mixa 1009 Napisano Septembar 28, 2007 Ne silazi, 5460 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Vrsta Dvocilindrični pod uglom od 52° 4-takta 8-ventila Zapremina: 680 cm3 Promjer x hod 81 x 66mm Omjer kompresije 10: 1 Maksimalna snaga 48.3kW/8,000min-1 (95/1/EC) Maksimalni moment (Nm pri o/min) 66.2Nm/6,500min-1 (95/1/EC) Broj okretaja motora u slobodnom hodu 1,200min-1 Kapacitet ulja kartera 3.2 l Masina najvjerovatnije Od Deuvilla. Evo i par slicica: E sa ovim bi stvarno bilo grehota kroz izlog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Septembar 28, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan A i u pezoa 206, klocnu, bankinu....... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Septembar 28, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Meni liči na malog Varadera... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Septembar 28, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Meni liči na malog Varadera... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Septembar 28, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Meni liči na malog Varadera... najzli Čekaj bre da završim!!! ...koji nema mnogo veze sa predivnim, fenomenalnim, najboljim, maestralnim, velikim, stoputboljimodstroma Varaderom 1000!! I ne upadaj mi u pola posta. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Septembar 28, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Meni liči na malog Varadera... najzli Čekaj bre da završim!!! ...koji nema mnogo veze sa predivnim, fenomenalnim, najboljim, maestralnim, velikim, stoputboljimodstroma Varaderom 1000!! I ne upadaj mi u pola posta. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 28, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ne kapiram...a zashto su na Versys-a stavili natpis TransAlp? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1009 Napisano Septembar 28, 2007 Ne silazi, 5460 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ne kapiram...a zashto su na Versys-a stavili natpis TransAlp? ??? A zasto su na Stroma stavili natpis KLV? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 122 Napisano Septembar 28, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ko je ovde corav? Ovo je pljunuti TDM. Pu,pu,pu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Septembar 28, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi steta i u pandura udariti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Septembar 29, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nova igracka za Minu! ;D ;D al prozorcic je najjaci!!! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Septembar 29, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Nova igracka za Minu! ;D ;D al prozorcic je najjaci!!! ;D ;D Da joj pozavidi i GRUBER iz serije ALO ALO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Septembar 29, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne kapiram...a zashto su na Versys-a stavili natpis TransAlp? ??? Ako je na Versys-u ruzan far, sta tek reci za ovaj?! :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 29, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ako je na Versys-u ruzan far, sta tek reci za ovaj?! :-\ he,he ... izgleda da je u toku takmicenje za najruzzniji far ... ;D ... a konkurencija je vrlo jaka : Versys , ER-6n , Multistrada , nova Tenere ... ali za sada ubedljivo vodi BMW R1200ST ... A novi Transalp mi se bogami dopada ( osim fara ) , pa jos kad bi se pojavio jos neki uvoznik za Hondu koji ne bi naduvao cene kao CentarS , vredelo bi razmisliti o kupovini ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Octobar 1, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ali zasto digitalni km sat ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Octobar 1, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Fale crash barovi. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Octobar 2, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Octobar 3, 2007 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Machkast je motor ... lepo izgleda na slikama .... Video sam Mininog zmaja kod majstor Joce ... ne izgleda veselo Brz oporavak Mini i motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Octobar 3, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni fantastican, da ne kazem prelep.Ko ce sad pored ovog Transalpa da kupuje Troma 650 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 3, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Po meni fantastican, da ne kazem prelep.Ko ce sad pored ovog Transalpa da kupuje Troma 650 ;D mozda Urke... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1009 Napisano Octobar 3, 2007 Ne silazi, 5460 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Vidicemo,ko zna,ako Honda bude "klala" sa cijenama,Troma ce biti primamljivi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6296 Napisano Octobar 3, 2007 Enduraš, 6362 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zasto li upropastise onako lep motor ??? Meni se ni malo ne dopada, vise lici na nekog naked-a sa velikim tockovima nego na enduro. Pogledajte samo stitnik agregata, ona rupa na sredini valjda stiti od pregrevanja masine, a kamenje i blato je manje bitna stvar za ovaj "enduro" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Octobar 3, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni fantastican, da ne kazem prelep.Ko ce sad pored ovog Transalpa da kupuje Troma 650 ;D mozda Urke... ;D ;D ;D buahaaahaa On sigurno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Octobar 5, 2007 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Meni se sveukupno svidja. Lep motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Octobar 5, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ima i sat digitronac ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...