u vodu, iz koje ga niko nije mogao izvaditi(verovatno se udavio)...inace decko je imao 27 godina. iz beograda je, a ugovor o radu u pilotskoj akademiji potpisao je 01.10.07. Laka mu zemlja Devojka je jedna od ucenika iz Indije, septembra je dosla u Vrsac, a sa motora je pala na ledja i nalazi se u Urgentnom centru u BG-u Inace kako sam nezvanicno cuo, devojka je vozila, mada bas nisam siguran u to I pored svega kroz sta prolazim i kakve sam sve verzije price cula ne mogu a da ne prokomentarisem!!! Pokojni Sirotanovic mi je brat. Prvo moram da demantujem spekulacije da je devojka vozila, a posle udarca prilikom pada je bio bez svesti i tako se faktici udavio. Miso moj, neka ti je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Octobar 24, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pricaju ono rekla- kazala al u svako slucaju saucesce od svi nas i ne obaziri se na price. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...