markonja 11 Napisano Februar 11, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Sremcica Motocikl: Yamaha fazer 600 2003. Prijavi odgovor kao problematičan sprint geely. danas sam ga kupio, a ne znam nista u vezi njega. pa neka pomoc savet su dobro dosli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 11, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su ovi najrasprostranjeniji nas, što se kineza tiče... Globus Auto ih takođe pravi... Meni jako liče na Peugeot V Clic, ne znam da li koriste njihovu mehaniku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markonja 11 Napisano Februar 11, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Sremcica Motocikl: Yamaha fazer 600 2003. Prijavi odgovor kao problematičan e super je mali ide sam sisti.nisam bas mogao da ga probam ali upali hladan danas bez problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Februar 11, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan jel to onaj sto se prodavao bez papira za 250e ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10417 Napisano Februar 11, 2012 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan kako to kupio skuter o kojem nista neznas uvek je bolje prvo dobro se informisati o masini koju uzimas, pa ces lakse skontati dali ga uopste zelis ili zelis neki drugi, ustedis vreme i novac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Februar 11, 2012 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Sta te zanima? Sto se kvaliteta tice,to je diskutabilno,zavisi koliko si srece imao. Komsije kupili 2 komada,samo boje razlicite,jedan presao 1000km i isao na generalnu i skoro mu je menjan izduvni ventil ako se dobro secam,a drugi se jos uvek vozi bez vecih kvarova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markonja 11 Napisano Februar 11, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Sremcica Motocikl: Yamaha fazer 600 2003. Prijavi odgovor kao problematičan pa jeftino a treba mi u selu do prodavnice i tako to. prodavnica mi na 3 km kamenog puta pa mi se ne isplati kolima da idem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Februar 11, 2012 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da si kupio nekog postara,ja sam skoro prodao za 270e,potpisujem da bi duze izdrzao od bilo kog kineza iako ima 26000 na satu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markonja 11 Napisano Februar 11, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Sremcica Motocikl: Yamaha fazer 600 2003. Prijavi odgovor kao problematičan sve cu ja da pritegnem srafove i da podmazem sta treba i sta ne treba . ali me zanima gde mogu da kupim kais rolnice paknove i ostalu potrosnu robu ovde u okolini beograda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markonja 11 Napisano Februar 11, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Sremcica Motocikl: Yamaha fazer 600 2003. Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da si kupio nekog postara,ja sam skoro prodao za 270e,potpisujem da bi duze izdrzao od bilo kog kineza iako ima 26000 na satu ih sad sto takve predrasude? on ce verovatno prelaziti 500 km godisnje a lep je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Februar 11, 2012 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Manje vise svi koje znam da voze ovo cudo imali su neke probleme sa njim,neki gluposti tipa rolnice i to,a neki kao sto rekoh isli na generalnu. Iskren da budem,kad bih mogao da biram izmedju novog kineza i polovnog bilo kog kvalitetnjieg motora(da je u korektnom stanju)uzeo bih ovo drugo,ne znam zasto ali nikad nisam imao poverenja u kineze Ne kazem nista lose,zelim ti da te dobro sluzi,ali dosadasnja iskustva su takva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markonja 11 Napisano Februar 11, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Sremcica Motocikl: Yamaha fazer 600 2003. Prijavi odgovor kao problematičan hvala nikola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 12, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Онако отприлике - скутерче има мотор 139 QMB, клон Хондиног GY-6. Потражи радионичке мануале и одржавај га сам. Осетљиви су на лошу разраду и мали зазор између клацкалице и вентила, што може да доведе до прогоревања поменутог издувног вентила. Ја бих пре почетка сезоне средио пластику да не клопара, Проверио електроо-инсртталацију, постезао све шрафове по пропису (не мислим крвнички, већ колико је предвиђено), мећу њима и главу (мислим да имају брезоне са навпојем 6 мм, па је моменат затезања 8-12 Нм), а на крају подесио и тај зазор вентила. А што се тиче варијатора, за то боље питај екипу из "Скутер кафеа". Онда, са мало мозга и обзира, требало би да те добро служи. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markonja 11 Napisano Februar 12, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Sremcica Motocikl: Yamaha fazer 600 2003. Prijavi odgovor kao problematičan Онако отприлике - скутерче има мотор 139 QMB, клон Хондиног GY-6. Потражи радионичке мануале и одржавај га сам. Осетљиви су на лошу разраду и мали зазор између клацкалице и вентила, што може да доведе до прогоревања поменутог издувног вентила. Ја бих пре почетка сезоне средио пластику да не клопара, Проверио електроо-инсртталацију, постезао све шрафове по пропису (не мислим крвнички, већ колико је предвиђено), мећу њима и главу (мислим да имају брезоне са навпојем 6 мм, па је моменат затезања 8-12 Нм), а на крају подесио и тај зазор вентила. А што се тиче варијатора, за то боље питај екипу из "Скутер кафеа". Онда, са мало мозга и обзира, требало би да те добро служи. hvala na upoznavanju sa masinkom i na savetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Februar 13, 2012 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je nekada vozio neki koji dosta liči na ovaj. Ako prethodni gazda nije bio nemaran i rkman i ako ti nisi takav lepo će te služiti. Delove za kineske skutere imaš na Čukaričkoj padini, u Radničkoj, preko puta BMW-a, milsim da se prodavnica zove ADJ. Iskustva su šarena što se njih tiče. Ja lično sam razočaran u kvalitet usluge, ali ako znaš šta ti treba, bez previše diskusije sa prodavcem/vlasnikom ćeš sve završti tamo. Cene onoga što sam ja kupovao su bile umerene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markonja 11 Napisano Februar 13, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Sremcica Motocikl: Yamaha fazer 600 2003. Prijavi odgovor kao problematičan hvala bane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Februar 19, 2012 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan To skuterce pravi u Kini svaka fabrika kao polazni model po istom projektu, a spisak fabrika je duzi od birackog spiska u mom kvartu. Farbaju ga i kao Peugeot (valjda je v click). Agregate ugradjuju dvotaktne i cetvorotaktne, u nekoliko verzija sa sitnim razlikama. Cena novog ide od 45.000din u bojama i sa nazivom Sprint (Sport i Basic) pri proslogodisnjem zimskom popustu, do preko 100.000 u bojama i sa nazivom Peugeot. Ako je cetvorotaktni motor, kazu da trosi ispod 2 litre na 100km. Za delove se lepo pozove Sprint ili Sky, ili neki sasvim treci uvoznik koji ih prodaje pod svojim imenom. Pa ce da ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markonja 11 Napisano Februar 19, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Sremcica Motocikl: Yamaha fazer 600 2003. Prijavi odgovor kao problematičan jako si me obradovao sa potrosnjom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 19, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Да не буде све тако лепо - ал' га по динамици шије Аутоматик у добром стању. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markonja 11 Napisano Februar 20, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Sremcica Motocikl: Yamaha fazer 600 2003. Prijavi odgovor kao problematičan ma matik se ne racuna to je ipak prava masina. hteo sam ja da uzmem njega al ostala mi kurbla u losem secanju kad sam imao apn 6, a posto sam uzimao da cale ode do prodavnice ne ide da se bruka po selu kad ne moze da upali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...