Andreja 1330 Napisano April 16, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Tarmih, okači još par velikih slika, Bandit ti izgleda FENOMENALNO! Ili mi šibni preko PM. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Maj 20, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Na banditima ispod 2000. god je obicno blokada na siberima, budu probusene dodatne 2 rupice gde gubi pritisak i otvara sibere samo do pola... Ne bih nikad nasao, nego sam bio kod doktor Bokilica, a covek zna znanje. Samo zamenis sibere i resen problem. Evo i mog bandita, uskoro je i na prodaju (u potrazi sam za 1200N ), ako nekog zainteresuje nek me iscima na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Jun 10, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan bas me zanima koliko trosi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Jun 10, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan kolko sipas , kazu da trosi najmanje kad se vozi od 100-140.. blokada je valjda i ovde za 2gu i 3cu brzinu samo otkacis zice, valjda zbog merenja izduvnih gasova tako nesto ima u onoj temi o pokazivacu stepena prenosa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jun 25, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan bas me zanima koliko trosi? Posle Bokilica trosi manje nego pre. Ranije je trosio 6 izvan grada i po penzija voznji, a kada mu dam paprike 7, 7.5... A kada sam skinuo blokadu izvan grada trosi od 4.5 do 6 (4.5 mi je potrosio za prvi maj, nisam verovao ocima a sipao do kraja samo sto nije prelivalo...), a po gradu uz lozenje opet 6. Ziveo Bokilic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Avgust 13, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Lep bandit nema sta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...