Marisav 7 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Bajkeri, a cemu ovo sluzi. Zna li neko nemacki. Kosta 15 evra u Louisu. PANNEN-SET GROSS Sollte in keiner Werkstatt fehlen und ist ideal für unterwegs. Die robuste Nylontasche beinhaltet alles, was man für die schnelle Notreparatur des Reifens benötigt. * Maße Tasche ca. (HxBxT) 50 x 180 x 115 mm. Inhalt: * 2 Reparatur-Werkzeuge * 12 Dichtstreifen * 3 CO² Kartuschen 16 g * flexible Ventilverlängerung, Messer, Spezialkleber * HINWEIS: Reifenpannen-Sets und -Sprays dienen ausschließlich zur Notreparatur des Reifens und einer kurzen Fahrt mit entsprechend stark reduzierter Geschwindigkeit zur nächsten Fachwerksatt! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6121 Napisano Februar 22, 2009 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ti je komplet za krpljene tjubles gume i CO2 ampule za brzo pompanje iste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Da li je to bolje imati ili pannen sprej? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 22, 2009 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Da li je to bolje imati ili pannen sprej? Sprej je vise kao prva pomoc, a ovo je komplet za trajno krpljenje gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam nedavno LAMPA sprej za krpljenje gume. Šta mislite kolko to vredi i do kojeg to pritiska može naduvati gumu. Nešto sam sumnjičav da će mi ta boca napumpati gumu na 2,2 bar-a. Ima li ko iskustva? Koliko sam upucen, naduvace ti gumu dovoljnu za svrhu kojoj sluzi, a to je da dodjes do vulkanizera sa koliko-tolikim dovoljnim pritiskom. @Ernesto, hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NO_FEAR 0 Napisano Februar 24, 2009 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam nedavno LAMPA sprej za krpljenje gume. Šta mislite kolko to vredi i do kojeg to pritiska može naduvati gumu. Nešto sam sumnjičav da će mi ta boca napumpati gumu na 2,2 bar-a. Ima li ko iskustva? Pre neki dan sam napumpao gumu tim sprejem i zakrpilo je rupu,guma mi ne ispusta,ne znam da li da je krpim cepicima ili ne... POZZ svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_tzr 0 Napisano Februar 24, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan ma bolje je ti zakrpi ipak je to guma.... ne dao bog da ti pukne pri vecoj brzini.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je ozbiljno pitanje. :D Problem.Probusila se guma. :D Ispod sedista uvek nosim sprej. Imam cep u gumi i vozim kao da ga nema.(brzina nije bitna) ps.Zamisli da svaki put,kad probusis gumu.Odes u prodavnicu i kupis drugu. na zapadu se tako i radi,kad probushish kupish novu,zato vecina polovnih guma kod nas stize sa chepom.. da ne palamudim mnogo teoretski evo shta se meni desilo..krenem za Novi Sad,u Rakovici mi se probushi zadnja guma..vulkanizer nabije najveci chep shto je imao i ja produzim dalje..kod naplatne rampe u Pazovi pri 180km/h pochne da mi sheta zadnji kraj..kako usporavamsve vishe i vishe sheta..da napomenem da nas je bilo dvojica na motoru..odem polako do Pazove sa probushenom gumom..tamo pokusham ponovo krpljenje ali i pored 3 nabijena chepa,ne moze..kako duvamo gumu chepovi izlaze..zasuchem rukave i skinem tochak..zalepe mi iznutra neku tip-top flrku plave boje i tako sam vozio bez problema jedno mesec dana ali sam ipak promenio gumu..sreca shto mi se to desilo na autoputu na pravcu a ne u nekoj krivini.. arecimo na auto sam krpio mnogo puta chepom gumu i nikad nije pustila na tom mestu..ali sa auto ne mozesh da padnesh kad ti ispusti guma a sa motora mozesh..dosta sam pametovao za danas... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan pa....uzmi unutrasnju... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne kaze se unutrashnja nego iznutarnja ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan .... kako se krpi tubeleks kad je veca rupa, jel bi trebalo nositi i jednu unutrašnju za takve stvari ili ima nekog drugog leka ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Februar 27, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan .... kako se krpi tubeleks kad je veca rupa, jel bi trebalo nositi i jednu unutrašnju za takve stvari ili ima nekog drugog leka ? pa sprej ti je prvapomoc do vulkanizera , a najbolje je staviti flekicu tip top lepkom sto je i skuple od cepa ali bar nemoze da izleti . meni je i na kolima dva puta izletao cep i nikad vise ga necu koristiti flekica je zakon i sigurnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Februar 28, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Meni je na autu bila probuena nova tubeles guma. Vulkanizer mi je stavio neku "armiranu" fleku. Drzi i dan danas, vec nekoliko godina. Samo uvek moram da vodim racuna da ima propisan pritisak guma, onda nema bojazni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Februar 28, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedno pitanje. Koliko sam razumeo kada se probusi gupa, uprskas sprej, guras motor kako bi se smesa rasporedila. Ono sto me zanima. DA LI MOGU POSLE NAPUMPATI PROBUSENU GUMU KOMPRESOROM KOJI DRZIM ISPOD SEDISTA? ! Hvala !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Februar 28, 2009 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedno pitanje. Koliko sam razumeo kada se probusi gupa, uprskas sprej, guras motor kako bi se smesa rasporedila. Ono sto me zanima. DA LI MOGU POSLE NAPUMPATI PROBUSENU GUMU KOMPRESOROM KOJI DRZIM ISPOD SEDISTA? ! Hvala !!! Nisam koristio, ali mislim da mogu da odgovorim na ovo pitanje... Kada uprskas sprej sa smesom, automatski ti se napumpa guma (ispraznis ceo sprej) i to je to. A ti gumu uvek mozes da dopumpas ako imas potrebu. Pozdrav, Nebojsa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
