doktor 4751 Napisano Maj 27, 2019 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Posle kazu GS-ovi drze cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6027 Napisano Maj 27, 2019 Drug član, 4134 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi motor ima atraktivnu cijenu, bez diskusije. Vozim motor, nisam bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan85 121 Napisano Novembar 3, 2019 U prolazu, 80 postova Lokacija: Zvecan Motocikl: Aprilia Caponord 1000, Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 12.7.2018. at 10:45, nebojsam je napisao: Veliki pozdrav braći Caponordistima, maloj ali izuzetnoj zajednici džentlmena prefinjenog ukusa Moje ime je Nebojsa, potičem iz Dobanovaca,a konacno priustih i ja pravi motor Capo ETV1000 ! Retko sam kada bio na ovom forumu, ali do sada i nisam imao pravu makinu pa je i to mozda jedan od razloga. Imao sam veliku čast i neizmernu sreću da upoznam pravog gospodina i velikog dasu i kolegu Simon69 od koga smo i kupili Capo. Retki su danas tako fini i dobri ljudi koji ti u život dodju i upoznate se. A Capo, šta reći ljudi, perfekcija, održavan, pažen i mažen, bez zamerke i samo poželeti da takvog nadješ. Odavno sam trazio Capo, znate kako ide , kintice nikada dovoljno za ono sto želiš a za ono što imaš...ma nije to to nikad. Ali eto jednom uspeš da ispuniš želju a srce puno. Želim vam svima sreće i uspeha i puno lepih Caponord kilometara. Živeli! Hvala gospodine Simon. Masina je od skoro kod mene. Pozdrav prethodnim vlasnicima i kolegama.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Novembar 16, 2019 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupih i ja srebrni primerak. Vreme ce ostalo pokazati ;) 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 151 Napisano Novembar 16, 2019 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Bravo komsija Nek je sa srecom i puno bezbednih kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Surla85 je napisao: Kupih i ja srebrni primerak. Vreme ce ostalo pokazati MotoDejan Subotica? Sivi sa koferom? 2690? Hteo drugar moj, al si nas preduhitrio... Kakvi su utisci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Novembar 17, 2019 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je ok, sem vizira i prednja guma je za zamenu. Pa usput treba i lezajeve prednjeg tocka pogledati. Nesto od to dvoje mi trese... Jedino sto meni nedostaje jos dodatne opreme. Ovo ostalo,servis,svecice,bobine.... cu pregledati preko zime. Ustvari sve cu preko zime uraditi. I trebali bi mi zadnji zmigavci jer mi se ovi mali nesvidjaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srećom onda, pravu si stvar napravio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan85 121 Napisano Novembar 17, 2019 U prolazu, 80 postova Lokacija: Zvecan Motocikl: Aprilia Caponord 1000, Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom.. I ja jos proucavam moju masinu, nisam je skoro uopste vozio. Mora covek malo da se navikne ali je u sustini ok masina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Februar 16, 2020 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pocinjemo polako... Sad se tek uhvatilo vremena. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 151 Napisano Februar 16, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Bravo komsija Taman do pocetka sezone da ga sredis i onda da uzivas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Februar 17, 2020 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Komsija,mogao bi ti doci da se uhvatis jednog tocka ti,jednog ja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Februar 17, 2020 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Odlične gume si kupio. Treći par već vozim....bez greške. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 151 Napisano Februar 17, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Samo pozovi i dolazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Februar 20, 2020 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga,ko nije video 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Februar 21, 2020 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pored ovakvog Caponorda ti jos uvek drzis SCANIA-u na profilnoj slici?? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Februar 21, 2020 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije bilo nje,nebi bilo njega 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 691 Napisano Februar 21, 2020 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Prelep Caponord Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 21, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne valja ništa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Februar 21, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Surla85 je napisao: Evo ga,ko nije video Koliko djengi posto ga ne vozis,greota da stoji na na stenderu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 151 Napisano Februar 21, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, Surla85 said: Evo ga,ko nije video Oooooodlicno izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Mart 2, 2020 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam rekao... Jedan lezaj crko,drugi jos dise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Septembar 27, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Posle duzeg vaganja opet uzeo caponorda 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Septembar 27, 2020 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam Pevac! Sad sam prelistao svih 11 strana i neverovatno je koliko smo napredovali sa saznanjima o Caponordu a i kao Caponordisti. Pišem ovo kao vlasnik treceg (po redu) ETV 1000 od 2013-te, koji sam ga rastavio skoro u parcice i sastavio, koji imam već desetak Caponorda na održavanju a najbitnije je to što sam upoznao većinu ljudi koji su pisali u ovoj temi i mnoge koji voze isti motor. Izuzetni ljudi, pravi domaćini, drugari, prijatelji. "Šmeker do šmekera" Zdravlja od Boga svima i da još dugo krstarimo i uživamo u vožnji. A evo o njih: 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Septembar 28, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Simon69 je napisao: Čestitam Pevac! Sad sam prelistao svih 11 strana i neverovatno je koliko smo napredovali sa saznanjima o Caponordu a i kao Caponordisti. Pišem ovo kao vlasnik treceg (po redu) ETV 1000 od 2013-te, koji sam ga rastavio skoro u parcice i sastavio, koji imam već desetak Caponorda na održavanju a najbitnije je to što sam upoznao većinu ljudi koji su pisali u ovoj temi i mnoge koji voze isti motor. Izuzetni ljudi, pravi domaćini, drugari, prijatelji. "Šmeker do šmekera" Zdravlja od Boga svima i da još dugo krstarimo i uživamo u vožnji. A evo o njih: E svaka ti dala ''dotore''lepotan do lepotana.Ljudi kojima je nebitno sta vozis i kako se zakopcavas vec kakav si covek Drago mi je sto poznajem vecinu njih kao i ostale motoriste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...