Nole Bg 5630 Napisano Januar 29, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Krs a tvoj je presao 101 hiljadu i ne trosi ulje,kako to krs ?Ironija ironija, voli on tako maloPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Philipp 2 Napisano Januar 29, 2021 U prolazu, 53 postova Motocikl: suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Nole Bg je napisao: Ironija ironija, voli on tako malo Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka A novi motor 492cc ovaj cruzerov ,jel on to bolji od starog ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4882 Napisano Januar 29, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobra su oba ako su odrzavani k'o svet 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Turinac 1 Napisano Februar 5, 2021 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan drugari. Zovem se Milos zivim na relaciji Novi Sad - Turija. Krenula da me drma kriza srednjih godina pa bih uzeo Bev 250 il 500. Trenutno gledam i jedan i drugi i vrlo sam blizu kupovine. Da li nekog na forumu ima da je iz Novog Sada i da ima volje, vremena i zelje da ode da pogleda motore samnom (platio bih za ulozen trud i vreme) motori se nalaze u Petrovaradinu kod nekih momak koju uvoze skutere iz Italije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15879 Napisano Februar 5, 2021 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo zdravo i dobrodosao na ove stranice. Moj ti je savet da ne ides sam u razgledanje, povedi nekog ko se razume pa zajendo pogledajte/probajte. Takodjer nemoj zuriti sa kupovinom, lagano, gadjaj sto bolji primerak jer ispravljanje krive drine moze dosta boleti. Ne kazem tek reda radi, juce je Jovan odvezao 250ie a trenutno se krcka 500-ka.... ako stignem mozda cu detaljnije opisati problematiku. Srecno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Turinac 1 Napisano Februar 6, 2021 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu. Moram naci nekog poznavaoca, kad se pazari saljem sliku da se pohvalim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_Dj 6 Napisano Februar 9, 2021 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly Prijavi odgovor kao problematičan Treba naravno otvoriti cetvoro ociju. I Sam sam skoro pazario beverly 500 i nije bas da sam se proslavio. Uglavnom ima i dosta neadekvatno odrzavanih motora ili neodrzavanih sto nekad na prvu necemo ni primetiti. Zato je uvek najbolja opcija povesti majstora sa sobom. Ko ne plati na mostu mozda ce platiti na cupriji. Srecna kupovina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor83 18 Napisano Februar 10, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Alibunar Motocikl: Piaggio Beverly Cruizer 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. Treba mi pomoć, imao sam havariju(saobracajku) na beverly 500 2008, cruzer, pa mi treba motor bez papira kompletan bez havarije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15879 Napisano Februar 10, 2021 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da si dobro. Sta je steta na tom agregatu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15879 Napisano Februar 12, 2021 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 10.2.2021. at 8:54, Davor83 je napisao: Pozdrav ljudi. Treba mi pomoć, imao sam havariju(saobracajku) na beverly 500 2008, cruzer, pa mi treba motor bez papira kompletan bez havarije? Pošto si mi pisao na pp, da ti odgovorim ovde jer će možda drugome talođe značiti. Agregat..... Ako pogledaš temu Bahati Mamlazi, videćeš udes gde je stradao Svarabeo 500. Taj motor mi je poznat ićiće u delove, mislim da možeš iskoristiti agregat. Ne znam kako misliš uzeti delove u Bellamoto jer su oni već duže vreme zatvoreni i neće se sigurno otvarati jer najverovatnije ide na doboš. Što se delova tice, jedino amortizer je ok, viljuška cela