laki 6 Napisano Septembar 28, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko pravi sajle kvacila za motocikle?Potrebna mi je za en500.Vec sam je dva puta prepravljao vise nemoze, a kod mene nema nigde da se kupi samo sajla te debljine pa reko da kupim celu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Major Gashpar 0 Napisano Septembar 28, 2007 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Boban - Sajle Adresa: Peke Pavlovica 39 Mesto: Beograd Telefon: 011 347 3310 a ima i u Ruzveltovoj kod podvoznjaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Septembar 28, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da vidis i u Louisu - cena sajle je do 10e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 28, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko pravi sajle kvacila za motocikle?Potrebna mi je za en500.Vec sam je dva puta prepravljao vise nemoze, a kod mene nema nigde da se kupi samo sajla te debljine pa reko da kupim celu. Poshalji po Majstor_Kvarisa (Ivan iz Mitrovice) u ponedeljak ujutro i bice ti gotova do uveche! Eto! Nash drugar sa foruma Sink3 ima radnju u Ruzveltovoj kod podvozznjaka i on ce ti to najbolje reshiti! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Septembar 28, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Boban - Sajle Adresa: Peke Pavlovica 39 Mesto: Beograd Telefon: 011 347 3310 a ima i u Ruzveltovoj kod podvoznjaka za zzr600 sajla kvačila 200 dinara ako doneseš tvoj omotač, jedino su je ostavili malo dužu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...