osmovisoko 0 Napisano Mart 2, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: BiH Prijavi odgovor kao problematičan E ovako ugledam temu odnosno pitanje pa eto moje iskustvo Sto se tice spreja barem 10 puta sam koristio ,zadnji put guma je drzala makar pola godine i onda je posla po malo da pusta moro sam svaka dva tri dana da naduvam,ali ovako ide sa sprejom ,kada je guma prazna to jest probusena uspe se sprej i naduva se plus minus 2,8 zavisi od gume i onda makar 10 kilometara da se vozi 50 na sat dok tecnost spreja ne popuni rupu na gumi cak se kasnije moze i vidjet gdje je ispustila vidi se bijeli trag na vanjskoj strani gume. A sto se tice cepova na gumama ja vozim motor makar 30 godina i zadnjih 10 i vise godina nisam nikad kupio novu gumu nego kupim gumu koja je bila najcesce probusena ekser ili seraf i, vec je neko postiro sliku sa alatom iz louisa za krpljenje guma to jest cep se ubaci i naduvas gumu to je sve 3 minuta posla i imam vrlo dobro iskustvo sa gumama koje imaju cep tako da moje iskustvo i jos mnogih prijatelja je dobro sa gumama sa cepom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Mi novopeceni bikeri..kako mozemo da dobijemo informacije za sprej kako ze zove ili gde ga mozemo kupiti i naravno sta da gledamo na njemu?? ako se uopste nesto i gleda jer sam video neki sprej na OMV pumpi ili vec na nekoj slicnoj i kosta 350 din.. ??? koristi se za izbusene automobilske gume.. Jer je potrebno odnosno bolje da se ima sprej ili onaj prirucni alat iz Louis-a za izbusene ili rasecene gume ?? sta i gde da kupim i da stavim u kofer?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
osmovisoko 0 Napisano Mart 2, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: BiH Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta je bolje to zavisi koji motor se vozi ako imas neki coper ili enduro sa koferom ili bisagama onda nemas problem kupis i sprej i prirucni alat iz louis-a jer ako imas sprej automatski se i guma duva i krpi i ne mora biti u blizini benzinska pumpa,dok recimo sa prirucnim alatom moras imati u blizini benzinsku pumpu kada cep vec ubacis na probuseno mjesto moras i gumu da naduvas a benzinska pumpa bi trebala da ima kompresor :)barem bi trebalo da ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan pa onda moze samo sprej pa teraj dalje...do nekog vulkanizera da to odradi profesionalno...ipak ja nisam majstor za krpljenje guma vec samo za cepanje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan recimo kada guma nabode ekser...ti ga izvadis i naravno ona ispusti....sipa se sprej i onda se vozi ili gura motor dok se razlije sprej u gumi...kada se to zalepi i zaceli, odnosno zacepi...koliko se moze voziti sa tom gumom km i da li se kasnije moze skinuti ta guma i da se zalepi kod nekog vulkanizera, odnosno da li je ta guma i dalje upotrebljiva posle spreja??? kako se leci dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
osmovisoko 0 Napisano Mart 3, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: BiH Prijavi odgovor kao problematičan Pa sprej nije dugotrajan kao cep ja sam recimo sa sprejom imo dobro iskustvo ali nakon izvjesnog vremena pocne guma da se prazni,a sto se tice cepa ako je mala rupa nije problem ako je veca to jest veci ekser pri velikim brzinama recimo 200 i gore gura pri zagrijavanju je meksa dosta i postoji sansa da izduva ne skroz ali malo ce izduvat ali ako se vozi plus minus 150 nemas problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan da li je guma upotrebljiva posle spreja?? mislim da li posle spreja kada se zalije u nekoj divljini i dodje se do civilizacije i zelimo da obidjemo vulkanizera da je sredi...da li je to izvodljivo ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
osmovisoko 0 Napisano Mart 3, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: BiH Prijavi odgovor kao problematičan guma je upotrebljiva posle spreja jer sprej je u tecnom stanju i dio koji zaljepi gumu ide prema rupi i kad dodze u dodit sa vazduhom stvrdne se postaje kao da je silikonom zaljepljeno a ostatak ostaje u gumi u tecnom stanju tako ako bi se guma opet negdje probusila taj tecni sprej opet zaljepi rupu ja sam tako vozio sa tom gumom citavu sezonu dok nije posla da ispuhuje svakih par dana sam moro da je dopunjujem i onda sam uzeo drugu gumu i promjeno i ta druga je bila sa rupom to jest imala je cep a ona guma koja je bila stara kad sam skino u gumi je bilo jos spreja u tecnom stanju i nakon par mjeseci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Septembar 1, 2009 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sa cepom nema problema! NIKAD u zivotu nisam krpio gumu na neki drugi nacin tj. vulkanizer mi je uvek krpio upravo na ta nacin. Na kolima puno puta, na sluzbenom, na nekim manjim transportnim i kombijima koje sam vozio, na motoru... Jednostavno stavis cep i traje ti dok ti traje guma. Cep NIJE privremeno resenje vec trajno. A za sprej ima raaaznih prica. Od tih da se vozi 50ak km pa obavezno do vulkanizera do "vozio sam citavu sezonu i vise sa sprejom u njoj" Da se ja pitam u svakom slucaju bih prvom prilikom i cepovao gumu. Sta mi je jos da ulozim 300din, ali ne boli glava. Sprej mi je povoljnija varijanta u svakom slucaju zato sto automatski pumpa gumu, a nikad se ne zna gde ce se izbusiti i u kojoj nedodjiji gde nema pumpe pa je dzabe cepovanje u toj situaciji Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...