malitomic 2101 Napisano Februar 17, 2012 Drug član, 1311 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Potrebni tegici kormana, da ih IMA i gabaritno i tezinski, najbolje crni, neosteceni. Ponudite ko sta ima Takodje mi treba dugme prekidaca kratko-dugo svetlo za Suzukija(odgovara od vecine modela od 98' pa nadalje), ako neko ima polupan a prezivelo dugme. Potrebna i sajla kvacila za Inazumu 750, originalna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 597 Napisano Februar 17, 2012 Stara Garda, 276 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Koliko teski da budu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 597 Napisano Februar 17, 2012 Stara Garda, 276 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Koliko teski da budu? Najtezi su ovi od Suzukija K8-1000.Skinuti su sa novog neupaljenog motora..Imam i njegove fabricke izduve..Ako ti sta od ovoga odgovara javi...Pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2101 Napisano Februar 17, 2012 Drug član, 1311 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan I ja na motoru imam ove kao tvoje "univerzalne", bas su mi nesto mali, pritom su aluminijumski i veoma lagani tako da imam sitne neprijatne vibracije od kojih mi trnu ruke. Zato sam mislio da stavim neke teze i vece(originalni je dugacak oko 5 cm i prilicno je tezak). Sacekajmo jos malo mozda ima jos neko. Yamaha Fazer ima odlicne, ,probacu da nadjem neku sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2101 Napisano Februar 17, 2012 Drug član, 1311 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Evo par Fazerovih fotki, recimo da bi takve najvise voleo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2101 Napisano Februar 17, 2012 Drug član, 1311 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Greska evo fotke: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 597 Napisano Februar 17, 2012 Stara Garda, 276 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam i takve ali su otisli...Ovi od Suzukija K8 su poprilicnoo teski..Sacekacemo nije problem...Pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 597 Napisano Februar 17, 2012 Stara Garda, 276 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam i takve ali su otisli...Ovi od Suzukija K8 su poprilicnoo teski..Sacekacemo nije problem...Pozdrav... Na digitalnoj vagi Suzukijev jedan tegic je tezak 97grama...Cisto informativno..Pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2101 Napisano Februar 18, 2012 Drug član, 1311 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Komad 97 grama, zvuci dobro. Probacu da izmerim od drugara taj od Fazera i jos jedan od Suzukija pa da imamo jasniju sliku sto se tezine tice. Imas li mozda rucke gumene od tog K8, i to bi mi trebalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 597 Napisano Februar 18, 2012 Stara Garda, 276 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Samo silikoni po porudzbini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 18, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Imam tegice od GSX 1000 K2 ,TDM 850,I Aprilie Leonardo,hromovane,a prekidac samo komplet! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 18, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan da ne otvaram novu temu, i nadam se da otvarac teme nema nista protiv, meni treba dugme prekidaca za sva 4 migavca za bandita 00-04 god, ver moze i sa drugih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2101 Napisano Februar 18, 2012 Drug član, 1311 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Imam tegice od GSX 1000 K2 ,TDM 850,I Aprilie Leonardo,hromovane,a prekidac samo komplet! Ako moze neka slika tegica, koje su tezine eventualno, cena za njih i prekidace, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2101 Napisano Februar 20, 2012 Drug član, 1311 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam tegice. doneo drugar sebi iz Louisa ali ne moze da ih montira na njegov motor. Hvala kolegama koji su nudili tegice. Od sad aktuelno dugme prekidaca i sajla kvacila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...