može se naći za manje para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor83 18 Napisano Februar 12, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Alibunar Motocikl: Piaggio Beverly Cruizer 500 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam preko sajta, nisam znao da ne rade. Problem mi je koga god sam pitao za delove, rekli su mi da nemaju prednju vilu za cruzera, I jako sam teško nalazio delove za njega. Agregat mu je dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15879 Napisano Februar 13, 2021 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi Bellamoto tu negde od Okt. mes. prosle godine, u planu je prodaja firme. Znam zasto ode mas u propas (bas steta) al nije na meni da iznosim cinjenice. Vilu prvo das na proveru da li se moze ispraviti, srediti pa ako ne moze ondak trazis drugu polovnu/novu. kad smo vec u butiku... Miloseva makina Neke kratke crte...... Motor radi lose ne leru, zna da se ugasi, nekad trokira nekad kao hoce da primi gas, pali EFI lampu, curka rashladna tecnost na crevima, vlazno oko pumpe, mastno oko senzora pritiska ulja, pali samo na levu polugu kocnice, kad se spusti copa ne gasi se motor, zadnja felna dosta baca, losa guma, ne pokazuje kolicinu goriva, precesljati stanje i najbitnijelep na oko. Mozda ima jos nesto.... ne mogu se setiti. Kupljen je nov u Srbiji, odrzavan je u jednom poznatom moto-servisu i to takodje ne mogu reci o kome se radi, ne zamerite mi jer ne zelim nikog prozivati. flisovanje ras. tecn. na crevima .... zamenjene fabr. selne termostat je takodje prva ugradnja, ispravan je nema mirisa benzina, nema razbijenog ulja nit vece kolicine pusta mot. ulje na senz. pritiska.... zamenjen filter vazduha se raspada i suv je skroz na skroz.... zamenjen sa kucista je spalo crevo od oduska uljnih para.... namesteno Zam. ulje u motoru, reduktoru, prov. svecica, namestena lulica, zam. filt. vazduha, namesteno crevo i oprano kuciste f.v., ociscen TPS, dizna, prestelovani ventili + zam. dihtung poklopca jer je slinilo ulje, prov. lambda sonda, ocisceno kuc. osiguraca, napunjen akumulator. CVT sredjen u potpunosti, zam. roler, lezaj u dekli... ostalo dobro. Mislio sam da je prekidac cope (instalacija) prevezan iz razloga sto je isti pravio problem pri startovanju ili iznenadnom gasenju motora ...... medjutim nije. Instalacija nije prevezana kad sam rasturio ali prekidac jeste neispravan. Povezacete tekst sa slikama....... Motor upaljen, ponadao se da je rad na leru i primanje gasa reseno.... nece da moze, bolje jeste al nije to to i dalje ima muku, negde nesto "prekida" senzor. br. obrtaja radilice dobar. od njih 3 samo je jedna ispravna, polovna naravno i sve je teze naci nova ni ne smem da kazem koliko kosta, fras ce vas strefi proradio agregat, mogu se pozabaviti felgom, dosta ostecenom nadjena druga u odlicnom stanju nov opanak, izbalansiran i promenjen ventil + zam. lezaj u traverzni sad ce paliti na obe rucice samo oem stavite, zamenski stop prekidaci kratko traju kocnica glavu cuva, no coment I tako, dobra borba bese Sad ostaje da se kotrlja, da se pratit, nesto ce se kasnije odraditi.... uglavnom skoro da je vracen u normalno stanje. Ima jos jedna stvar koju ne mogu sebi oprostiti, napravio sam stetu iz najbolje namere. pri rasklapanju primetih da je usica desne strane pukla Pukla je na nezgodnom mestu, bas tamo gde se ubacuje kockica kroz koju prolazi sraf zadnje bocne lajsne, nisam hteo tako ostaviti. Nista, usica zavarena, obradio plastiku da lepo legne kockica.... sve super ispalo. Krenem sa sklapanjem i ispade mi iz ruke direkt na beton.... puce crveni poklopac Umor, pad koncentracije, nepaznja... svakako moja greska koju cu ispraviti (o svom trosku) cim stigne stop lampa jer je nema u Motoklinici, 3 prodate pre par dana... baksuz Eto toliko od mene 9 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Februar 13, 2021 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pedantno,precizno,opsirno i na kraju kvaliterno odradjeno! Ima bevka da prede.... Kad se setim kako smo moju nedeljom rasklapali i sklapali... Lepa vremena. