vladacbrpc25 162 Napisano Januar 31, 2012 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan ako nekome treba prodajem sony radio kasetofon sa skidajucom plocicom,4*50w,rds,u odlicnom stanju....skuplja prasinu samo cena 20 evrica,ako je puno smanjicemo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Februar 2, 2012 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan eto 1500 dinara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Februar 2, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je za orijentaciju, ja sam skoro platio isto sony-jev, doduse cd player, za 20 e.Baci neku sliku mozda ce brze da ode Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Februar 3, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je za orijentaciju, ja sam skoro platio isto sony-jev, doduse cd player, za 20 e.Baci neku sliku mozda ce brze da ode to si u pravu CD za 20e, kas možeš eventualno da menjaš za nešto takođe nepotrebno ili da pokloniš, a taj da te časti nekom klopom, pićem, druženjem na nekom bajk mestu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoNS 101 Napisano Februar 3, 2012 24/7, 42 postova Lokacija: Maradik Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K8, Yamaha MT03 Prijavi odgovor kao problematičan Daj neke slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Februar 3, 2012 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan svaka roba nadje svog kupca....ja nikoga ne teram,ako nekome treba taj ce se javiti...a jel ima neko meni da proda taj sony cd za 20 eur???? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Februar 3, 2012 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Ma ako je ispravan šta je 1500 din,ja sam skoro uzeo kas.pionir za iste pare jer mi dosadilo da nabavljam CD plejer da bi mi za kratko vreme obili auto i odneli ga.Ovako kasetofon neće,valjda im se ne isplati,a svakako 99% vremena slušam radio. Koji je model možda ga ja uzmem,nervira me ovaj moj slabo se vidi displej? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4266 Napisano Februar 3, 2012 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam pre mesec dana uzeo Denon kasetofon,sve ima od funkcija sto bi se moglo ocekivati od sprave te generacije- ulaz za cd box,rds,jos sto gluposti koje niko ni ne koristi...kasetofon radi perfektno,radio hvata sve zive stanice... Izasao me je 1000 dindzi. Eto,ako je nekom za poredjenje. Mislim da ni 1500 nije mnogo ako vam se bas dopada,a preko toga vec... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Februar 3, 2012 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ako je ispravan šta je 1500 din,ja sam skoro uzeo kas.pionir za iste pare jer mi dosadilo da nabavljam CD plejer da bi mi za kratko vreme obili auto i odneli ga.Ovako kasetofon neće,valjda im se ne isplati,a svakako 99% vremena slušam radio. Koji je model možda ga ja uzmem,nervira me ovaj moj slabo se vidi displej? eno ga u garazi sutra cu pogledati koji tacno model ali kazem radi perfektno,ima sve izlaze,rds,displej lep plavi,ima i euro dzek,skida se plocica....ma te pare vredi sigurno...potpuno ispraavan to garantujem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Februar 5, 2012 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko taj CD za 20 eur????? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Februar 12, 2012 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Februar 14, 2012 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan a da spustimo jos??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Februar 15, 2012 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan 10 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Februar 15, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se zna... ja rezervis'o Cale je ljubitelj 'stare skole', pa ne voli CD, taman da ga obradujem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Februar 16, 2012 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan rezervisano Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Februar 17, 2012 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...