Alexa90 11577 Napisano Februar 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jel zna neko koliko kosta ORIGINALNA pumpa za ovo moje sokocalo? U jednom servisu su mi stavili RMS-ovu koja nista ne valja, mislim radi ok, ali se cuje ono skripanje kao ona fabricka pred crkavanje, to me mnogo nervira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Februar 16, 2012 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ce ti originalna pumpa? Ja sam stavio RMS i presao 9000km bez ikakvih problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11577 Napisano Februar 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto mi skripuce kao da neko kolje kozu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Februar 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan To što Alex čuje to niko drugi ne čuje, inače njemu i moja pumpa škripuće od početka jula gospodnje 2010-te, a njoj ništa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Februar 17, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto mi skripuce kao da neko kolje kozu. Alexa, da li si sto posto siguran da skripi pumpa? Mislim da nema tu sta da skripi. Propeler se okrece kroz vodu i skoro da nema zvuka, ako ne dotacinje kuciste, a i da dotacinje bilo bi to grebanje. Da su lezajevi cuo bi se neki brundav zvuk i to je to , ali skripanje skoro da sam siguran , ne moze doci iz pumpe jer se i ona okrece na leru vec na 1650 obrtaja sto je previse da bi nesto skripalo. Snimi telefonom ako mozes pa postavi mp3 u zipu pa cemo da saznamo sta se cuje na tvom Bevu i ujedno da saznamo kako koza dozivljava klanje. :) Poz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 17, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Sva cika, vika dreka ... će prestati kad turi novi EXO 1000 na glavu tako ... nemojte da zamarate kolegu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11577 Napisano Februar 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sto je najcrnje, bio sam juce u garazi, i priznao je majstor da je pumpa lose namestena, tj da je zeznuo lagere kad je namestao, stavice novu kad odem po skuter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Februar 18, 2012 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Daklem, može i RMS ako se lepo spakuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11577 Napisano Februar 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moze kad neko zna kako da je namesti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Februar 18, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan U boteje, toliko ih samleo dok je lupao....! Ja sam shvatio da si kupio pumpu sa kucistem gde je vec sve fabricki postavljeno ! Jer to je sve pumpa, a delovi su osovina sa elisom, semering i lezajevi. Nije mi nista jasno...Starim jebote Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11577 Napisano Februar 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan To je bio komplet ali sve u delovima, i to je cale od servisera sklapao, on je stariji od tebe cca 10 godina Evo ovako zvuci moja pumpa, ovo je snimak sa jos starom ali zvuk je identican. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Februar 19, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan To je bio komplet ali sve u delovima, i to je cale od servisera sklapao, on je stariji od tebe cca 10 godina Evo ovako zvuci moja pumpa, ovo je snimak sa jos starom ali zvuk je identican. Znaci covek u najboljim godinama Lep ti je ovaj top i cuje se mocno, ali nekako mi ne ide uz fensi Beverly Nego Alexa, jedva da sam od topa cuo pumpu, trebalo je da prislonis kameru pumpi, ali cuje se to grebanje i skripanje definitivno. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11577 Napisano Februar 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa iskreno poenta snimanja je bio top a ne pumpa, i znam da bas ne ide uz njega ali otkad sam ga stavio niko mi nije rekao e nisam te cuo i tako te nebuloze. Eto, vidis da se cuje, nisam lud ipak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Februar 20, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pa iskreno poenta snimanja je bio top a ne pumpa, i znam da bas ne ide uz njega ali otkad sam ga stavio niko mi nije rekao e nisam te cuo i tako te nebuloze. Eto, vidis da se cuje, nisam lud ipak. hehehehe Top se cuje do OO , a da nisi lud to smo znali. Jes da si dorcolac , ali nisi los A mora da spomenem i pumpu da ne bi offovo, a imamo jednog nezgodnog desetara iz Zablja. Pumpa ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11577 Napisano Februar 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I tako ja izabrah najgori moguci dan da izvezem skuter napolje, zamenjena pumpa ali se opet cuje..e sad ili sam ja baksuz ili pumpa ne valja nista ili je majstor kompletan idiot (verovatno ovo poslednje). Izvozao sam 50ak km po gradu, radi kao SIngerica. Samo ta pumpa ima tako gadan zvuk dok radi u leru..joj.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Februar 20, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Svasta...Kako? Zasto? Nema tu mnogo mudrosti. Ne pada mi napamet zasto bi jos mogla da se cuje...probaj da snimis telefonom i posaljes mp3 u zipu. PS Posto si sa Dorcola, da ne ides kod Bugarskog ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Februar 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam isto mislio da mi se cuje pumpa na bevu,skinuo sam pumpu premostio creva i upalio bez iste i culo se isto.ispostavilo se da je ovo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11577 Napisano Februar 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan nntom, ne idem, ne daj boze! Bugarski je katastrofa majstor, bar iz mog licnog iskustva. Idem kod Koste, (Hram) panta_kg, ne zvecka meni to, nego kao da skripuce nesto, bas je gadan zvuk, para usi. Snimicu sutra pa cu da okacim, ako uspem. Samo na leru se cuje, cim malo dodas gas nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Februar 21, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan nntom, ne idem, ne daj boze! Bugarski je katastrofa majstor, bar iz mog licnog iskustva. Idem kod Koste, (Hram) panta_kg, ne zvecka meni to, nego kao da skripuce nesto, bas je gadan zvuk, para usi. Snimicu sutra pa cu da okacim, ako uspem. Samo na leru se cuje, cim malo dodas gas nista. Ajde snimi, matere ti Ali prisloni pored same pumpe, a ne pored onog divnog topa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11577 Napisano Februar 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno nisam se setio danas, sutra cu to ujutru kad ga budem palio. Inace danas sam isao do Miljakovca i nazad..vratio sam se (on) prljav kao svinja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Februar 22, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno nisam se setio danas, sutra cu to ujutru kad ga budem palio. Inace danas sam isao do Miljakovca i nazad..vratio sam se (on) prljav kao svinja! Pa sto se nisi javio, nismo mi s Miljakovca šugavi Moj broj je u imeniku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11577 Napisano Februar 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeeeeee, pa nisam znao da si ti na Miljakovcu! Aj pusti mi broj na PP, dok ja izlistam sve brojeve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Februar 22, 2012 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeeeeee, pa nisam znao da si ti na Miljakovcu! Aj pusti mi broj na PP, dok ja izlistam sve brojeve... Nemoj da mu se javljas...on je jedan matori deda koji smara i vozi neku APRILU sprint 200..seljak covek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Februar 22, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeeeeee, pa nisam znao da si ti na Miljakovcu! Aj pusti mi broj na PP, dok ja izlistam sve brojeve... Nemoj da mu se javljas...on je jedan matori deda koji smara i vozi neku APRILU sprint 200..seljak covek E ovaj mali marre kupio `ondu pa mu se podigla resica "Aprilu sprint???" Marre ti si prso, matere mi , kako te ostavio decko hehehehe A Alexe, imas brojeve u exel fajlu, nema sta da listas. Inace je korisno da imate taj exel u telefonu za ne daj Boze brojeve nasih po Srbiji i Crnoj Gori. Saljem na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11577 Napisano Februar 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, gde je taj exe fajl? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...