Jump to content

Moto Zajednica

Piaggio Beverly 500ie

Recommended Posts

• Drug član, 3944 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

A opet je sasvim moguće da ti je ta dizna, koju pominješ da si menjao, ili neispravna ili neodgovarajuća.

Promenio član boza_kg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 9414 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Možda polovna košta toliko, nova dizna je više para sigurno (imam negde upisano koliko sam plaćao, 14-16Krsd vrzma mi se po glavi cena, nisam siguran)

Ima kineskih dizni koje na oko izgledaju kao original, teško ih je razlikovati.

Problem koji imaš teško je prognozirati šta tačno nije kako treba jer ima mnogo, baš mnogo faktora koji mogu biti uzročnici.

Moj ti je savet da odes kod majstora koji ti je onomad pretresao motor da ga pretrese ooet i reši.

Bolje tako, nego da napamet menjas delove.

• Sviđa mi se 2

• Ne silazi, 2367 postova
  • Motocikl: Benelli

zasto si menjao diznu?

Jesi proverio pumpu za gorivo?Jesi proverio dovod vazduha?Da nije nesto uslo i zacepilo?

Meni je svojevremeno na Beverly 300 usao puz u vazdusni kanal,prepolovio mi brzinu.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 7 postova

Diznu smo menjali jer prvo što smo probali je da smo stavili neku bezveze diznu koju smo imali da vidimo šta će biti i motor je odmah upalio. Radio je loše ali smo bili ubeđeni da je dizna problem i naručili smo novu ( moguće da je kinez jer po ceni kojoj vi kažete da jeste) i sa tom (navodno original) diznom je upalio i lepo radio na leru ali gas ne prima nego se gasi. Došao je neki treći drugar sa dijagnostikom koja je pokazala grešku u sistemu paljenja. Ne znam tačno koju grešku jer nisam bio tamo. Uglavnom sada smo smislili da probamo da stavimo polovni CDI i da vidimo šta ćemo dobiti. Polovni CDI trenutno ne mogu da nađem, bio sam u velikoj gužvi za vikend ali radim na tome.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja