rboban 1043 Napisano Octobar 2, 2007 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan ali nije pao,jel? :o Nije pao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Octobar 3, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Preventivno noću vozim uz liniju zbog manevarskog prostora da bi mogao da reagujem i eventualno se provučem a nikada ne bežim desno uz ivicu, zbog rupa, peska, šljunka, flaša, parkiranih vozila, itd... Potpisujem. Naucio sam ovde u vojvodini, da ne smes da racunas na zdrav razum kod biciklista izmedju dva sela... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Octobar 4, 2007 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Foca-Visegrad-Uzice-Beograd.Kisa od samog polaska iz kampa na Tari a mrak nas je hvatao na prilasku Zlatiboru.AGONIJA nastaje kada te prskaju sitnom prljavom vodom vozila koja sustizes,a bogami i ovi iz suprotnog smera, tako da NE STIZES da obrises vizir a kreces u preticanje i ne znas da li je ispred leva ili desna krivina.Na Ibarskoj i kamioni voze stotku pa se voznja pretvara u borbu za zivot.Dokaz da te po takvim ne uslovima ni u snovima vozaci ne ocekuju je to sto prilikom obilazenja cimaju po metar u stranu.Odroni su posebna prica jer ih je usput u Bosni bilo puno.Voziti nocu je izvodljivo ali smo po suvom u protivnom treba vam mnooooogo srece da stignete u komadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkside 0 Napisano Octobar 4, 2007 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Posle prvog posta imao sam prvu dugacku nocnu voznju od oko 400 km.Znaci potvrdjena prica sledecih koji su tvrdili da: nije prijatno,samo providan vizir dolazi u obzir,da mora biti ociscen- u jednom trenutku ucinilo mi se da mi svetla ne rade,da kamione treba obilaziti u sirokom luku jer smo mi za njim kao musice na sofersajbni automobila itd.Uglavnom definitivno je treba izbegavati ukoliko je moguce makar na motorima tipa kao sto je moj,na nekoj turistici verovatno je to druga prica.I da umalo da zaboravim...neizostavno tankovanje svakih 200km ukoliko idete 180 km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Octobar 4, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Posle prvog posta imao sam prvu dugacku nocnu voznju od oko 400 km.Znaci potvrdjena prica sledecih koji su tvrdili da:nije prijatno,samo providan vizir dolazi u obzir,da mora biti ociscen-u jednom trenutku ucinilo mi se da mi Da ti ...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Octobar 4, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Foca-Visegrad-Uzice-Beograd.Kisa od samog polaska iz kampa na Tari a mrak nas je hvatao na prilasku Zlatiboru.AGONIJA nastaje kada te prskaju sitnom prljavom vodom vozila koja sustizes,a bogami i ovi iz suprotnog smera, tako da NE STIZES da obrises vizir a kreces u preticanje i ne znas da li je ispred leva ili desna krivina.Na Ibarskoj i kamioni voze stotku pa se voznja pretvara u borbu za zivot.Dokaz da te po takvim ne uslovima ni u snovima vozaci ne ocekuju je to sto prilikom obilazenja cimaju po metar u stranu.Odroni su posebna prica jer ih je usput u Bosni bilo puno.Voziti nocu je izvodljivo ali smo po suvom u protivnom treba vam mnooooogo srece da stignete u komadu. Samo je potrebno obnavljati koncentraciju čestim pauzama i dobrom kafom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1765 Napisano Octobar 7, 2007 Drug član, 831 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan ,inace na motoru su mi stalno upaljena duga svetla,ne bitno da li je dan ili noc. totalno nebezbedno po tebe i nas koji bi ti isli u susret ( deki bgd) -u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1765 Napisano Octobar 7, 2007 Drug član, 831 