M a R k o 393 Napisano Februar 28, 2012 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan bezi od njih,imaju uglavnom lupane motore 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninalara 429 Napisano Mart 22, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tracer 9 Prijavi odgovor kao problematičan Iz postovanja prema svima koji su mi u ovoj temi pomagali javljam da sam od danas ponosni vlasnik jednog ER-a 2008. god. Vise na mojoj prvoj temi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 385 Napisano Mart 22, 2012 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam i zelim ti mnogo bezbednih km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Mart 22, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam!!! Kupio si ga taman kad se prolepsalo vreme. Posalji mi na pp ako ti nije tesko koliko si platio motor i koliko je presao (drugar je u nekoj dilemi, trilemi pa mu mozda i olaksam). Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninalara 429 Napisano Mart 22, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tracer 9 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam!!! Kupio si ga taman kad se prolepsalo vreme. Posalji mi na pp ako ti nije tesko koliko si platio motor i koliko je presao (drugar je u nekoj dilemi, trilemi pa mu mozda i olaksam). Pozdrav Cena mog motora nema veze sa realnim odnosima vrednosti. Vise od polovine cene ce biti placeno kompenzacijom. Mozda ce ti pomoci nesto drugo... Prvi sledeci najpovoljniji ER (koji sam ja uspeo iscackati) je ovaj. Cena je 2,700 Eura. Covek mi je ponudio da snosi polovinu troskova bilo kakvih kvarova u roku od godinu dana od kupovine - naravno ne odnosi se na potrosne delove tipa gume, lancanici... Farbane su skrge i blatobran. Diskovi su potroseni, treba promeniti i plocice. Prema vlasniku, diskovi mogu da izdrze jos jednu sezonu - ne znam, ne razumem se dovoljno. Da nisam imao priliku koju sam realizovao, kupio bih ovaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 22, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, cestitam, puno bezbednih km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Mart 23, 2012 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan bezi od njih,imaju uglavnom lupane motore jel to provereno iz iskustva ili si cuo da sklapaju? Mislim da od njih pazarim pa se raspitujem dosta o njima...Stoga bih te zamolio argumentovano da mi kazes zbog cega mislis da imaju lupane motore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 23, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ma pogledaj ti da li je motor dobar, skoto svaki motor je lupan, vaznije je kako je taj motor sredjen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninalara 429 Napisano Mart 24, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tracer 9 Prijavi odgovor kao problematičan @ Stefan_kv Ako i dalje trazis ER-a, pogledaj ovaj. Vozio sam ga i meni je delovao odlicno. Registrovan do oktobra 2012. Nema originalni korman, retrovizore... ali izgleda kao nov. Ako te bude interesovalo, mogu ti detaljnije opisati sve "mane"... Pre par dana, kad sam pozvao vlasnika da kupim motor, rekao mi je da je povucen iz prodaje, ali vidim da je danas ponovo izasao oglas ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Mart 24, 2012 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Vazi..Super izgleda, a vidim i da je cena po dogovoru posto mi malo prelazi moj budzet Cim krenem na razgledanje (valjda se nece prodati do tad )konsultovacu te sugurno (i poslusacu onaj tvoj savet za firmu koja ima er iz BG ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Mart 29, 2012 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan bezi od njih,imaju uglavnom lupane motore jel to provereno iz iskustva ili si cuo da sklapaju? Mislim da od njih pazarim pa se raspitujem dosta o njima...Stoga bih te zamolio argumentovano da mi kazes zbog cega mislis da imaju lupane motore? tamo sam menjao gume i video kako nasatje iz vise komada jedan. takodje poznajem coveka koji je tamo radio tako da...srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 30, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan bezi od njih,imaju uglavnom lupane motore jel to provereno iz iskustva ili si cuo da sklapaju? Mislim da od njih pazarim pa se raspitujem dosta o njima...Stoga bih te zamolio argumentovano da mi kazes zbog cega mislis da imaju lupane motore? tamo sam menjao gume i video kako nastaje iz vise komada jedan. takodje poznajem coveka koji je tamo radio tako da...srecno Pa bolje i to nego da je ispravljan, okrpljen i zamazan. Mada bi za takvu puzlu i cjena trebala da bude primjerena načinu na koji je nastao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano April 11, 2012 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan bezi od njih,imaju uglavnom lupane motore jel to provereno iz iskustva ili si cuo da sklapaju? Mislim da od njih pazarim pa se raspitujem dosta o njima...Stoga bih te zamolio argumentovano da mi kazes zbog cega mislis da imaju lupane motore? tamo sam menjao gume i video kako nasatje iz vise komada jedan. takodje poznajem coveka koji je tamo radio tako da...srecno hvala puno na savetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano April 11, 2012 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan bezi od njih,imaju uglavnom lupane motore jel to provereno iz iskustva ili si cuo da sklapaju? Mislim da od njih pazarim pa se raspitujem dosta o njima...Stoga bih te zamolio argumentovano da mi kazes zbog cega mislis da imaju lupane motore? tamo sam menjao gume i video kako nastaje iz vise komada jedan. takodje poznajem coveka koji je tamo radio tako da...srecno Pa bolje i to nego da je ispravljan, okrpljen i zamazan. Mada bi za takvu puzlu i cjena trebala da bude primjerena načinu na koji je nastao Cena i jeste niza u odnosu na druge u oglasima,ali dzaba sve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Jul 7, 2012 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan bezi od njih,imaju uglavnom lupane motore jel to provereno iz iskustva ili si cuo da sklapaju? Mislim da od njih pazarim pa se raspitujem dosta o njima...Stoga bih te zamolio argumentovano da mi kazes zbog cega mislis da imaju lupane motore? tamo sam menjao gume i video kako nastaje iz vise komada jedan. takodje poznajem coveka koji je tamo radio tako da...srecno Pa bolje i to nego da je ispravljan, okrpljen i zamazan. Mada bi za takvu puzlu i cjena trebala da bude primjerena načinu na koji je nastao Cena i jeste niza u odnosu na druge u oglasima,ali dzaba sve... Ja sam vozio njihov motor, izasao me je kao svetog petra kajgana, da bude korektan... Radi se o francuskim motorima sa osiguranja, tj samo havarije... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...