Gasho 5 Napisano Octobar 2, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Putopis je pisao moj prijatelj Alen iz Splita, forumaš na Motori.hr, pa da podijelim sa vama... Delegacija Republike Broč se uputila u radni, prijateljski i uzvratni posjet ministru turizna Crne Gore, plemenitom gospodinu Gashi. Ministru vanjskih poslova i guverneru NArodne banke, tj. meni, zatim Ministru prometa i telekomunikacija Vekiju su se priključili i aplikanti za bročko državljanstvo g. Shogun sa svojom dragom i g. Sinna sa svojom dragom. Kako je radi jakog juga aerodrom Broč bio zatvoren, a također i Podgorica, odlučilo se krenuti na putovanje motorima, pardon sa BMWom i motorima od kojih su bile dvije Honde i jedan YAmaha. NAkon 4 sata putovanja do Gradaca ostatak grupe me napokon prisilio da obučem kišno odijelo. Naime moja deviza je: svak triba imat kišno odijelo al j... čovika koji ga mora obuć! Za osvetu palim grijanje na BMW i konstantno ih na to podsjećam... :mrgreen: I tako po kiši, pljusku, delegacija se lagano probijala po izrovanim cestama i zemlji... Sv. Stefan A BMW je više bio offroad sa svojim centimetrom zemlje po auspuhu i ostalim strateškim djelovima... Ministar turizma nas je dočekao sa objašnjenjem da ovakvog potopa odavno nije bilo al da će to sve rješiti sa odlaskom u glavnu instituciju... Tu su se izložbeni eksponati ubrzo našli i u 46 litarskim bisagama koje su namjerno bile praznije sa ciljem obogaćivanja ovakvim suvenirima... Odmah smo krenuli i na saznanje što se u stvari u bisagama nalazi, normalno uz upoznavanje sa Njeguškim stejkom i Karađorđevom šniclom, baklavama, dimljenim šaranima, mariniranim pastrvama... Sutadan tunelom prema Podgorici, a sve oko Skadarskog jezera, skretanje kraj Virpazara pa do Rijeke Crnojevića... Planinskim putevima Do Rijeke Crnojevića... Jel se može vozit više od dva sata a da se nešto ne pojed i popije?... : NE! A što im je jaka loza ovdje dolje... Domaće je domaće... Nastavljamo oko jezera preko Podgorice (ako vas zanimaju slike tražite teme od zadnjih par godina... ) i tako eto nas do Plavnice...apartman 250-350 eura noć... Hypo banka nema veze sa ovim djelom al ipak... Tu se jedan dio odvaja prema Ulcinju jer ih je strah za motore a ekipa BMWa kojima se priključio i budući BMWaš kreće dalje oko Skadarskog... Ove poznate vizure svakome daju asocijaciju di smo i za koju zemlju plaćamo 10 eura vizu...A što cijenim telelever vilicu i amortizer volana nakon ove ceste...ihaaaaaa.... Centar Skadra... ovaj barba desno se pita gledajući Vekijevu Hondu: zar postoji motor a da nije BMW??? :misli: :misli: Legendarni drveni most... Ulcinj pa preko Ulcinja ... ...prema Adi Bojani... Ada Bojana Jel prošlo više od dva sata da smo jeli i pili? Je, dakle sjedi pa Chardonnay, Sauvignon, Krstač, viljamovka, a neki i jaku Coca colu, pečene, pohane hobotnice, kozice, lignje, buzare, sirevi, paštete, rižoti, bili, crni, palačinke sa medom, orasima, čokoladaom...sriča da u CG još nemaju uređaje za mjerenje alkohola u krvi jer se ne bi vratili sa motorima nazad... NAzad prema BAru, noćna vožnja, al je grije BMW, a je grije... I jel to opet prošlo više od dva sata da se nije jelo i pilo...nije al nema veze...GAshina Pulena..Nikšičko crno, Sjekloća (najbolje Ccrnogorsko vino), lovćenske kobasice, pohani kačkavalj... Neki čuvaju opremu i pričaju o varijantama oktana, a neki idu pogledat Stari BAr... Obeća san doć probat čevape u sljedećih nekoliko mjeseci i opet svećano obečavam! Pogled odozgo... Neki nisu bili na Sv. Stefanu a ja evo 7418 put pa opet ista slika al novi motor... Jel prošlo dva sata? ...opet nije al eto nećemo cjepidlačit... Budva...nekima 1. put nekima 7899! Gospe od Škrpjela Kotor, ista slika al drugi motori... Ista šema...Perast... E al opet prošlo sat dva i ajmo u Čatovića mlini (il su dvori već san zaboravija... :misli:) Steakovi, gorgonzole, medaljoni, pečurke, riblje, kremaste, paelle i šta ti ga ja zna više... I tako prešli granicu i ostalo je povijest.... ZA one koji misle da je možda previše BMW bilo za kraj evo još jedna slika koja je posvećena najdražem sinu ove nacije: živija Sledge! Gasho Evo malo i mojih slika... :mrgreen: Evo i mape... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Octobar 2, 2007 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Gasho, Alen...jos jednom SUPERRRR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Octobar 2, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno,svaka cast. Uzivanje za 10! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Octobar 3, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Au ali mnogo lepo,svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Octobar 3, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Delegacija Republike Broč se uputila u radni, prijateljski i uzvratni posjet ministru turizna Crne Gore, plemenitom gospodinu Gashi. Slazem se sa navedenom recenicom! Sjajna tura i odlicne slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...