sima strahota 181 Napisano Novembar 14, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan I ja se slažam sa prethodnikom. Ako radi ne diraj. Nemoj sebi život da komplikuješ. Radnja u Zrenjaninu je UNICAR. I nije to jedina. Sad da ti ne nabrajam da ne bude reklama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Novembar 21, 2012 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima one pocket bike motorice iglicu u karburatoru moze da napravi od pop nitne za lim, malo se obradi na tocilu da dobije konus. P.S. Ovo je palo na pamet ortaku iako deluje neverovatno motor zaista radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Novembar 21, 2012 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste kada ima vise zica da je zato sto neki automobili imaju vise brzina na vent. Inace ja sam praktikovao da na svaki auto, posto su to mahom stariji automobili) ugradjujem obican prekidac. Tako ako zakaze nesto, naletim na guzvu, uzbrdicu, ja ga ukljucim sam da ne prokuva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15029 Napisano Jun 8, 2014 moto merkat °°, 4944 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Za TDM-a odgovara filter vazduha od punta 1.9 jtd,presece se na pola i dovoljno je dugacak da se dobiju dva,na dno zalepiti poklopac od eurokrem-kantice,kosta oko 900 din. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1390 Napisano Jun 8, 2014 Ne silazi, 6310 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Od čega može da odgovara filter vazduha za Hondu CM400T 1981god ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15029 Napisano Jun 9, 2014 moto merkat °°, 4944 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Skini stari i pravac u prodavnicu auto-delova i naci ces nesto,ja sam samo dimenzije imao posto nije bilo fil. na motoru,iskopao ovaj za prvu priliku,kasnije kupio "original" ali bolje motor radi sa ovim pravljenim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1390 Napisano Jun 9, 2014 Ne silazi, 6310 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan I ja se razmišljam da povadim papir i da gurnem sunđer jedinicu ili 0.5... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 352 Napisano Mart 23, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako vam se razbije stakalce na rezervoaru za ule na kocnici izbite ga sa sve prstenom u njega pase 10 para novcic samo malo smirglom doterate novcic i vratite prsten preko ukupno 10-15 min posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13204 Napisano Mart 23, 2015 Ne silazi, 7486 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih takav fuseraj uradio pa makar pola sezone ne vozio motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 352 Napisano Mart 23, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan A ako je vikend pa nemas gde da zamenis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...