Ferty_ 570 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Istina...i dobra ideja. Ali... i sprej i cepici krpe rupe otprilike istih dimenzija. Klasican exer. Za sire ni cepici ne pomazu. Epa ako se bas pocepa na nesto sire od exera, motor na krkace i u prodavnicu po novu gumu jer i ako uspes da je zakrpis to vise nije bezbedna guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Septembar 2, 2009 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam kupio motor u zadnjoj gumi je bila chepina koliku ja u zivotu nisam video :o, a nisam ni znao da je u njoj. Tek posle par dana kad sam zagledao svaku sitnicu primetio sam i to. Preshli smo oko 200km u cugu i josh oko 100 mozda u lokalu, nije se nishta primetilo, niti je ispushtala A chep je bio oko 5mm :S naravno prvom prilikom sa promenio gumu jer je ono bash bilo katastrofa, i jezio sam se kad vidim. Ali pretpostavljam da sa manjim chepovima nema potrebe za tim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Cep i ulicna voznja nije problem...... PROVERENO!!! A staza i cepovana guma moze da bude problem, nisu u pitanju brzina kao sto bi se prvo pomislilo vec TEMPERATURA, na stazi se guma pregreje, karkasa siri i cepovana zna da pusti........ PROVERENO!!!!! Jos kombinacija ulicna guma+cep i staza, veselje zagarantovano...... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Upravo Ipak reparirano je reparirano i nije za obaranje brzinskih rekorda. Imajte to na umu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...