rooster12 52 Napisano Februar 25, 2012 U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ660 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ima vec dosta slicnih tema na forumu al nisam video da ima za kineske gume. Generalno otvaram ovu temu jer treba da zamenim svoje gume pa da vidim sta bi mi najvise odgovaralo i koja su iskustva. Za sad sam vozio Kenda K270 poprilicno sam zadovoljan njima bilo na asfaltu i van njega mada voznja mi i nije nesto agresivna a po mokrom retko kad vozim. Pa sam razmisljao da uzmeme iste al nesto nisam primetio da ima kod nas da se uzmu a jedino sto sam nasao u dimenzijama koje mi odgovaraju je dunlop k550 (nisam se bas pretrgao trazeci ) al to mi se cini da ce biti suvise skupo.E sada dajte neki predlog koje gume uzeti a da nisu preskupe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 25, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Kompp.co продаје нешто од Кенде, али не знам имају ли нешто за ендуро. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Februar 25, 2012 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Kompp.co продаје нешто од Кенде, али не знам имају ли нешто за ендуро. nemaju nista za enduro ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 25, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan То за "Ћингћија"? Имају ли нешто они из Радничке улице, ADJ, или како се већ зову? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rooster12 52 Napisano Februar 25, 2012 U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ660 Prijavi odgovor kao problematičan Da za Qingqi kros. Provericu ovih dana kolko je dunlop. Sad sam pogledao na sajtu ADJ nemaju oni kendu jedino miselin al i od toga nema nista u dimenzijama 2.75-21 4.10-18. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 25, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ако будеш нашао нешто, не либи се да напишеш - и ја сам "циљна група" за те димензије. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Februar 25, 2012 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Imas jos kod nas Continental Conti Escape i TKC 80, nesto oko 110e bi trebalo da je par, ne znam doduse koliko je dunlop. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rooster12 52 Napisano Februar 25, 2012 U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ660 Prijavi odgovor kao problematičan TKC 80 zvuci veoma primamljivo a dunlop k550 je 130e a to mi je vec skupo. Je l TKC 80 mora iz novog sada da se narucuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rooster12 52 Napisano Mart 21, 2012 U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ660 Prijavi odgovor kao problematičan Stigle su mi TKC 80 danas e sad imam dva pitanja 1)prednja je u dimenziji 80/90 21 jel to isto sto i 2.75 21? 2)prednja ima oznak 4208 znaci da su proizvedene u 42 nedelji 2008 godine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rooster12 52 Napisano Mart 21, 2012 U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ660 Prijavi odgovor kao problematičan zadnja je 0811 to isto mi ne deluje normalno da dobijem novu gumu koja je stara godinu dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano April 4, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Srbija....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko85 10 Napisano Maj 31, 2012 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Sprint Regal Raptor Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko da li moze da se ugradi sira guma na sprint raptora (zadnja), i koje bi gume bile dobre posto sam cuo da su ove njegove ziva plastika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...