Pedja knx 1 Napisano Februar 17, 2012 U prolazu, 79 postova Lokacija: Србија,Нови Сад Motocikl: suzuki DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko iskustva sa nolanom N-43.Hteo bi da je kupim.Imam Subert C3nali bi hteo nesto lakse po lokalu..Pa jel valja sta N-43 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Februar 17, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ok. Gradska, veliko vidno polje, dobra provetrenost, pinlok uzmi obavezno, imas 5 godina garancije, za zamenu kedera i onih "sibera" za provetravanje... pitaj sta te zanima. PS. Moja je N43-Air Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja knx 1 Napisano Februar 18, 2012 U prolazu, 79 postova Lokacija: Србија,Нови Сад Motocikl: suzuki DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci preporucujes za vrelo leto?To mi je vazno jer mi je bilo prilicno neugodno na + 37 letos u Schubertu.Koji ti pilock imas,original ili max pinlock.Jel zeznuto da se namontira? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7436 Napisano Februar 19, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam upravo tu kombinaciju: Schubertu C3 i Nolan N43 Air. N43 sam uzeo iz istih razloga koje ti navodiš i jako sam zadovoljan. Idealna kaciga za leto, za grad, za kratke ture. Osim kod dužih putovanja, praktično je ne skidam već dve sezone. Za duže relacije i veće brzine može, ali ako imaš C3, osetićeš veliku razliku. Bučna je, duva, kiša se podliva... U suštini, to je Jet kaciga sa dodatnom (ne preterano ozbiljnom) zaštitom za bradu. Mislio sam da uzmem i pinlock ali mi do sada nije zatrebao. Kaciga je otvorena od dole, uvek pomalo duva i nije mi se maglila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Februar 19, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci preporucujes za vrelo leto? To mi je vazno jer mi je bilo prilicno neugodno na +37 letos u Schubertu. Koji ti pilock imas, original ili max pinlock. Jel zeznuto da se namontira? Imam original pinlok, montaza ne moze biti jednostavnija, doduse, ako uzmes u radnji(Motoring kod stajge) odmah ti ga i montiraju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Februar 22, 2012 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče letnjih kaciga , za mene ona Givvi-jeva modularna kaciga, što joj se sve skida i stavlja DIE BESTE, ja je nemam ali je imao moj prijatelj i par puta sam je pozajmljivao, po vrelom letu je zakon, jer uveče ako zasveži, vratiš chinguard, bread guard spustiš vizir i imaš fullface, A što se tiče Nolana, ja samo mogu reći da nema precenjenijeg Brenda kada su u pitanju Kacige, ni skupljih ni lošijih od Nolana u smislu "Bangs for Bucks" Lazer je 100 u glavu za bilo koji NOLAN, isto tako Američki HJC, Shark...ima još po neki...a cene sasvim prihvatljive u odredjenim periodima godine, van sezone može da se uzme Lazer flip-up koji za dve klase kvalitetniji od bilo kog Nolana, a isto toliko jeftiniji. Znači Nolan se kupuje kada baš imaš para a neznaš kako da ih najgluplje potrošiš...bez da ikoga želim vredjati, ali stvarno je tako, Prijatelj "šije" već drugog flip-up Nolana(prvi se sav rasklem'be'co-na sve strane duva, Vizir neće da se spusti do kraja, a isto tako neće da stoji u gornjem položaju...i on sav važan dolazi sa istim takvim ali novim i kao "E ja kupio novu kacigu " taman da zaustim nisi valjda...Kada vidim u Ruci nosi istog nolana kao onog kojeg je kupio pre manje od dve sezone) I kaže Kejsi Stoner Nosi Nolan...e baš..A ja Mog AGV-a koji nije nešto naročito ali već ulazio u 4-vrtu sezonu, bez da mu i jedan važan sklop nije na svom mestu, počev od vizira , kako dihtuje, i kako stoji, i kako se diže jednim prstom, pa do postave, koje se jeste malo deforme...ali posle 3 paklene sezone i predjenih 30000 tisuća.km, nigde gde netreba ne produvava, ventilira isto kao i kada je bila nova..tako da osim kopče, koja je malo fušerajski uradjena(u smislu debljine i masivnosti) nemam neke zamerke na kacigu koja je plaćena 130€ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja knx 1 Napisano Februar 23, 2012 U prolazu, 79 postova Lokacija: Србија,Нови Сад Motocikl: suzuki DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče letnjih kaciga , za mene ona Givvi-jeva modularna kaciga, što joj se sve skida i stavlja DIE BESTE, ja je nemam ali je imao moj prijatelj i par puta sam je pozajmljivao, po vrelom letu je zakon, jer uveče ako zasveži, vratiš chinguard, bread guard spustiš vizir i imaš fullface, A što se tiče Nolana, ja samo mogu reći da nema precenjenijeg Brenda kada su u pitanju Kacige, ni skupljih ni lošijih od Nolana u smislu "Bangs for Bucks" Lazer je 100 u glavu za bilo koji NOLAN, isto tako Američki HJC, Shark...ima još po neki...a cene sasvim prihvatljive u odredjenim periodima godine, van sezone može da se uzme Lazer flip-up koji za dve klase kvalitetniji od bilo kog Nolana, a isto toliko jeftiniji. Znači Nolan se kupuje kada baš imaš para a neznaš kako da ih najgluplje potrošiš...bez da ikoga želim vredjati, ali stvarno je tako, Prijatelj "šije" već drugog flip-up Nolana(prvi se sav rasklem'be'co-na sve strane duva, Vizir neće da se spusti do kraja, a isto tako neće da stoji u gornjem položaju...i on sav važan dolazi sa istim takvim ali novim i kao "E ja kupio novu kacigu " taman da zaustim nisi valjda...Kada vidim u Ruci nosi istog nolana kao onog kojeg je kupio pre manje od dve sezone) I kaže Kejsi Stoner Nosi Nolan...e baš..A ja Mog AGV-a koji nije nešto naročito ali već ulazio u 4-vrtu sezonu, bez da mu i jedan važan sklop nije na svom mestu, počev od vizira , kako dihtuje, i kako stoji, i kako se diže jednim prstom, pa do postave, koje se jeste malo deforme...ali posle 3 paklene sezone i predjenih 30000 tisuća.km, nigde gde netreba ne produvava, ventilira isto kao i kada je bila nova..tako da osim kopče, koja je malo fušerajski uradjena(u smislu debljine i masivnosti) nemam neke zamerke na kacigu koja je plaćena 130€ Ne znam sta da izaberem,ali nesto lakse od za leto,provetrnije i je potrebno.Sa Subertom sa prezadovoljan ali kazem nesto lakse mi je potrebno za kraca putovanja.Pa sta onda preporucujes,tako onda nesto na fazon N-43 da je prilino otvorena a da vredi para koje dam za nju??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...