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor83 18 Napisano Februar 13, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Alibunar Motocikl: Piaggio Beverly Cruizer 500 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Satelis said: Ne radi Bellamoto tu negde od Okt. mes. prosle godine, u planu je prodaja firme. Znam zasto ode mas u propas (bas steta) al nije na meni da iznosim cinjenice. Vilu prvo das na proveru da li se moze ispraviti, srediti pa ako ne moze ondak trazis drugu polovnu/novu. kad smo vec u butiku... Miloseva makina Neke kratke crte...... Motor radi lose ne leru, zna da se ugasi, nekad trokira nekad kao hoce da primi gas, pali EFI lampu, curka rashladna tecnost na crevima, vlazno oko pumpe, mastno oko senzora pritiska ulja, pali samo na levu polugu kocnice, kad se spusti copa ne gasi se motor, zadnja felna dosta baca, losa guma, ne pokazuje kolicinu goriva, precesljati stanje i najbitnijelep na oko. Mozda ima jos nesto.... ne mogu se setiti. Kupljen je nov u Srbiji, odrzavan je u jednom poznatom moto-servisu i to takodje ne mogu reci o kome se radi, ne zamerite mi jer ne zelim nikog prozivati. flisovanje ras. tecn. na crevima .... zamenjene fabr. selne termostat je takodje prva ugradnja, ispravan je nema mirisa benzina, nema razbijenog ulja nit vece kolicine pusta mot. ulje na senz. pritiska.... zamenjen filter vazduha se raspada i suv je skroz na skroz.... zamenjen sa kucista je spalo crevo od oduska uljnih para.... namesteno Zam. ulje u motoru, reduktoru, prov. svecica, namestena lulica, zam. filt. vazduha, namesteno crevo i oprano kuciste f.v., ociscen TPS, dizna, prestelovani ventili + zam. dihtung poklopca jer je slinilo ulje, prov. lambda sonda, ocisceno kuc. osiguraca, napunjen akumulator. CVT sredjen u potpunosti, zam. roler, lezaj u dekli... ostalo dobro. Mislio sam da je prekidac cope (instalacija) prevezan iz razloga sto je isti pravio problem pri startovanju ili iznenadnom gasenju motora ...... medjutim nije. Instalacija nije prevezana kad sam rasturio ali prekidac jeste neispravan. Povezacete tekst sa slikama....... Motor upaljen, ponadao se da je rad na leru i primanje gasa reseno.... nece da moze, bolje jeste al nije to to i dalje ima muku, negde nesto "prekida" senzor. br. obrtaja radilice dobar. od njih 3 samo je jedna ispravna, polovna naravno i sve je teze naci nova ni ne smem da kazem koliko kosta, fras ce vas strefi proradio agregat, mogu se pozabaviti felgom, dosta ostecenom nadjena druga u odlicnom stanju nov opanak, izbalansiran i promenjen ventil + zam. lezaj u traverzni sad ce paliti na obe rucice samo oem stavite, zamenski stop prekidaci kratko traju kocnica glavu cuva, no coment I tako, dobra borba bese Sad ostaje da se kotrlja, da se pratit, nesto ce se kasnije odraditi.... uglavnom skoro da je vracen u normalno stanje. Ima jos jedna stvar koju ne mogu sebi oprostiti, napravio sam stetu iz najbolje namere. pri rasklapanju primetih da je usica desne strane pukla Pukla je na nezgodnom mestu, bas tamo gde se ubacuje kockica kroz koju prolazi sraf zadnje bocne lajsne, nisam hteo tako ostaviti. Nista, usica zavarena, obradio plastiku da lepo legne kockica.... sve super ispalo. Krenem sa sklapanjem i ispade mi iz ruke direkt na beton.... puce crveni poklopac Umor, pad koncentracije, nepaznja... svakako moja greska koju cu ispraviti (o svom trosku) cim stigne stop lampa jer je nema u Motoklinici, 3 prodate pre par dana... baksuz Eto toliko od mene Svaka čast, ništa manje nisam ni očekivao od tebe! Ja sad imam spisak I videću koliko će to zadovoljstvo