Surla85 691 Napisano Mart 7, 2023 Zainteresovan, 343 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, stari roker je napisao: Onda probaš kako ide, kako radi, Radi kao krunjac za kukuruz... bio ispravan ili neispravan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Mart 7, 2023 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Beovulf said: Pozdrav, zanimam me vase misljenje, prilkom kupovine caponord 1000, jel je bitna stavka ako je kilometraza 100 000+ km na satu? I ako neko ima na prodaju caponord, moze da se javi Ili jos bolje ako mu odgovara xtz 750 ST i doplata J bih pre bezao od nekog koji je presao malo? To znaci da mu nisu resili bubice i da ga nisu vozili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4293 Napisano Mart 7, 2023 motoras, 2473 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj na PA Caponorda iz Rume. Prodaje moj drugar. Odlično održavan, uvek dobro ulje, gume, koferi... Kupio je GW i ovaj je na prodaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 691 Napisano Jun 4, 2023 Zainteresovan, 343 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Septembar 16, 2023 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Da li je vlasnik mzoda lan foruma ili je nekome poznat motor? https://www.polovniautomobili.com/motori/22180998/aprilia-caponord? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Septembar 16, 2023 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, JoeD je napisao: Da li je vlasnik mzoda lan foruma ili je nekome poznat motor? https://www.polovniautomobili.com/motori/22180998/aprilia-caponord? Dobar primerak, a i vlasnik dobar momak. Slobodno ga kontaktiraj i " uđite u priču". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 691 Napisano Septembar 16, 2023 Zainteresovan, 343 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3035 Napisano Septembar 17, 2023 Drug član, 1065 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na okupljanju i odazivu vlasnika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 691 Napisano Septembar 18, 2023 Zainteresovan, 343 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Kazu 23 Caponorda Ukupno 42 motora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 847 Napisano Septembar 19, 2023 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 9. 2023. at 16:08, Simon69 je napisao: Dobar primerak, a i vlasnik dobar momak. Slobodno ga kontaktiraj i " uđite u priču". Jel ga vi održavate? Ja sam nešto uvrteo u glavu da ste vi čovek za obratiti se po tom pitanju kad je Capo u pitanju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Septembar 19, 2023 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan On 9/16/2023 at 4:08 PM, Simon69 said: Dobar primerak, a i vlasnik dobar momak. Slobodno ga kontaktiraj i " uđite u priču". Hvala, hocu samo me nesto buni oko godista, zar nije ovo model sa pocetka proizvodnje, od 2004-2004 bi trebalo da su migavci oddbojeni, nisu u masci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 691 Napisano Septembar 19, 2023 Zainteresovan, 343 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Da. Taj srebrni je 2002 uglavnom. Moze biti i 2001. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Septembar 20, 2023 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 19.9.2023. at 8:35, Vuleta je napisao: Jel ga vi održavate? Ja sam nešto uvrteo u glavu da ste vi čovek za obratiti se po tom pitanju kad je Capo u pitanju.... Hvala puno. Otprilike je tako. Par godina unazad je taj motor bio kod mene na odrzavanju. Pored redovnog servisa je dobio nove lamele i frikcione ploce, uradjeno je poboljsanje ogibljenja ugradnjom HYPERPRO opruga, naravno prednje progresivne. Svi ti zahvati su radjeni po zelji prethodnog vlasnika iako je na Caponordu sve funkcionisalo kako treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Septembar 20, 2023 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, JoeD je napisao: Hvala, hocu samo me nesto buni oko godista, zar nije ovo model sa pocetka proizvodnje, od 2004-2004 bi trebalo da su migavci oddbojeni, nisu u masci Tako je, kao sto Surla kaze. Zmigavci su u maski, Mk I. Imao sam i ja takav isti, proizvodnja 2002 a prva registracija 2006. Konkretno oko godista Caponorda, pored razlike u bojama na Mk II ima modifikacija koje ga ne cine u svemu boljim od prethodnika. Uz estetiku tu je aerodinamika i zastita od vetra koja je na MkI bolja od MkII. Mehanika je 90 posto identicna i na MkII su poboljsane opruge na ogibljenu. Da ne zaboravim po meni najbitnije, MkII je dobio odlican ABS. Hocu da kazem da nista ne umanjuje kvalitet motora to sto je 2002 godina, ako je to 70.000 km skoro je isto kao i da je 2007 sa tolikom kilometrazom, jedino sto ovde imas ABS. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Septembar 20, 2023 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Hvala A ova? Aprilia Caponord Etv 1000 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Aprilia Caponord Etv 1000, 2002. godište, Touring, vozilo prešlo 80000 km, Raška. Cena 2.150 € - Motori - Polovni Automobili Rece covek da je iz bg uzeta nekad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Septembar 20, 2023 (promenjeno) Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, JoeD je napisao: Hvala A ova? Aprilia Caponord Etv 1000 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Aprilia Caponord Etv 1000, 2002. godište, Touring, vozilo prešlo 80000 km, Raška. Cena 2.150 € - Motori - Polovni Automobili Rece covek da je iz bg uzeta nekad Da, iz BG je prethodni vlasnik, prodao Caponord i kupio Multistradu 1200. Cena je zaista minimalna. Nije stanje kao ona sa Rakovice ali nije ni cena. Kod mene se prodaju dve po 3500.. Promenio Septembar 20, 2023 član Simon69 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Septembar 20, 2023 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Ima covek dve inace Jedna je stvano kao nova. Rece, dodji vidi, probaj obe pa uporedi. Doduse ja bih pre italijana sa 80 000km nego sa 20 000, bar znam da se vozio A kako da znam da li ima fabricku mapu ili je ucitana ona catfish? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Septembar 20, 2023 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, JoeD je napisao: Ima covek dve inace Jedna je stvano kao nova. Rece, dodji vidi, probaj obe pa uporedi. Doduse ja bih pre italijana sa 80 000km nego sa 20 000, bar znam da se vozio A kako da znam da li ima fabricku mapu ili je ucitana ona catfish? Znam, Marko. Prodaje obe... Skoro sve su sad u SRB sa Catfish mapama, i vecina nastelovana. Trudili smo se poslednjih godina da vise nikom Caponord ne ostane na putu i da ne trosi 8 lit 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 691 Napisano Octobar 31, 2023 Zainteresovan, 343 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1977 2 Napisano Novembar 22, 2023 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim clanovima, Imam potrebu za jednim savetom sa Vase strane. Naime deca malo porasla, volim putovanja i prirodu i imam zelju da nabavim motor u te svrhe. Nisam jos vozac motora ali sam vozac vec 20 godina, znam da to nema veze. Caponord mi je zelja. Da li je to dobar motor za pocetnika? Treba mi pouzdana masina da povuce za dvoje, za laganu voznju i uzivanje u prirodi. Takodje savet za ovaj motor sa oglasa Aprilia caponord etv 1000 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Aprilia caponord etv 1000, 2008. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 47000 km, Novi Beograd. Cena 4.500 € - Motori - Polovni Automobili Hvala unapred svima Goran 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3093 Napisano Novembar 23, 2023 Drug član, 1179 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Goran1977 je napisao: ...Caponord mi je zelja... To je ono što je potrebno, sve ostalo ćeš savladati. Samo napred! u prevodu: Da li je dobar za početnika? Baš pravog početnika? Pa i nije baš, ali nije da ne može... Sve je to napravljeno za ljude. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Novembar 23, 2023 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 22.11.2023. at 9:32, Goran1977 je napisao: Pozdrav svim clanovima, Imam potrebu za jednim savetom sa Vase strane. Naime deca malo porasla, volim putovanja i prirodu i imam zelju da nabavim motor u te svrhe. Nisam jos vozac motora ali sam vozac vec 20 godina, znam da to nema veze. Caponord mi je zelja. Da li je to dobar motor za pocetnika? Treba mi pouzdana masina da povuce za dvoje, za laganu voznju i uzivanje u prirodi. Takodje savet za ovaj motor sa oglasa Aprilia caponord etv 1000 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Aprilia caponord etv 1000, 2008. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 47000 km, Novi Beograd. Cena 4.500 € - Motori - Polovni Automobili Hvala unapred svima Goran Motor znam "od glave do pete". Kod mene je na održavanju od kako je uvežen. Svaka preporuka. Samo da se ogradim od jednog detalja, ne znam ko je i šta radio sa farom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 691 Napisano Novembar 23, 2023 Zainteresovan, 343 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Ja poznajem auspuh 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1628 Napisano Mart 24, 2024 Drug član, 1010 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Aprili Capondor RTV1000 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Na prodaju Capondor 2001. godiste Registrovan do kraja Aprila Dobro stanje, dobre gume, lanac lancanici... Da li nekom poznat ovaj motor? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 151 Napisano Mart 24, 2024 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Posedovao ga pre nekih 7-8 god.Sent from my PGT-N19 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...