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan ja vozim konstantno motor i nocu i danju,po kisi i suncu,toplom i hladnom vremenu, kad mi je otvoren put po gasu,kad je gust saobracaj malo opreznije ,inace na motoru su mi stalno upaljena duga svetla,ne bitno da li je dan ili noc. farovi su mi lepo nastelovani,cak mi je lepsa nocna voznja nego dnevna , ako nista drugo frekvencija saobracaja je manja nepise nigde da su ti duga svetla nastelovana da ne smetaju vozilima koja idu u susret. a kada su farovi nastelovani ispravno DUGA svetla svima smetaju. nepravim se pametan nego je tako .pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1765 Napisano Octobar 7, 2007 Drug član, 831 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan ja vozim konstantno motor i nocu i danju,po kisi i suncu,toplom i hladnom vremenu, kad mi je otvoren put po gasu,kad je gust saobracaj malo opreznije ,inace na motoru su mi stalno upaljena duga svetla,ne bitno da li je dan ili noc. farovi su mi lepo nastelovani,cak mi je lepsa nocna voznja nego dnevna , ako nista drugo frekvencija saobracaja je manja nepise nigde da su ti duga svetla nastelovana da ne smetaju vozilima koja idu u susret. a kada su farovi nastelovani ispravno DUGA svetla svima smetaju. nepravim se pametan nego je tako .pozdrav ja vozim konstantno motor i nocu i danju,po kisi i suncu,toplom i hladnom vremenu, kad mi je otvoren put po gasu,kad je gust saobracaj malo opreznije ,inace na motoru su mi stalno upaljena duga svetla,ne bitno da li je dan ili noc. farovi su mi lepo nastelovani,cak mi je lepsa nocna voznja nego dnevna , ako nista drugo frekvencija saobracaja je manja sto podrazumeva da nikoga ne ugrozavam ma moram ja to proveriti iz suprotnog smera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Octobar 7, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Misliš voze van puta? ;D ;D I ja sam jedan od onih koji vole noć, ali ne ako sam vozio ceo dan, pa nastavljam po mraku... onda umor čini svoje. Što neko reče, manje je saobraćaja noću, ali ima još nešto... nešto što ne mogu baš da opišem, neki naročit osećaj koji se graniči sa romantikom.Što se tiče praktičnih stvari: dobra svetla (!), odmorna glava i maksimalna koncentracija. Upravo tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Octobar 10, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Pravilo iz bedbednosti saobraćaja je da se noću duga svetla zamenjuju kratkim na udaljenosti manjoj od 200m od vozila koje nam ide u susret, to smo pitanje imali svi na testovima koji smo položili vožnju - ja se nadam regularno Danju kako hoćeš ili po proceni saobraćaja. Kada je malo hladnije automobilska stakla su često zamagljena što onemogućuje vidljivost, takodje je dokazano da kad je motor na razdaljini od 80m, površina jedne cigareta je dovojlna da se motorcikl zakloni i ne vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Octobar 11, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pravilo iz bedbednosti saobraćaja je da se noću duga svetla zamenjuju kratkim na udaljenosti manjoj od 200m od vozila koje nam ide u susret, to smo pitanje imali svi na testovima koji smo položili vožnju - ja se nadam regularno Danju kako hoćeš ili po proceni saobraćaja. Kada je malo hladnije automobilska stakla su često zamagljena što onemogućuje vidljivost, takodje je dokazano da kad je motor na razdaljini od 80m, površina jedne cigareta je dovojlna da se motorcikl zakloni i ne vidi. :o :o :o brate najeb.... smo! ionako mrzim pusace....sada jos vise! kako god okrenes ubise nas:ili dimo ili nas ne vide od cigare! Salu na stranu.Ovo je zaista sokantan podatak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Octobar 11, 2007 