NikolaG 1 Napisano Januar 28, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem prednje kocione plocice za yamahu tdr 125 1991 godiste NOVE . U pitanju su Brembo kocnice (kocioni disk 325 mm) . 0638060403 Djordje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 29, 2012 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Od kojeg proizvodjaca bi zeleo plocice?Pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaG 1 Napisano Februar 11, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druze izvini , nisam mogao da ti se javim , bio sam odsutan . Sto se tice plocica , samo da su nove i pouzdane . Na motoru su brembo kocnice . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaG 1 Napisano Februar 13, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan @orlovi Druze saljem ti dimenzije plocica za yamahu tdr 125 1991 godiste , prednji tocak , plocice su bile nalepljene , mi smo probali da nalepimo i nitujemo novi kocione obloge ali nije ispalo kako treba (rupe na plocicama su od nitni) . Dimenzije su 100x46 milimetara . Vidi dda li imas odgovarajuce , pa javi . Pozdrav . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaG 1 Napisano Februar 14, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Plocice nabavljene , hvala . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Februar 14, 2012 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Plocice nabavljene , hvala . Trenutno imam za novije modele.Za tvoj nemam, ali posto si nabavio.OK.Evo i kataloske slike...Pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Februar 14, 2012 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Plocice nabavljene , hvala . Trenutno imam za novije modele.Za tvoj nemam, ali posto si nabavio.OK.Evo i kataloske slike...Pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...