kosooki 1317 Napisano Februar 10, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan imam Lazer kacigu koja mi bas odgovara uz zamerku samo na sundjerasti keder vizira koji ne dihtuje bas najbolje, pa je prisutna buka od vetra da li postoji ikakva opcija da se taj keder zameni gumenim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Februar 11, 2012 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan http://www.gumatic.com/kontakt.php Pogledaj, možda ima nešto da ti odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Februar 13, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan nadao sam se da se ljudi cesce srecu sa ovim problemom i da louis npr ima bas gumu za keder hvala za link, konaktiracu ih da vidim imaju li u ponudi nesto sto bi mozda moglo da zavrsi posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...