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Voznja pod dugim svetlima konstantno ma kako ona bila podesena, ne preporucuje se jer gubite mogucnost davanja svetlosnih signala tkz. ablendovanja... Meni licno smeta kad voze sa dugim i danju, pogotovo kad vozimo u grupi. Kad smo isli u Kosovsku mitrovicu bilo je par motora pod dugim svetlima, kad god pogledam u retovizor (a gledam cesto pogotovo u grupi). moram da usporim i da ih pustim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Octobar 21, 2007 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Jedna zanimljiva stvar o kojoj je bilo reci u nekoj drugoj temi su reflektujuci prsluci. Neko rece: nisam lud da ga nosim, svi ce mi se smejati. Sto jes' jes'. Ja licno videh u Belgiji da ljudi nose te prsluke mnogo cesce nego ovde (prvenstveno mislim na nocnu voznju). Pre par dana sam isao na nocnu voznju i obucem ti ja reflektujuci prsluk. Jeste da su me cudno gledali i da je posle bilo komentara: Svetlis kao jelka. Mislim se, bolje i to nego neko da me pokupi. Kada mogu belgijanci, mogu i ja. Pozdrav, Ivica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrdjan1 49 Napisano Avgust 19, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam odvezao deonicu od Beograda do Budve, 530km od 21h do 6h ujutro. Hvala lepo ali nikad vise!!! Na motor sam ugradio maglenke koje svima preporucujem jer se bolje vidi i ostali vozaci nas bolje primecuju. Iako sam bio propisno obucen za zlatiborskih 12 stepeni smrzao sam se kao p..., a u polasku u Bg 29 stepeni! Grejaci rucki su radili na max do Podgorice. Plus sto je na planinskim prevojima bila vlaznost 100% pa ni pin lock nije pomogao. Znaci vizir ne magli nego vlazi!!! Pomogao bi samo brisac! A vozaca na cetiri i vise tockova, ima MNOGO vise ludaka koji hoce da prestignu motor! I pazite se duplih punih linija na Zlatiboru, ima policije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ucesnik 1 Napisano Avgust 19, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nikada nisam voleo da vozim nocu - svejedno da li je auto ili motor. Samo kad moram. Nedavno smo se vozikali po Grossglockeneru, prodje dan, dodje vece a mi naprasno odlucimo da ne spavamo u Sloveniji (sto je bio plan) nego da idemo za Beograd. Isli smo na autoput naravno, mislim da se nismo skidali ispod 180 km/h, pocetak jula, turci, nasi velika guzva. Za tako nesto je potrebna jaka koncentracija, iskljucis muziku, cist vizir i non stop ablendujes za svaki slucaj, jer ides samo levom trakom, velika brzina a neki umorni vozac moze da te ne vidi i krene u obilazak. I eto problema... E sada tacno je da smo ekspresno presli tu kilometrazu, ali sam bas bio umoran, ne samo sto sam vec ceo dan vozio nego i zbog toga sto nocu jaka koncentracija vise zamara. Bar mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan 5. Okani se kafe i napitaka s' kofeinom - oni samo drze organizam budnim ali ne i mozak. Ako si umoran, jedini lek je odmor. Piti kafu, Koka-Kolu i sl. je samo zavaravanje - to ne resava problem usporenih refleksa kad je covek umoran. 15-20 minuta odmora je mnogo korisnije. Ne bih se sasvim slozio sa ovim. Ako zanemarimo ostala pozitivna svojstva, kafa pozitivno utice na raspolozenje, pamcenje i koncentraciju i uopste nervni sistem. Kada je covek potpuno premoren i ne moze da drzi oci otvorene, slazem se da posle kafe nece biti kao nov, ali sigurno nece skoditi ni ako bas mora da nastavi voznju. Osim toga, posle kafe cevek bolje reaguje u nepredvidjenim situacijama. Sto se mene tice, nocnu voznju izbegavam maksimalno, jedino mi je OK posle ponoci kada nema saobracaja, mada tad uglavnom i ne idem nigde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 19, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan 5. Okani se kafe i napitaka s' kofeinom - oni samo drze organizam budnim ali ne i mozak. Ako si umoran, jedini lek je odmor. Piti kafu, Koka-Kolu i sl. je samo zavaravanje - to ne resava problem usporenih refleksa kad je covek umoran. 