drumskalisica 8741 Napisano Januar 21, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Moze uvezite mi jedan casticu nije problem, sto se tice onog za koji sam dobio broj taj se ne javlja na sms ni na poziv izglefa da je prodat. Molim vas da mi pomognete da nadjem taj skutercic simson sr50 do proleca. Hvala unapred Prvo treba da znaš da se Simson više ne proizvodi ( kao ni MZ ). Neka količina tih motorića je davno uvežena kod nas i to je sve. Ovo što sam kod nas viđao je u dosta lošem stanju ( čast izuzetcima ). U Mađarskoj su se oni vozili mnogo više i tamo ih ima puno. Tamo ima i ljudi koji ih sređuju skoro do perfekcije, ali takvi Simsoni i dosta koštaju ( u Mađarskoj ) + bi trebalo platiti troškove prevoza , carinu i poreze. Da li si spreman da izdvojiš količinu novca za koju bi ovde mogao da kupiš i mnogo jači motocikl ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smrlja1 0 Napisano Januar 27, 2014 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek nista u vezi simsona sr50 koga trazim, hvala drugarima koji su mi dali broj da pokusam jedan se ne javlja a drugi je u leskovcu i hoce da mi posalje motor postom na ne vidjeno. Molim vas da mi javite ako postoji neghde dobar ocuvan simson sr50 unapred zahvalan Nenad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smrlja1 0 Napisano Januar 27, 2014 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan naravno samo da cifra nije jako velika ti motori su u odnosu na ove kineze odlicni jaki i izdrzljivi ako neko ima kombinaciju za dovozenje iz madjarske neka pise koja je cena pa cemo se dogovoriti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smrlja1 0 Napisano Januar 27, 2014 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smrlja1 0 Napisano Januar 27, 2014 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan simson sr50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smrlja1 0 Napisano Januar 27, 2014 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan simson sr50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smrlja1 0 Napisano Januar 27, 2014 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan boja nije bitna samo da je u dobrom stanju da je lep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yugoax 0 Napisano Januar 29, 2014 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan dali neko moze da mi pomogne,gde mogu da nabavim delove za simson sr50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 29, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan dali neko moze da mi pomogne,gde mogu da nabavim delove za simson sr50 Obrati se članu " Jigoro Cano " ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 29, 2014 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Da , imaš PP (privatnu poruku) - obzirom da si izgleda novi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smrlja1 0 Napisano Februar 1, 2014 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari moji jos uvek nista, hteo bih da se zahvalim liku koji mi je poslao jedan broj telefona taj simson je prodat davno samo nisu skinuli oglas. Ako neko zna da neko prodaje simson sr50 neka mi javi uskoro ce prolece voleo bih do tada da ga kupim I sredim za leto unapred zahvalan Nenad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yugoax 0 Napisano Februar 1, 2014 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam ja simsona nije na prodaju ali ako dobijem dobru ponudu moze da ode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 3, 2014 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se čuo sa jednim kijentom koji duže vremena poseduje SIMSON SR50 , malo je neodlučan za prodavanje ali ipak razmišlja i o tome . Svašta je nešto rađeno na tom primerku . cilindar/klip/glava od 70 cc , prenosni odnos (u kvačilu ) isto od modela 70 cc , kočnice , teleskopi (obnavljani i održavano sve što treba , a možda i više od toga . Ali , naj bolje se može čuti od vlasnika . Šaljem tel.broj na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Februar 4, 2014 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari moji jos uvek nista, hteo bih da se zahvalim liku koji mi je poslao jedan broj telefona taj simson je prodat davno samo nisu skinuli oglas. Ako neko zna da neko prodaje simson sr50 neka mi javi uskoro ce prolece voleo bih do tada da ga kupim I sredim za leto unapred zahvalan Nenad Cijenim da ovo tražiš, a? Ako je to to, eto ima, za 320evra pa se iscenjkaj još malo... http://www.polovniautomobili.com/oglas4360170/simson_sr_50/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yugoax 0 Napisano Februar 5, 2014 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan to je moj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yugoax 0 Napisano Februar 5, 2014 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan drugari treba mi pomoc dal je neko stavljao taj veci cilindar na simsona,jel treba nesto blokove doradjivat ili cilindar pase ovako kao standardni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12513 Napisano Februar 5, 2014 Ne silazi, 7319 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, koliko si para spreman da izdvojis za SR50? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smrlja1 0 Napisano Februar 6, 2014 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan nema toga na sajtu sto si mi dao Drugari moji jos uvek nista, hteo bih da se zahvalim liku koji mi je poslao jedan broj telefona taj simson je prodat davno samo nisu skinuli oglas. Ako neko zna da neko prodaje simson sr50 neka mi javi uskoro ce prolece voleo bih do tada da ga kupim I sredim za leto unapred zahvalan Nenad Cijenim da ovo tražiš, a? Ako je to to, eto ima, za 320evra pa se iscenjkaj još malo... http://www.polovniau...0/simson_sr_50/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smrlja1 0 Napisano Februar 6, 2014 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druze, koliko si para spreman da izdvojis za SR50? pa ne znam dao bih do 400e ali da je stvarno dobar simson, zasto pitas da nemas ti simson sr50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yugoax 0 Napisano Februar 6, 2014 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan nema ga na sajtu,ja sam obrisao oglas jer je motor sad rasklopljen radim punu generalnu farbanje i sve po redu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yugoax 0 Napisano Februar 6, 2014 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan to je taj sa oglasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smrlja1 0 Napisano Februar 11, 2014 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan I dalje nista od simsona ima doduse jedan u Zrenjaninu o kome ozbiljno razmisljam da ga uzmem malo mi je skuplji u potrazi sam za lovom ako nadjam uzecu ga. Ako jos neko zna da neko prodaje simsona neka pise unapred zahvalan Nenad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smrlja1 0 Napisano Februar 11, 2014 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan yugoax tvoj motor je dosta los je bih da on bude u fabrickom stanju da lepo izgleda na da je istrosen tako. Molim te bez ljutnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smrlja1 0 Napisano Februar 11, 2014 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skywalker 0 Napisano Februar 11, 2014 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postoji li Simson sr 50 koji ima preko 50 kubika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...