patak 108 Napisano Februar 25, 2012 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha XT660R, 2005. godište. Ja sam vlasnik i na mene se vodi. Motor je kupljen kod Rodića, prešao je 20000 km, ništa nije farbano i havarisano, fabrička boja i nalepnice, promenjeni lanac, lančanici, ulje. Od opreme ima bi ksenon svetlo, zadnji kofer i štitnik motora sa donje strane. Motor je imao jedno klizanje i ima par malih ogrebotina sa desne strane: na plastičnom štitniku auspuha pored šrafa, deklu kod zadnje kočnice i prednjoj masci pored registracione nalepnice. Cena 2999 e. 065 87 26 549 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Februar 25, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Joj, gde su mi sad pare! Cena je sasvim povoljna, s obzirom da je ´05 godiste, Odličan motor,svako ga hvali... Srećno sa prodajom i da ga uskoro udomiš!(tek u oktobru bi mogao bilo šta da uzmem, pa se nadam da će biti ovakvih ponuda tad) Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elektrometla 86 Napisano Februar 26, 2012 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan ja se izvinjavam unapred ako je pitanje off topic... u cemu je razlika izmedju tvog motora koji prodajes i XT660X? meni licno se taj X malo vise svidja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Februar 26, 2012 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan tockovi su drugih dimenzija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Februar 26, 2012 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan ja se izvinjavam unapred ako je pitanje off topic... u cemu je razlika izmedju tvog motora koji prodajes i XT660X? meni licno se taj X malo vise svidja... Ovo je enduro a xt660x je supermoto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Februar 27, 2012 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Završena prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...