Jump to content

Moto Zajednica

kawasaki zzr600 D 1109km

Recommended Posts

• U prolazu, 41 postova

stavljao sam racunicu na papir i ... zavisi dosta i od majstora , i od da li je D ili E model i za koliko bi para ljudi prodali,za delove mi traze da ga osposobim u vozno stanje od 400e-600e (bez oklopa) , a ja racunam da uzmem neki pred servis za 600evra,sa ocuvanim oklopima , ali niko nece i donekle razumem neke zasto nece ...

..moje misljenje da motor 1990,1991,1992.... godise sa svakom plastikom u drugoj boji pred servis ,sa skoro celavim gumama i bez akumulatora...realno mi e 600 evra nekako , a vidjao sam takve i nece ispod 1000evra,a za te pare mi nude E model 1994 godiste bez ikakih ulaganja ...... i ne znam sta mi e jeftinie i sta e bolje .....zato sam se i obratio za vasa misljenja ..

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• svrati kad mu je dosadno, 258 postova
  • Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001

dobro vece(milka canic) , dobio sam prosle godine od dede na poklon kawasaki zzr 600 D model iz 1991 , on je prvi vlasnik motora.kada je isao na prvi servis u to vreme proklizao je sa motora i pao , precvikao je prednju vilu , iskrivio felnu i probusio hladnjake i polupao prednje oklope.....motor je od pada stojao u garazi sve do prosle godine dok ga kombiem nisam dovezao u beograd.deda mi je prvi vlasnik motora imam svu pratecu dokumentaciju,motor sam oprao i vidi se i dalje da je nov......sada moje pitanje .........

da li bi neko znao gde bi mi bilo najbolje da idem da popravljam motor da ga osposobim za voznju ili za koliko bi po vama bilo realno para da dobijem za njega ako bi ga udavao?

......unapred hvala svima

(ovo je orginalna slika iz garaze dok je cekala)

Nekako mi steta zvuci mnogo velika za proklizavanje, vise lici na neko izletanje sa puta, udarac... ali to je sad nebitno. Kao sto kazes motor si dobio, znaci nisi ga platio tako da malo ulaganja u njega nece izaci puno, zamisli da si ga platio + ulaganje. Kupi polovnu felnu, polovne vile ako te tvoje ne mogu da se isprave. Sto se tice fara, sata, plastika, sve to moze da se ubaci i od drugog motora, to sto nije fabricki nema veze, vazno je da zavrsava posao. Sklopi to i vozi.

I zasto bi uzeo od drugara zzr za 1000e kad ovaj za manje pare mozes da sredis da sija?

• Redovan, 181 postova
  • Motocikl: Honda CBR 600RR

evo iskopao sam neke slike , i ima slika volana nie nekog dobrog kvaliteta ali se vide tasteri i slova =))

Pa ovo onaj sto mi spava pod prozorom ? :hej:

• U prolazu, 41 postova

imam ja jos dve gajbice delova , imam far ,nosace ,klesta itd......nego mi budzet nije jaca strana(to je generalno shvatam moj problem)....ali probacu da ga sredim

sto se tice prodaje ne znam kolko bi trazio , zato sam i pitao kolko bi para mogao da dobijem?

• Blocos Bastardos, 330 postova
  • Motocikl: XF650

To je zato sto ne znas u kakvom je stanju agregat, iskreno, ja da trebam da ga kupim, dao bih 200€ maksimum...

eh da, prednju viljusku sam skoro video negde na oglasima za samo 70€...a za far ludaci traze 50€ na oglasima, tebi ako su otisli i prednji diskovi - oni su dosta skupi, jedan disk je nov u Louisu oko 150€, a trebaju ti dva...ako se odlucis da ga sredjujes imam ja svasta pa se javni jer sam mu ja skinuo oklope i far i nosac fara i cajgere i prednji blatobran, a mislim da imam i jedan disk viska itd itd...

• nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova
  • Motocikl: 4x4

dao bih 200€ maksimum...

dao bih ti i ja, samo nisam hteo da iznosim cenu, da se ne uvrediš.

Iskreno, u delove ćeš da uzmeš mnogo više, prodavaćeš dugo, zvaće te non stop milion budala... ali đuture...

Ako se odlučiš za prodaju, javi.

• U prolazu, 41 postova

ma nema sta da se uvredim =)

dr.jericho ... agregat je ukljucivan =) radi ko sat ,diskovi su netaknuti prednji i far , jedino je felna kriva i vila precvikana,i trebaju oba hladnjaka and izduvna grana 4 u 1 i ima jos par sitnica poput kocionih creva itd...imam ja jos dve gajbice delova njegovih =)

ljudi ako ga prodajem bicete obavesteni i hvala na vasim odgovrima =)

• Svrati ponekad, 262 postova

nemoj prodati , jer sa skromnim budzetom nikad vise neces kupiti motor ni priblizne kilometraze! uz dosta strpljenja i truda mogao bi da za npr. 1000e slatko i dugo da vozis taj motor koji se verovatno nije ni razradio... ne zuri sa odlukom i sretno.

• Podržavam 3

• U prolazu, 41 postova

drugari , uzeo sam ZZR-a u perfektnom stanju , tako da imam dosta delova na udaju od E and D modela , ukljucujuci i agregat,menjac,arburatori i svasta po nesto ....... =)

pokusao sam , ali mi forum ne da da postavim to u novoj temi na prodajem .....

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja