draza 548 Napisano Maj 31 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da hoce . Nisam siguran ko iz Nisa znam dosta njih tamo jer sam non stop u Nisu ranije bio . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 31 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Surla85 je napisao: Od nas vlasnika ko se razume u mehaniku, svi imamo uglvnom tuneecu... Mislim da ti je najbilze Nis, samo ako kolega prihvati i ako se dogovorite... Delove u srboji neces naci. Inace ja se bavim mehanikom a i servis imam 35 god tako da mi nista toliko nije strano . Sin mi je zavrsio skolu za kompjutere tako da nam i to nije strano . Ali trebao bi neko da nam u kratkim crtama isprica sta da radimo . Tako da nam je samo dan druzenja sa doticnom osobom dovoljno . Ne mora nista da radi na motoru samo ako hoce da podeli znanje o Caponordu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Jul 18 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Jeste zivi Caponordisti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jul 21 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 7. 2024. at 17:47, Pevac je napisao: Jeste zivi Caponordisti Uspavase se nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...