Grnca 1361 Napisano Jul 17, 2017 Vinyl rider, 826 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan E to je taj sto sam hteo da uzmem pa kad sam video da je zatvoren - odustao od njega . Kupio prvi sledeci za CBR900 koji je skroz otvoren i nikakve prepravke nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1361 Napisano Jul 17, 2017 Vinyl rider, 826 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 20, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Top juče otišao kod majstora na pregled pa na seckanje, ukoliko majstor kaže da može da se odradi prepravka... Probao upaliti VFR-ku bez topa-ajao majko mila ala to grmi... Naježio sam se sav kad sam dodao gas. Imam lud komšiluk pa ga nisam smeo provozati tako bez topa, zato jedva čekam da stigne ovaj top sa prepravke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Jul 30, 2017 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Meni je to DRAGON ovako uradio na rc46 sve zajedno (top + grana) 220e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 30, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bogme lepo izgleda, ali je i cena "lepa"... Kod mene je zanimljiva situacija. Top je bio kod majstora na ultrazvucnom pregledu, ispostavilo se da ovo nije uopste fabricki Hondin top. Pravljen je i, po recima majstora, vrlo dobro je uradjen. Rekao mi je da bi bila greota da se kvari taj posao i da ovaj top treba da ostane takav kakav je i da ako hocu da se bolje cuje samo izbusim par rupa na prigusivacu pozadi i bice to-to. Ja sam to uradio i ono sto sam dobio, blago receno, me skenjalo, a posle i iznerviralo jer sam mogao da pretpostavim da busenje dodatnih rupa moze da rezultira samo prdavim-probusen-truo-izgoreo top- zvukom... Posto varenje nije bila opcija zbog blizine ukrasne hromirane lajsne, jedino resenje da pokrpim te rupe je bilo da urezem navoje u te rupe, uzmem dvokomponentni lepak za metal, namazem ga na imbus srafove i uvrnem ih u te rupe. Zvuk je sad opet ok (tj. tih kakav je i bio pre busenja) i sada nemam vise nameru da bilo sta diram oko ovog topa. Skupljam polako pare pa kad skupim 100 evra, koliko mi Robert trazi za top i prirubnicu, pa cu raditi koplet sve novo. Do tada moram da se zadovoljim samo rezanjem masine jer zvuka na topu i nema, pa se masina jace cuje neko top... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1361 Napisano Jul 30, 2017 Vinyl rider, 826 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, thepainkiller said: Bogme lepo izgleda, ali je i cena "lepa"... Kod mene je zanimljiva situacija. Top je bio kod majstora na ultrazvucnom pregledu, ispostavilo se da ovo nije uopste fabricki Hondin top. Pravljen je i, po recima majstora, vrlo dobro je uradjen. Rekao mi je da bi bila greota da se kvari taj posao i da ovaj top treba da ostane takav kakav je i da ako hocu da se bolje cuje samo izbusim par rupa na prigusivacu pozadi i bice to-to. Ja sam to uradio i ono sto sam dobio, blago receno, me skenjalo, a posle i iznerviralo jer sam mogao da pretpostavim da busenje dodatnih rupa moze da rezultira samo prdavim-probusen-truo-izgoreo top- zvukom... Posto varenje nije bila opcija zbog blizine ukrasne hromirane lajsne, jedino resenje da pokrpim te rupe je bilo da urezem navoje u te rupe, uzmem dvokomponentni lepak za metal, namazem ga na imbus srafove i uvrnem ih u te rupe. Zvuk je sad opet ok (tj. tih kakav je i bio pre busenja) i sada nemam vise nameru da bilo sta diram oko ovog topa. Skupljam polako pare pa kad skupim 100 evra, koliko mi Robert trazi za top i prirubnicu, pa cu raditi koplet sve novo. Do tada moram da se zadovoljim samo rezanjem masine jer zvuka na topu i nema, pa se masina jace cuje neko top... I ??? Sta sam vam rekao ranije ??? Lepo se strpite ( znam taj osecaj nestrpljenja ) i uzmite nesto krsteno i da se nauzivate ! Znam da uvek moze i jeftinije ALI to vrlo cesto zna da bude ruzno, ako se vec budzi onda uradite ALI STVARNO da je sve tip-top. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10605 Napisano Jul 30, 2017 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Brutalno mi je kad ga spakuje ovako visoko uz rep, da se lepo vidi jednostruka viljuska 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano Avgust 8, 2017 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Da nema neko viska NOV filter goriva 11mm? Ako ne...da porucujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiking 80 Napisano Avgust 13, 2017 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Subotica Motocikl: vfr750f rc24,rc-36 Prijavi odgovor kao problematičan Moja stara makina 31 godinu je napunila,i postala lep oldtajmer.Nisam je palio dobrih 5-6 meseci,al zato me uvek prijatno iznenadi . Nekako vuče nostalgija,a tek zvuk 4 u 2.Morao sam stavit prigusivace,komsije me vec gledaju popreko.Malo je glasna.... Mozda nagodinu nju aktiviram malo u saobracaj.Zasluzila je 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 15, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svojoj VFR-ci dodao nalepnice na rep i na bočne plastike (˝V4 gear driven cams˝ na repu i ˝750f˝ na bočnoj plastici). Kome treba imam urađenu komplet pripremu za katovanje folije, a imam i urađenu pripremu za štampu (ako neko više voli štampane folije) pa mogu poslati kome treba. Moje su urađene katovanjem na metalik sivoj foliji. Ispalo je extra, skoro da se ne vidi razlika u odnosu na originalne nalepnice (na rezervoaru). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Avgust 15, 2017 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Vrh izgleda ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1361 Napisano Avgust 15, 2017 Vinyl rider, 826 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, thepainkiller said: Ja sam svojoj VFR-ci dodao nalepnice na rep i na bočne plastike (˝V4 gear driven cams˝ na repu i ˝750f˝ na bočnoj plastici). Kome treba imam urađenu komplet pripremu za katovanje folije, a imam i urađenu pripremu za štampu (ako neko više voli štampane folije) pa mogu poslati kome treba. Moje su urađene katovanjem na metalik sivoj foliji. Ispalo je extra, skoro da se ne vidi razlika u odnosu na originalne nalepnice (na rezervoaru). Inzenjersko remek-delo , RC46 mi je lepsi (moderniji) ali ovo je brutalno, i da ima lepsi zvuk od RC46. Narocito otvoren 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Avgust 17, 2017 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene dvije sa tek odvožene ture iz Crne gore i Albanije. 1160km bez problema 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10605 Napisano Avgust 17, 2017 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Gde si uslikao ovu drugu sliku? Extra je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Avgust 18, 2017 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, Biker-Boy said: Gde si uslikao ovu drugu sliku? Extra je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 11, 2017 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko da iznajmi regler za Hondu vfr 1998god :-D Da,dobro ste pročitali,20.09 krećem na turu oko Crnog mora,moj regler za sad radi odlično,ali pošto mu je to boljka,voleo bi kod sebe da imam rezervni za nedaj boze.Nebih kupovao jer cu verovatno u skorije vreme menjati motor,a platio bi nekom da mi iznajmi na 20 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_m 27 Napisano Septembar 11, 2017 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan Proveri da li pasuje od rc 24,ako moze,dam ti ja.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano Septembar 12, 2017 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Poseduje li neko iglice plovka za VFR 1993 god? Riknula mi jedna izgleda.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_m 27 Napisano Septembar 12, 2017 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno iste kao na mnogim keihin-ima,imace servisi... Vaznija stvar,da li se vidi gde curi?..jer,zna da bude o-ring na cevi koja spaja karburatore.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano Septembar 12, 2017 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Cim ispustim gorivo iz tog karba koji zeza...cilindar proradi. I onda radi nekih 20-30km. To mi govori da ima neke veze sa plovkom i iglicom istog. Nisam cuo za taj o ring...koji su simptomi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_m 27 Napisano Septembar 12, 2017 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan Curi gorivo spolja,kad stradaju..kao kad preliva zbog nivoa,dok ne zagledas... Ako skidas karbove zbog plovaka,mogu se i vratiti bez medjusobnog rastavljanja,ali meni je nakon tog postupka procureo na putu taj o-ring,i onda ponovo skidanje,sinhronizacija,i trosak za drugog majstora.. o-ringovi pasuju od injektora sa nekih skutera,ako ne nadjes drugacije... Pozd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 12, 2017 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, boki_m je napisao: Proveri da li pasuje od rc 24,ako moze,dam ti ja.. Hvala druze,narucio sam od Joske za svaki slučaj,ipak je to put od 8000+km U svakom slučaju dugujem pivo na ponudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tiran1n 10 Napisano Septembar 22, 2017 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Ruma-Graz Prijavi odgovor kao problematičan On 18.5.2017 at 13:29, thepainkiller je napisao: Jesi li probao na gurku da pališ? Možda je u mašini nešto steglo ili zaglavilo pa da anlaser ne može da zavergla mašinu i onda izvuče akumulator pa ti izbriše kilometražu i sat... Слаб ти је акумулатор или лоши контакти, и код мене је тако Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Septembar 22, 2017 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan vrijeme je za nove gume pa razmiljam o raod attack 2... ima neko neko iskustvo sa njima? nesto sam citao da je sve super samo kratko traju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 23, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, hotazmaj je napisao: vrijeme je za nove gume pa razmiljam o raod attack 2... ima neko neko iskustvo sa njima? nesto sam citao da je sve super samo kratko traju? Sledeće godine kad budem menjao gume, kod mene na motor će jedino Michelin Pilot Road 3 da idu... Za njih sam čuo samo reči hvale. Jeste cena malo veća, ali su odlične gume i traju dosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...