baron_021 66 Napisano Februar 17, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: NS Motocikl: aprilia atlantic 250, aprilia sr Prijavi odgovor kao problematičan Htc cha cha, koriscen par dana od kad je dobijen cisto zbog probe posto imam drugi telefon ! Full oprema - kutija, punjac, usb kabel, slusalice (posebno pakovani sundjeri i stipaljka za kacenje na garderobu), uputstva ! ! ! GARANCIJA od MTS-a jos 22 meseca ! ! ! Cena: 130e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Februar 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Od pre par dana sam postao vlasnik HTC cha cha (samo što je crn) i mogu reći da sam oduševljen telefonom! Ko želi kombinaciju touch screen + qwerty tastatura - neće pogrešiti! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baron_021 66 Napisano Februar 17, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: NS Motocikl: aprilia atlantic 250, aprilia sr Prijavi odgovor kao problematičan Hvala alexanto Meni je pomalo i zao sto se rastajem od njega, npr. kvalitet izrade i brzina rada (procesor) su po meni na stvarno visokom nivou, a upravo ta kombinacija tastatura + touch je nesto jako funkcionalno! Ipak sam odlucio da ostanem veran iphone-u, ali ko zna, ako se ne proda u skorije vreme mozda se ipak predomislim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sapica 63 Napisano Februar 17, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Inspiracija Motocikl: Radi Pali Ide Prijavi odgovor kao problematičan Koliko drzi baterija uz normalnu upotrebu ( razgovori, sms, internet .... ) i da li ima update na 2.3.5 ? Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baron_021 66 Napisano Februar 17, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: NS Motocikl: aprilia atlantic 250, aprilia sr Prijavi odgovor kao problematičan 2 dana drzi baterija ja mislim, mozda moze i vise, a operativni sistem je u verziji kako je stigao sa telefonom, nista dirano! Generelno i sto se tice baterije i operativnog sistema ili bilo cega drugog sve je tako kao da ste podigli nov telefon, on je kazem proban samo par dana (cisto kad se vec nasao kod mene) ostavljen u kutiju i to je to... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Februar 18, 2012 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko drzi baterija uz normalnu upotrebu ( razgovori, sms, internet .... ) i da li ima update na 2.3.5 ? Pozdrav Majka ima HTC Cha Cha isto iz MTS-a, uzet u oktobru sa 2.3.3 verzijom, u januaru skinut i instaliran update na 2.3.5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baron_021 66 Napisano Februar 20, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: NS Motocikl: aprilia atlantic 250, aprilia sr Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...