wolf 12 Napisano Februar 19, 2012 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd - Zemun Prijavi odgovor kao problematičan stavljao sam racunicu na papir i ... zavisi dosta i od majstora , i od da li je D ili E model i za koliko bi para ljudi prodali,za delove mi traze da ga osposobim u vozno stanje od 400e-600e (bez oklopa) , a ja racunam da uzmem neki pred servis za 600evra,sa ocuvanim oklopima , ali niko nece i donekle razumem neke zasto nece ... ..moje misljenje da motor 1990,1991,1992.... godise sa svakom plastikom u drugoj boji pred servis ,sa skoro celavim gumama i bez akumulatora...realno mi e 600 evra nekako , a vidjao sam takve i nece ispod 1000evra,a za te pare mi nude E model 1994 godiste bez ikakih ulaganja ...... i ne znam sta mi e jeftinie i sta e bolje .....zato sam se i obratio za vasa misljenja .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 19, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Wolf koliko cenis ti taj tvoj motor.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Februar 19, 2012 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan dobro vece(milka canic) , dobio sam prosle godine od dede na poklon kawasaki zzr 600 D model iz 1991 , on je prvi vlasnik motora.kada je isao na prvi servis u to vreme proklizao je sa motora i pao , precvikao je prednju vilu , iskrivio felnu i probusio hladnjake i polupao prednje oklope.....motor je od pada stojao u garazi sve do prosle godine dok ga kombiem nisam dovezao u beograd.deda mi je prvi vlasnik motora imam svu pratecu dokumentaciju,motor sam oprao i vidi se i dalje da je nov......sada moje pitanje ......... da li bi neko znao gde bi mi bilo najbolje da idem da popravljam motor da ga osposobim za voznju ili za koliko bi po vama bilo realno para da dobijem za njega ako bi ga udavao? ......unapred hvala svima (ovo je orginalna slika iz garaze dok je cekala) Nekako mi steta zvuci mnogo velika za proklizavanje, vise lici na neko izletanje sa puta, udarac... ali to je sad nebitno. Kao sto kazes motor si dobio, znaci nisi ga platio tako da malo ulaganja u njega nece izaci puno, zamisli da si ga platio + ulaganje. Kupi polovnu felnu, polovne vile ako te tvoje ne mogu da se isprave. Sto se tice fara, sata, plastika, sve to moze da se ubaci i od drugog motora, to sto nije fabricki nema veze, vazno je da zavrsava posao. Sklopi to i vozi. I zasto bi uzeo od drugara zzr za 1000e kad ovaj za manje pare mozes da sredis da sija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Februar 19, 2012 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan evo iskopao sam neke slike , i ima slika volana nie nekog dobrog kvaliteta ali se vide tasteri i slova =)) Pa ovo onaj sto mi spava pod prozorom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wolf 12 Napisano Februar 19, 2012 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd - Zemun Prijavi odgovor kao problematičan imam ja jos dve gajbice delova , imam far ,nosace ,klesta itd......nego mi budzet nije jaca strana(to je generalno shvatam moj problem)....ali probacu da ga sredim sto se tice prodaje ne znam kolko bi trazio , zato sam i pitao kolko bi para mogao da dobijem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wolf 12 Napisano Februar 19, 2012 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd - Zemun Prijavi odgovor kao problematičan bleicka nad prozorom =) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wolf 12 Napisano Februar 20, 2012 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd - Zemun Prijavi odgovor kao problematičan i niko m nie rekao za koliko bi bilo po vama realno da trazim para?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Februar 21, 2012 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan To je zato sto ne znas u kakvom je stanju agregat, iskreno, ja da trebam da ga kupim, dao bih 200€ maksimum... eh da, prednju viljusku sam skoro video negde na oglasima za samo 70€...a za far ludaci traze 50€ na oglasima, tebi ako su otisli i prednji diskovi - oni su dosta skupi, jedan disk je nov u Louisu oko 150€, a trebaju ti dva...ako se odlucis da ga sredjujes imam ja svasta pa se javni jer sam mu ja skinuo oklope i far i nosac fara i cajgere i prednji blatobran, a mislim da imam i jedan disk viska itd itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8618 Napisano Februar 21, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan dao bih 200€ maksimum... dao bih ti i ja, samo nisam hteo da iznosim cenu, da se ne uvrediš. Iskreno, u delove ćeš da uzmeš mnogo više, prodavaćeš dugo, zvaće te non stop milion budala... ali đuture... Ako se odlučiš za prodaju, javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Februar 21, 2012 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Javi obavezno ako prodajes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wolf 12 Napisano Februar 21, 2012 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd - Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ma nema sta da se uvredim =) dr.jericho ... agregat je ukljucivan =) radi ko sat ,diskovi su netaknuti prednji i far , jedino je felna kriva i vila precvikana,i trebaju oba hladnjaka and izduvna grana 4 u 1 i ima jos par sitnica poput kocionih creva itd...imam ja jos dve gajbice delova njegovih =) ljudi ako ga prodajem bicete obavesteni i hvala na vasim odgovrima =) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Februar 26, 2012 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan nemoj prodati , jer sa skromnim budzetom nikad vise neces kupiti motor ni priblizne kilometraze! uz dosta strpljenja i truda mogao bi da za npr. 1000e slatko i dugo da vozis taj motor koji se verovatno nije ni razradio... ne zuri sa odlukom i sretno. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13051 Napisano Februar 27, 2012 Ne silazi, 7445 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Delim stav, VladeBajkera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wolf 12 Napisano Februar 29, 2012 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd - Zemun Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam , tako ce i biti najverovatnie....... =) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wolf 12 Napisano Mart 1, 2012 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd - Zemun Prijavi odgovor kao problematičan drugari , uzeo sam ZZR-a u perfektnom stanju , tako da imam dosta delova na udaju od E and D modela , ukljucujuci i agregat,menjac,arburatori i svasta po nesto ....... =) pokusao sam , ali mi forum ne da da postavim to u novoj temi na prodajem ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wolf 12 Napisano Mart 1, 2012 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd - Zemun Prijavi odgovor kao problematičan stavio mi je drugar oglas u oglasniku ....... =)))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Septembar 24, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan I ? Jel jos uvek ceka vlasnika ili je otisao ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...