profesor 1200 738 Napisano Februar 6, 2012 no colors, 164 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF1000 AfrikaTwin Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=pJxOsYh12yY ako vam nije tesko pogledajte pa ostavite koji koment 10+ sto se mene tice .) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 6, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Boj NE bije sVijetlo oruzje..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor 1200 738 Napisano Februar 6, 2012 no colors, 164 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF1000 AfrikaTwin Prijavi odgovor kao problematičan a gde ti vidis? da sam ja rekao da vidim SKUTER. ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor 1200 738 Napisano Februar 6, 2012 no colors, 164 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF1000 AfrikaTwin Prijavi odgovor kao problematičan a gde ti vidis? da sam ja rekao da vidim SKUTER. ! samo sam hteo reci, ko zna da vozi i sa gabaritnijim motorima moze da snalazi svuda. Kao uobicajeno pravilo skuteri su za grad (ovaj video je izuzetak ) koji valjda po zakonima logike potvrdjuje pravilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 6, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan samo sam hteo reci, ko zna da vozi i sa gabaritnijim motorima moze da snalazi svuda. Kao uobicajeno pravilo skuteri su za grad (ovaj video je izuzetak ) koji valjda po zakonima logike potvrdjuje pravilo. Nije izuzetak. I ovom policajcu bi bilo puno lakse na skuteru kroz grad nego na ovom tenku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Februar 6, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor 1200 738 Napisano Februar 6, 2012 no colors, 164 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF1000 AfrikaTwin Prijavi odgovor kao problematičan Eh koliko puta treba da padnes i proklizas da savladas ove tehike nije ni cudo sto imaju onolike krashbarove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Februar 6, 2012 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan samo sam hteo reci, ko zna da vozi i sa gabaritnijim motorima moze da snalazi svuda. Kao uobicajeno pravilo skuteri su za grad (ovaj video je izuzetak ) koji valjda po zakonima logike potvrdjuje pravilo. Nije izuzetak. I ovom policajcu bi bilo puno lakse na skuteru kroz grad nego na ovom tenku. grešiš Mile.....ovaj policajac ima sve što mu treba za grad....velik i širok motor,obrtni momenat ko tenk, udobna fotelja,fenomenalan zvuk i ono najvažnije.....crveno-plavo svetlo spreda...... nema potrebe za provlačenjem.....prava kombinacija svetala i sirene "čisti" put pred tobom..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 6, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Al ne moze da ocisti stupice i zardinjere, a bogami ni da prodje izmedju njih. Znam ja kako je meni na mom tenku, koji je pola ovoga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Februar 6, 2012 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Mene nije srmota da priznam da bi me skupljali na cetvrtoj krivini na ovakvom motoru. Mada mi se i druga cini ostra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Februar 7, 2012 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A ovaj, na mokrom: http://www.youtube.com/watch?v=ajOQOPe5Bxs&feature=related 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Februar 7, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da vozas i Boing 8 sati dnevno i njega bi provlacio kao ovaj pub motor. Kad s rastesh sa mashinom onda mozes sta hoces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 7, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cudno da koriste ove tute na glavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Februar 7, 2012 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna, zna ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Februar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan voze jos malo pa kao ja salu na stranu,dopada mi se kako ovi zandarmi to voze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4197 Napisano Februar 8, 2012 Ne silazi, 6563 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan samo sam hteo reci, ko zna da vozi i sa gabaritnijim motorima moze da snalazi svuda. Kao uobicajeno pravilo skuteri su za grad (ovaj video je izuzetak ) koji valjda po zakonima logike potvrdjuje pravilo. Nije izuzetak. I ovom policajcu bi bilo puno lakse na skuteru kroz grad nego na ovom tenku. grešiš Mile.....ovaj policajac ima sve što mu treba za grad....velik i širok motor,obrtni momenat ko tenk, udobna fotelja,fenomenalan zvuk i ono najvažnije.....crveno-plavo svetlo spreda...... nema potrebe za provlačenjem.....prava kombinacija svetala i sirene "čisti" put pred tobom..... Nekadašnji automobilistički as, Mile Božić poznat kao vicešampion Evrope na brdu i fabrički vozač Poršea ako se dobro sećam, bio je čelni motorciklista na BMW-u u Titovom ešalonu. Njegov zadatak je bio da svaki neki nenadani nasrtaj na kolonu spreči bukvalno naletom svojim motorciklom što je i činio. Zato delom služe ovako gabaritni motori. Najveći majstorluk koji sam gledao je vožnja francuske žandarmerije, prelazak preko 5-6 metara drvene grede dvadesetak cm široke, iz skretanja u brdo pa na brvno i isto tako silazak. To bi voleo da neko ponovo postavi link. Ko zna, zna ! ...ko ne zna 2. Tako moj drugar profa iz matiša ocenjuje, svi smo prošli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Februar 10, 2012 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, stvarno umetnost na motoru... Ipak, ja malo više gotivim zujke - npr: http://www.youtube.com/watch?v=XCGaQMgkzw8&feature=related "neka sva čula uživaju"... (stvar ukusa...) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17311 Napisano Februar 10, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3691 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Na stazi (mislim na brzinske trke) često pobedi i onaj ko je (u nekom momentu) dovoljno lud da zadrži "gas" tamo gde drugi već koče. A na ovakvim takmičenjima ni hrabrost (ni ludost) ne pomažu. Jednostavno: Ili umeš, ili ne umeš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Februar 10, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan A pogledajte japance na testu policijskih vozaca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...