koštati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_Dj 6 Napisano Februar 13, 2021 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly Prijavi odgovor kao problematičan Hvala komsiji @Satelis na detaljnoj proveri motora i popravkama. Da nije bilo njega ne bih znao sada neke stvari. Inace to je ono sto sam nedavno spomenuo, pomislis dobro si pazario skuter kad ono i ne bude bas da je tako sjajno. No dobro nije ni tako lose a posle servisiranja je svakako dobro. Sada se ceka jedan lep prolecni dan i dobra duza test voznja sa uzivanjem. Nadam se da ce to biti uskoro jer mi se sada vozi, muke su to... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1972 Napisano Februar 13, 2021 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro se drugar jebavao sa jednim bevom ovde. Dizne, TPS, sonda, ventili, pumpa goriva, 100 nekih klinaca je skidao i gledao. Cini mi se na kraju nesto oko razvoda paljenja da je jabavalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Februar 13, 2021 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Satelis je napisao: Ne radi Bellamoto tu negde od Okt. mes. prosle godine, u planu je prodaja firme. Znam zasto ode mas u propas (bas steta) al nije na meni da iznosim cinjenice. Vilu prvo das na proveru da li se moze ispraviti, srediti pa ako ne moze ondak trazis drugu polovnu/novu. kad smo vec u butiku... Miloseva makina Neke kratke crte...... Motor radi lose ne leru, zna da se ugasi, nekad trokira nekad kao hoce da primi gas, pali EFI lampu, curka rashladna tecnost na crevima, vlazno oko pumpe, mastno oko senzora pritiska ulja, pali samo na levu polugu kocnice, kad se spusti copa ne gasi se motor, zadnja felna dosta baca, losa guma, ne pokazuje kolicinu goriva, precesljati stanje i najbitnijelep na oko. Mozda ima jos nesto.... ne mogu se setiti. Kupljen je nov u Srbiji, odrzavan je u jednom poznatom moto-servisu i to takodje ne mogu reci o kome se radi, ne zamerite mi jer ne zelim nikog prozivati. flisovanje ras. tecn. na crevima .... zamenjene fabr. selne termostat je takodje prva ugradnja, ispravan je nema mirisa benzina, nema razbijenog ulja nit vece kolicine pusta mot. ulje na senz. pritiska.... zamenjen filter vazduha se raspada i suv je skroz na skroz.... zamenjen sa kucista je spalo crevo od oduska uljnih para.... namesteno Zam. ulje u motoru, reduktoru, prov. svecica, namestena lulica, zam. filt. vazduha, namesteno crevo i oprano kuciste f.v., ociscen TPS, dizna, prestelovani ventili + zam. dihtung poklopca jer je slinilo ulje, prov. lambda sonda, ocisceno kuc. osiguraca, napunjen akumulator. CVT sredjen u potpunosti, zam. roler, lezaj u dekli... ostalo dobro. Mislio sam da je prekidac cope (instalacija) prevezan iz razloga sto je isti pravio problem pri startovanju ili iznenadnom gasenju motora ...... medjutim nije. Instalacija nije prevezana kad sam rasturio ali prekidac jeste neispravan. Povezacete tekst sa slikama....... Motor upaljen, ponadao se da je rad na leru i primanje gasa reseno.... nece da moze, bolje jeste al nije to to i dalje ima muku, negde nesto "prekida" senzor. br. obrtaja radilice dobar. od njih 3 samo je jedna ispravna, polovna naravno i sve je teze naci nova ni ne smem da kazem koliko kosta, fras ce vas strefi proradio agregat, mogu se pozabaviti felgom, dosta ostecenom nadjena druga u odlicnom stanju nov opanak, izbalansiran i promenjen ventil + zam. lezaj u traverzni sad ce paliti na obe rucice samo oem stavite, zamenski stop prekidaci kratko traju kocnica glavu cuva, no coment I tako, dobra borba bese Sad ostaje da se kotrlja, da se pratit, nesto ce se kasnije odraditi.... uglavnom skoro da je vracen u normalno stanje. Ima jos jedna stvar koju ne mogu sebi oprostiti, napravio sam stetu iz najbolje namere. pri rasklapanju primetih da je usica desne strane pukla Pukla je na nezgodnom