15-20 minuta odmora je mnogo korisnije. Ne bih se sasvim slozio sa ovim. Ako zanemarimo ostala pozitivna svojstva, kafa pozitivno utice na raspolozenje, pamcenje i koncentraciju i uopste nervni sistem. Kada je covek potpuno premoren i ne moze da drzi oci otvorene, slazem se da posle kafe nece biti kao nov, ali sigurno nece skoditi ni ako bas mora da nastavi voznju. Osim toga, posle kafe cevek bolje reaguje u nepredvidjenim situacijama. Sto se mene tice, nocnu voznju izbegavam maksimalno, jedino mi je OK posle ponoci kada nema saobracaja, mada tad uglavnom i ne idem nigde. Ja opet ovde moram da se slozim s Motoholicom... mogu da popijem 2 red bull-a 2 guarane, dupli espreso sve to u 10 minuta i da u 11minutu legnem u krevet i zaspem kao beba !!! Nikakvo ali nikakvo dejstvo nema, i mislim da je to samo trip koji imash u glavi da te je red bull ili neshto shto si popio razbudilo pa kao sad sam cool vozim dalje... Ovo je naravno samo moje iskustvo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Avgust 19, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan 5. Okani se kafe i napitaka s' kofeinom - oni samo drze organizam budnim ali ne i mozak. Ako si umoran, jedini lek je odmor. Piti kafu, Koka-Kolu i sl. je samo zavaravanje - to ne resava problem usporenih refleksa kad je covek umoran. 15-20 minuta odmora je mnogo korisnije. Ne bih se sasvim slozio sa ovim. Ako zanemarimo ostala pozitivna svojstva, kafa pozitivno utice na raspolozenje, pamcenje i koncentraciju i uopste nervni sistem. Kada je covek potpuno premoren i ne moze da drzi oci otvorene, slazem se da posle kafe nece biti kao nov, ali sigurno nece skoditi ni ako bas mora da nastavi voznju. Osim toga, posle kafe cevek bolje reaguje u nepredvidjenim situacijama. Sto se mene tice, nocnu voznju izbegavam maksimalno, jedino mi je OK posle ponoci kada nema saobracaja, mada tad uglavnom i ne idem nigde. Ja opet ovde moram da se slozim s Motoholicom... mogu da popijem 2 red bull-a 2 guarane, dupli espreso sve to u 10 minuta i da u 11minutu legnem u krevet i zaspem kao beba !!! Nikakvo ali nikakvo dejstvo nema, i mislim da je to samo trip koji imash u glavi da te je red bull ili neshto shto si popio razbudilo pa kao sad sam cool vozim dalje... Ovo je naravno samo moje iskustvo... isto tako je i meni, popijem tih cuda i onda lepo legnem da spavam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Avgust 19, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ako bas mora da se zavrsi zapoceto,onda eto tada.Inace to maksimalno izbegavam.Ima dovoljno prepreka i u toku dana,zasto povecavati rizik. Na duze ture obavezno nosim i "smoke" i obican vizir.Nista nas ne sme iznenaditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 313 Napisano Avgust 19, 2009 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Pa nekih posebnih saveta nema, sem jos opreznije voznje nego inace. Pauk i ja smo se skoro vracali sa Tare kasno nocu i pomalo sam strepeo od puta Bajina Basta - Valjevo preko Debelog brda, ali ispostavilo se, nije bilo potrebe. Ususkan u toplu jaknu, sa kacigom koja ne magli, po dobrom putu i sa ispravnim motorom voznja je bila uzivanje. Ako nema saobracaja, voziti sa dugim svetlima, ako ima, paliti kratko a samo dodavati ablenderom duga po potrebi, jer se brze reaguje u slucaju nailaska vozila u susret, a i osvetljenost je tada bolja jer radi i dugo i kratko svetlo. Ukoliko se susrecete sa vozilom koje