Robin Hood 3967 Napisano Februar 23, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem prednji desni migavac za Suzuki GSR 600. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Februar 23, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Sone zar nije neki lik valjao delove za GSR-a oko nove godine, ja sam mislio da si ti to kupio... ili nije imao taj deo ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 597 Napisano Februar 23, 2012 Stara Garda, 276 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Imam samo staklo sa socivom..Ako vrsi posao..Cena...Hmmmmm......Dva piva......Pozdrav..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 23, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Sone zar nije neki lik valjao delove za GSR-a oko nove godine, ja sam mislio da si ti to kupio... ili nije imao taj deo ?? Jeste brate ali je prodavao zadnji migavac. Meni prednji treba. Ali hvala u svakom slucaju Imam samo staklo sa socivom..Ako vrsi posao..Cena...Hmmmmm......Dva piva......Pozdrav..... Meni brate samo staklo i treba, sve ostalo je celo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 23, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan imam neke al neznam dal ce odgovarati,ako ti nije tesko stavi sliku i ako imam dacu ti dzabe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 23, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da stavim slike sa neta, a da slikam sutra. Evo, sad cu nesto da izbunarim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 23, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan uffff sta je ovo nemam pajto ni priblizno ja sam mislio da je za gsxr a ono gsr...jbg drage volje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 597 Napisano Februar 24, 2012 Stara Garda, 276 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da stavim slike sa neta, a da slikam sutra. Evo, sad cu nesto da izbunarim... Hteo sam da pomognem...GSXR????Koji model?????Godiste??????Ovo sto imam nije to...Probacu da pomognem..Pozdrav.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 24, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je nejked, GSR. Dakle bez X. Ali hvala u svakom slučaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 24, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan To je ovaki bajk, ima specifične migavce, ne odgovaraju od ničeg drugog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6809 Napisano Februar 24, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ne mozes da nadjes? Nema ni novi...ili dobro kosta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 24, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ima novi al' je 50 evra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6809 Napisano Februar 24, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Retka zverka za polovno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 24, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ma naićiće. Sve dođe na kraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 24, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan A jesi gledao u Guevari? Ili je to kod njih 50 Eura? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 24, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Nemaju oni OEM ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Februar 25, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Nije 50 nego 45 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...