draza 554 Napisano Maj 31, 2024 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da hoce . Nisam siguran ko iz Nisa znam dosta njih tamo jer sam non stop u Nisu ranije bio . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 554 Napisano Maj 31, 2024 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Surla85 je napisao: Od nas vlasnika ko se razume u mehaniku, svi imamo uglvnom tuneecu... Mislim da ti je najbilze Nis, samo ako kolega prihvati i ako se dogovorite... Delove u srboji neces naci. Inace ja se bavim mehanikom a i servis imam 35 god tako da mi nista toliko nije strano . Sin mi je zavrsio skolu za kompjutere tako da nam i to nije strano . Ali trebao bi neko da nam u kratkim crtama isprica sta da radimo . Tako da nam je samo dan druzenja sa doticnom osobom dovoljno . Ne mora nista da radi na motoru samo ako hoce da podeli znanje o Caponordu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano Jul 18, 2024 Zainteresovan, 515 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Jeste zivi Caponordisti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 554 Napisano Jul 21, 2024 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 7. 2024. at 17:47, Pevac je napisao: Jeste zivi Caponordisti Uspavase se nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Setac035 328 Napisano Jun 29 U prolazu, 87 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW k1200 lt,Aprilia Caponord etv 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Caponordisti,pozdrav od jos jednog novog vlasnika capa etv 1000 iz 2001. god.Kupio ga kao drugi motor posle dugo citanja na netuZa pocetak jel ovde vise nema ljubitelja ovog motora ili je samo trenutno ovako stanje ovde ? Posle za kratko vreme odvozenih 4000 km ,odusevljen sam sa ovom zveri i kako ide i potrosnjom i izgledom i udobnoscu. Sta sam lose primetio i savet kako da resim: -posle nekih zescih nizbrdica zadnja kocnica mi je propadala i tek kad se ohladi dobije funkciju da opet koci -da li neko od vas ili imate preporuku moze da mi preko Tune Ecu smanji malo obrtaje od 1300 u leru i smanji temperaturu kad se pale ventilatore(oko 97 c) i eventualno mapira -Neka preporuka za majstora za vece kvarove(ovo sve ostalo radim sam) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano Jul 4 (promenjeno) Zainteresovan, 515 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto te zanima kod Simon69 Clan je potrazi ga I manje koci zadnjom Promenio Jul 4 član Pevac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11144 Napisano Jul 4 Hronični Motociklopata, 7605 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom na prilično jak efekat motornog kočenja kod V2 litre, zadnje pločice traju dugo duugo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 718 Napisano Jul 4 Zainteresovan, 353 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Obrtaje ne trena da smanjujes. Palenje ventilatora moze da se smanji. Zadnja kocnica..., auspuh greje ulje u cevi i zato se desava, ili si je ti pregrejao. Kad stignes kuci izluftiras i promenis ulje par puta godisnje. Ciji si Caponord kupio ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...