S3 17 Napisano Februar 17, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: Florida, USA Prijavi odgovor kao problematičan nema sta drugo...privatne poruke i e-mail je cool 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Februar 17, 2012 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi ni ti lud Ako nesto nacujem javicu ti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 17, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Srećno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Februar 17, 2012 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno u potrazi,,,, al mrka kapa!!! Proko iz Zrenjanina trazi te motore vec godinama!!! U Bijeljini je Boban Lazic imao RG500 Gamu, u toku rata 90tih je rastave,nikad je nisu sastavili i prije par godina proda je za jedan dobar vecernji izlazak i provod Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Februar 17, 2012 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Pre par godina ,bio sam na moto otpadu u madjarskoj, trazio delove za moju hondu,Tamo sam video komplet agregat za rg 500.Nisam pitao, da li ima ram i sve ostalo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 19, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan nema sta drugo...privatne poruke i e-mail je cool cekaj, V4,nije valjda cvaja i V4 motor??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5034 Napisano Februar 19, 2012 Drug član, 1888 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jeste V4 500 kubika dvotaktni, svaki cilindar ima svoj auspuh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Februar 19, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ja to po Srbiji ne bih trazio. Vidim pise da si na Floridi. Prosto mi je neverovatno da toga nema po Amerikama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Februar 19, 2012 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Ja to po Srbiji ne bih trazio. Vidim pise da si na Floridi. Prosto mi je neverovatno da toga nema po Amerikama. Ima, ali niko nece da proda. Kolekcionarski primerci. Bilo ih je tu i tamo do pre 5-6 godina u Americi po oglasima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 19, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan i tata bi sine .... :care: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Februar 19, 2012 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam to cudo krajem osamdesetih,imao ga je moj pokojni drug Fandja. Kao raketa je isao,trebalo je imati cuku pa zavrnuti gas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10630 Napisano Februar 19, 2012 Hronični Motociklopata, 7374 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan kako nema sad sam pogledao na "mobile.de" i "1000ps.at" ima 10-ak komada RD i RG na prodaju i to samo u Nemackoj u Austriji, ali cene nisu male uopste, oko 9-10 hiljada evrica da imam viska para odma bi uzo jedan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuntica 10 Napisano Februar 25, 2012 U prolazu, 93 postova Motocikl: Kawasaki z500 Yamaha rd 350 lc Prijavi odgovor kao problematičan Ja to po Srbiji ne bih trazio. Vidim pise da si na Floridi. Prosto mi je neverovatno da toga nema po Amerikama. J a sam imao dve 350 ypvs,kad sam trazio neke delove za njih nadjem na nekom forumu da rd 500 ima neki matori sa Novog Beograda,tada sam ga i mogao pronaci,ali nisam,tako da ako imas nekog bajkera odatle,pitaj.Ali mrka kapa da ce i prodati ako je oma jos uvek Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Februar 26, 2012 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Jeste V4 500 kubika dvotaktni, svaki cilindar ima svoj auspuh RG nije V... box je... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 26, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste V4 500 kubika dvotaktni, svaki cilindar ima svoj auspuh RG nije V... box je... kako bre box??? ma nije box vidis kako stoje klipovi,a i pise velikim slovom V Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 26, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan kako je to luda masina nemogu ni zamisliti...,ludi japaneri sta nabudzise... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Februar 26, 2012 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Dal je moguce da radi na 4000rpm na leru? :care: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 26, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan RG nije V... box je... ako ćemo baš biti precizni, nije ni V ni box .... bliže je V, ali je još uvijek daleko od toga... prvenstveno je razlika u tome jer ima dvije radilice i klipovi se kreću vertikalno paralelno ... takva mašina se zove square four engine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 26, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pa piše na onoj slici Square Four. To je zato što ima dvije radilice i kao što reče strašilo, cilindri su paralelni a ne u V Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
S3 17 Napisano Februar 26, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: Florida, USA Prijavi odgovor kao problematičan Od oglasa mi napraviste raspravu... samo nam muzicari koji piju fale...lol Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Februar 26, 2012 (promenjeno) Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Pa piše na onoj slici Square Four. To je zato što ima dvije radilice i kao što reče strašilo, cilindri su paralelni a ne u V Bas tako,nije v sigurno.Imao sam priliku videti agregat uzivo u madjarskoj. Promenio Februar 26, 2012 član boldor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuntica 10 Napisano Februar 26, 2012 U prolazu, 93 postova Motocikl: Kawasaki z500 Yamaha rd 350 lc Prijavi odgovor kao problematičan a sta mislite ta luda yamaha rd 500,radjena za trke i bila pod nazivom YZR 500,imala cak 180 konja u 500 ccm,dvotakna ludara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...