Asphalt Cutter 13 Napisano Octobar 29, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: Banja Koviljača Motocikl: Yamaha XJ-900 ('91.) Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bi planirati jedan vikend u prijateljsku i radnu posjetu nama.Da uspostavimo bilateralne odnose.Izborili smo se za klupske prostrije i trenutno sredjujemo.Prostr je fantastican,ambijent ce tek biti.Potreban nam je NKV radnik sa iskustvom(bilo kakvim) Nisam ni sumnjao da se u tvom pozivu krije "nagazna mina" Na tvoju žalost ja sam PKV (Previše KValifikovan) za tu vrstu posla tako da ne ispunjavam zadate uslove ;D. Ako se malo prolepša vreme eto me idući vikend (da li kod vas ili u Tuzlu na burek, to ćemo se blagovremeno dogovoriti.) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boro_m 0 Napisano Octobar 29, 2007 U prolazu, 4 postova Lokacija: Prnjavor,Republika Srpska,BiH Prijavi odgovor kao problematičan Sljedeci vikend mi(nam,meni i Zuni)dolaze Debeli i Jaksa i8z Orthodox-a.Mogao bi i ti ,da jednim udarcem ubijem tri muve.sto se tice PKV-a ,vjerujem ti na rijec.Samo,prva asocijacija je stav dijalektickog razmisljanja:"Lijevo ili desno-pivo!"E,takav nam jedan i treba-da nas zajebava dok radimo.Tu je i bit gostoljubivosti-gosta si zvao da te zajebava ,a nikako ti njega. Ej,stvarno,planiraj jedan vikend kod nas,kad kod mozes, ;D ;D ;D"...da pricu zapodenemo..."kao sto rece neimenovani junak balkanskih prostora,rodom iz Podrinja.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZiZ 0 Napisano Octobar 31, 2007 U prolazu, 25 postova Lokacija: Banja Koviljača Prijavi odgovor kao problematičan Skup je bio extra od organizacije , hrane,pica i svega ostalog.Domacini su bili na visini svog zadatka i za njih sve pohvale samo tako nastavite . Sledece godine opet obavezno dolazim.Evo i neka slika da malo docaram celu atmosferu. Jos jednom veliki pozdrav za domacine i sve ljude koji su bili na skupu. Pozdrav za Damira slike su odlične Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 31, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Skup je bio odlichan,za shto su pre svega zasluzzni dobri domacini i zahvalni gosti. Hvala josh jednom za sve,ali... Molio bi da tema ne ide u off,odnosno da se prati poenta i da se ne "trchi okolo naokolo",za takve stvari koristite Off topic,MSN,Skype,SMS ili fiksni telefon. Znachi tema je Susret u Banji Koviljachi i drzzite se toga,da ne bi ovako lepa tema o josh boljem skupu morala pod kljuch. Opomenjujem Boro_m. Hvala na razumevanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boro_m 0 Napisano Octobar 31, 2007 U prolazu, 4 postova Lokacija: Prnjavor,Republika Srpska,BiH Prijavi odgovor kao problematičan Ok,primio k znanju.Izvinjavam se sto sam zloupotrebio strpljenje BJB-ovaca. :-X Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Asphalt Cutter 13 Napisano Octobar 31, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: Banja Koviljača Motocikl: Yamaha XJ-900 ('91.) Prijavi odgovor kao problematičan Skup je bio odlichan,za shto su pre svega zasluzzni dobri domacini i zahvalni gosti. Hvala josh jednom za sve,ali... Molio bi da tema ne ide u off,odnosno da se prati poenta i da se ne "trchi okolo naokolo",za takve stvari koristite Off topic,MSN,Skype,SMS ili fiksni telefon. Znachi tema je Susret u Banji Koviljachi i drzzite se toga,da ne bi ovako lepa tema o josh boljem skupu morala pod kljuch. Opomenjujem Boro_m. Hvala na razumevanju. Izvinjenje svima koje smo "udavili" stvarima koje nisu vezane za temu definisanu naslovom. Izvinjavam se, takođe, i moderatoru koga smo našim neodgovornim postupcima nagnali da blagougodno interveniše i zapreti OFF-ovanjem :'( :'( i iskoristio bih priliku da se dotičnom zahvalim na ukazanim alternativnim načinima komunikacije. :o Zamolio bih moderatora čim proceni da je tema krenula prema neukusu da mi da priliku da je lično zaključam, jer sam i sam protivnik "trčanja okolo-naokolo". Edit by YOman Naravno, ukor istog intenziteta upućujem i sebi. Da bi tema ostala na ispravnom kursu, evo jedne pitoreskne fotografije koja dočarava deo atmosfere sa MOTO SUSRETA U BANJI KOVILJAČI. Radni naziv: "I mi Mališu na slici imamo!" (kao omaž mom prijatelju VUDU-u): Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 31, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Za burek cemo lako...da se samo "zahvalim" shto vishe ne djubrite temu... Ah da....usput. Opominjem ovog puta Asphalt Cutter! A vishe necu,majke mi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...