mestu, bas tamo gde se ubacuje kockica kroz koju prolazi sraf zadnje bocne lajsne, nisam hteo tako ostaviti. Nista, usica zavarena, obradio plastiku da lepo legne kockica.... sve super ispalo. Krenem sa sklapanjem i ispade mi iz ruke direkt na beton.... puce crveni poklopac Umor, pad koncentracije, nepaznja... svakako moja greska koju cu ispraviti (o svom trosku) cim stigne stop lampa jer je nema u Motoklinici, 3 prodate pre par dana... baksuz Eto toliko od mene Sto bi rekao pokojni Bora : "Alal vera majstore..." svaka ti dala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15879 Napisano Februar 13, 2021 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, muljaz je napisao: Skoro se drugar jebavao sa jednim bevom ovde. Dizne, TPS, sonda, ventili, pumpa goriva, 100 nekih klinaca je skidao i gledao. Cini mi se na kraju nesto oko razvoda paljenja da je jabavalo Da nije crni Bev, da nije iz okoline PA kupljen? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1972 Napisano Februar 13, 2021 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen u NS, a prethodno bio u BG. Crn jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan9 46 Napisano Februar 13, 2021 U prolazu, 67 postova Lokacija: HERCEG-NOVI Motocikl: Honda Xadv Prijavi odgovor kao problematičan Beverly je masina koja ide ,al vazda nesto drda skripi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor83 18 Napisano Februar 13, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Alibunar Motocikl: Piaggio Beverly Cruizer 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice mog Beverlya nije ništa skripalo bio je utegnut skroz, dok me klinac od 18 godina nije skinuo sa njega! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Februar 13, 2021 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Davor83 je napisao: Sto se tice mog Beverlya nije ništa skripalo bio je utegnut skroz, dok me klinac od 18 godina nije skinuo sa njega! Nadam se da si dobro prosao, da se nisi povredio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor83 18 Napisano Februar 13, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Alibunar Motocikl: Piaggio Beverly Cruizer 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imali smo baš sreće, kako je moglo da prođe super smo prošli. Bio sam sa ženom na motoru, ona je imala frakturu nosa ali bez dislokacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor83 18 Napisano Februar 17, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Alibunar Motocikl: Piaggio Beverly Cruizer 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/9/2012 at 12:05 PM, profesor 1200 said: E da malo u off ima li bitnije razlike u tehnikama voznje izmedju Motora i Skutera . Ja sam vozio skoro sve filozofije motora Copere(en 500) naked (er5) Spotr touring (Gpz500) meni lezi taj polu-sport polozaj ili ti mozda Enduro. Pa sada moze li neko da uporedi tehnike voznje Beverlya ili nekog slicnog maxiskutera sa tehnikama voznje motora . Haaa ja mislim da sam jedan od retkih koji ce da sa motora predje na Skuter. Da se razumemo uopste mi nije problem niti sam ikada pravio tu podelu dok sam vozio Gpz navozao sam se sa skuterasima puuuuno lepih km. Pozdrav, interesuje me da li ima negde da se nađe za piaggio beverly 500 2008 1. Prednji blatobran 2. Prednja felna 3. Zadnji blatobran sa ili bez štop svetla 4. Auspuh PS. znam gde ima novo da se kupi, ali je bas skupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor83 18 Napisano Februar 17, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Alibunar Motocikl: Piaggio Beverly Cruizer 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, interesuje me da li ima negde da se nađe za piaggio beverly 500 2008 1. Prednji blatobran 2. Prednja felna 3. Zadnji blatobran sa ili bez štop svetla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...