Urke 12 Napisano Septembar 28, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Da se pofalim da sam posle prodaje 954 streetfightera na molbu moje druge Honde koja nije navikla da bude sama u garaži (od kad je izašla iz sanduka uvek je imala društvo),pazario VFR 800 od čoveka na ovom forumu poznatog kao Pablo,tako da je brojno stanje i dalje izjednačeno: dve Honde dve Aprilije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Septembar 28, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam "kolega"! ;D Kada je promocija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 458 Napisano Septembar 28, 2007 Ducatista, 2915 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Sto bas VFR ? Cestitke u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Septembar 28, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Malo da pretresem motor,da uštelujem ogibljenje pa da vidimo jel može to do fuzastera u krivini,a mislim da i zadnji nije problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Septembar 28, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Malo da pretresem motor,da uštelujem ogibljenje pa da vidimo jel može to do fuzastera u krivini,a mislim da i zadnji nije problem A kada se steluje to ogibljenje, mozda ima jos neki za to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 458 Napisano Septembar 28, 2007 Ducatista, 2915 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan JEl to bese V4 ? Kolko konja ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Septembar 28, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan JEl to bese V4 ? Kolko konja ? Da V4, 78kw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Septembar 28, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Sto bas VFR ? Cestitke u svakom slucaju. Hvala Treba mi putni motor koji je dovoljno snažan da kada sam na auto putu sa dvoje može da drži bar 200 kmh,a da mu to nije pun gas,i mnogo drugih faktora je presudilo,a pogotovu jeftinoća održavanja VFR-a i naravno dugotrajnost.Mislim da će me zadovoljiti kao drugi motor,a ako mi se ne svidi moj kum ga momentalno uzima od mene,jer on vozi samo VFR-ove tako da se ne sekiram. V4 110 HP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Septembar 28, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Malo da pretresem motor,da uštelujem ogibljenje pa da vidimo jel može to do fuzastera u krivini,a mislim da i zadnji nije problem A kada se steluje to ogibljenje, mozda ima jos neki za to? Nije problem ali moraš da znaš šta hoćeš,a ja ću to da ti napravim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Septembar 28, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Septembar 29, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Možda je početak prijateljstva, ali će pre biti da je početak ljubavi. Svaka čast za VFR. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 29, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Chestitke Urke. Sve si blizzi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Septembar 29, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi putni motor koji je dovoljno snažan da kada sam na auto putu sa dvoje može da drži bar 200 kmh,a da mu to nije pun gas... Znam da imas znanja i iskustva mnogo vise od mene,al zar ti ne bi bila bolja CBR1100 XX za te stvari? Ne dam pare za registraciju iz principa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Septembar 29, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Septembar 29, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan pazario VFR 800 od čoveka na ovom forumu poznatog kao Pablo. Ma jes' ti siguran u tu kupovinu...kod Pabla je i dalje pored avatara VFR 800 na spisku ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2878 Napisano Septembar 29, 2007 Drug član, 2777 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ne dam pare za registraciju iz principa Pa kolika je razlika u ceni registracije 1000RR i 1100XX?Jel oni idu u istu klasu,ili je za 1100 jos skuplje? Nije 1100 nego 1137, a registracija za tu kubikazu je bezobrazno visoka. Cirka 500 EUR. A u Sloveniji 190. Urke cestitam, i sam se lozim na to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Septembar 30, 2007 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke za prinovu kad ce fotke.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 30, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan pazario VFR 800 od čoveka na ovom forumu poznatog kao Pablo, Za dooooobro parče maccine si se ogreb'o... Možda se i ti smiriš jednog dana.... 2355.-e godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Octobar 1, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Jao kako bi voleo pun mi je k.... jurnjave,počeli smo strašno da preterujemo zadnjih 10-ak godina i a mnogo dobrih momaka se nije vratilo kući. Niko nije peglao pun gas ceo život i dočekao penziju ceo,nažalost. Mislim da smo se najeli govana i da je bilo dosta tj da je vreme da malo oladimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 1, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan e moj urke penzosu jedan, smeksale te godine skroz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Octobar 1, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Ne dam pare za registraciju iz principa Pa kolika je razlika u ceni registracije 1000RR i 1100XX?Jel oni idu u istu klasu,ili je za 1100 jos skuplje? Nije 1100 nego 1137, a registracija za tu kubikazu je bezobrazno visoka. Cirka 500 EUR. A u Sloveniji 190. Urke cestitam, i sam se lozim na to. mislim da mi je cvele rekao da je za njegovog XX-a 97 god, registracija 24000. i grbavi spada u tu kategoriju zato sam i odustao od kupovine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1967 Napisano Octobar 1, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, druze! Ove godine je taj VFR video Atinu, nadam se da ces mu 'pokazes' neku novu prestonicu slicne 'tezine' sledece godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Octobar 2, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Registracija za 1000RR oko 23000,a za XX oko 34000. A što se tiče prestonica nadam se na proleće Moskva-Leningrad,daće Bog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 2, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan taman si pravi bacuska, utopices se tamo u masi zagubicemo te, aj ti dodji cg more da banjamo na plazi i krkamo prsute , eh da i povedi mi ovog malog yomana , dacemo mu slauf da se zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Octobar 2, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan taman si pravi bacuska, utopices se tamo u masi zagubicemo te, aj ti dodji cg more da banjamo na plazi i krkamo prsute , eh da i povedi mi ovog malog yomana , dacemo mu slauf da se zanima Šta će njemu šlauf...ima prirodni ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...