ima jaka ili nenastelovana svetla, gledajte u desnu ivicu kolovoza, dok mamlaz ne prodje. Nikakav drugi savet mi ne pada na pamet. Uz duzno postovanje al ja na tom putu najebah od zimoce svojom krivicom tj gluposcu a o rizli necu da komentarisem. Elem, krenuo sam iz Valjeva na jednodnevnu kruznu turu preko Zlatibora i Tare pa nazad za Valjevo. Iskreno meni je put preko Debelog brda za izbegavanje, smrzoh se svojom gluposcu sa oblacenjem na 30C da je toplo i slicno kako je i bilo dok nije pala kisa po kojoj sam se vracao nazad, ali omiljeno nasima je da preticu uzano a ti vozi po kolotragu prosecenom kroz rizlu+noc... Ipak je put preko Divcibara lepsi, ili samo ja stekoh takav utisak.... Zaboravih zakljucak Ipak je motor za dnevno uzivanje, mozda u nekoj zemlji van ove nase moze i za nocno, ali neosvetljeni traktori, blatko, ulje, rizla... Sve se to daleko manje vidi, da ne kazem i ne vidi nocu iza neke krivine... ipak izbegavam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 22, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljig - Sremska Mitrovica, noc, kisa, preticu auti, rupe, voda, uzas. Njemacka, noc, autoput, velika brzina (da se sve to prije zavrsi), uzas. Noc i motor = paljenje chvoki djavolu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Avgust 23, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Imam par bas neprijatnih iskustava od te voznje nocu a volim kad je mrak tako da koliko god mrzeo da idem autoputem, nocu ga favorizujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1970 Napisano Avgust 24, 2009 Aktivirao se na času, 3279 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Prvo ozbiljnije iskustvo duže vožnje noću beše preksinoć na povratku sa skupa Mančula. Kafućina, koka-kole i ostale gluposti pomažu taman toliko da vam tih par sekundi dok ih pijete ne budu suva usta . Krenuo sam nešto posle ponoći mrtav umoran, full nenaspavan od protekle noći, pa davanje krvi u N.Sadu rano ujutro, i znao sam da sam na rezervi sa mozgom. Prva pauza beše u Ćelijama na OMV pumpi da tankujem i naspem u sebe neki capuccino, i pauziram jedno 15min.... Capuccino je trajao sve dok nisam seo na moped i krenuo sa pumpe, a onda sve isto. Jedva sam stigao do BG, dvaput sam se ''budio'' na pravcu... Pred Lipovicu, sreća, obidje me neki Porsche Carrera 4S, pa smo se do semafora na Ceraku lepo izuvijali praznom Ibarskom, što me je i održalo budnim, za razliku od ostatka uspavanog saobraćaja, koji se kretao blokiranih 80km/h i lagano me ubijao usput... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Avgust 24, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Prvo ozbiljnije iskustvo duže vožnje noću beše preksinoć na povratku sa skupa Mančula. Kafućina, koka-kole i ostale gluposti pomažu taman toliko da vam tih par sekundi dok ih pijete ne budu suva usta . Krenuo sam nešto posle ponoći mrtav umoran, full nenaspavan od protekle noći, pa davanje krvi u N.Sadu rano ujutro, i znao sam da sam na rezervi sa mozgom. Prva pauza beše u Ćelijama na OMV pumpi da tankujem i naspem u sebe neki capuccino, i pauziram jedno 15min.... Capuccino je trajao sve dok nisam seo na moped i krenuo sa pumpe, a onda sve isto. Jedva sam stigao do BG, dvaput sam se ''budio'' na pravcu... Pred Lipovicu, sreća, obidje me neki Porsche Carrera 4S, pa smo se do semafora na Ceraku lepo izuvijali praznom Ibarskom, što me je i održalo budnim, za razliku od ostatka uspavanog saobraćaja, koji se kretao blokiranih 80km/h i lagano me ubijao usput... E jeste i to kad nema nikoga a taljigas se lagano na pravcu... odma sledi "kljucanje". Zato gledam da malo zvrnem gas cisto da mi drzi koncentraciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...